تایید شدیدا...
سرعت از داخلی هم کم شده.
تایید شدیدا...
سرعت از داخلی هم کم شده.
سلام دوستان
دو روز پیش یه همچین اس ام اس برام اومد:
"مشترک گرامی برای جلوگیری از قطع اینترنت خود با شماره 8555560 تماس بگیرید"
این دیگه چه صیغه ایه؟ برای کسی اومده؟
برا من زیاد اومده تا حالا محلش نزار تو طرحتو تمدید بکنی مشکلی پیش نمیاد.
آقا جی شده این مخابرات اینقدر پیگیر شده؟ فکر کنم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی برش داره...
از دیروز چندین بار از چند شماره مختلف زنگ زدن و در مورد شکایت و مشکلاتی که داشتم و بابتش شکایت کردم سوال پرسیدن و هماهنگ کردن و باز تماس گرفتن که مشکل رفع شده و ...
همون مشکلی که گفتم مربوط به bras بوده را برای قطع شدن های یکی دو هفته پیش ذکر می کردند و عذرخواهی کردن و گفتن اون مشکل رفع شده ...
خلاصه این 195 خیلی ظاهرا فشار میاره روشون برای رضایت کاربرا
با dns jumper کار کنید
سلام مودم من هم حدود ۳ ۴ ماه هست همینطوریه یعنی وقتی سیستمو خاموش میکنم روشن میکنم دیگه وارد تنظیمات مودم نمیشه و باید مودمو خاموش روشن کنم تا درست بشه
امروز از 195 اس اومد شکایتم مردود شده یعنی چی این همه ساعت روز رفته رو کی اضافه میکنه به حسابم؟؟؟ برای شما هم مردود شده مث من؟ باید چیکار کرد؟
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
با سلام این طرح پاییزه 3 ماهه 2 گیگ که دانلود شبانه هم داره شبی چقدربا این طرح میشه دانلود کرد و سئوال دیگه تایم رایگان همون 1 تا 7 هستش با تشکر.
آره سرعتش تو روز 200 تا 210 کیلوبایت. تو شب هم 130 تا 140 فیکس نه بالا نه پایین. منم همین طرحو دارم. شبی 2.4 گیگ تا 2.6 گیگ دان میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)