سلام دوستان من با اینم دی سی دارم آیا تنظیمات خاصی داره یکی راهنمایی کنه لدفن
سلام دوستان من با اینم دی سی دارم آیا تنظیمات خاصی داره یکی راهنمایی کنه لدفن
Last edited by Rmin; 12-05-2014 at 11:51.
خب اون دوستانی که با هات اسپات مشکل ندارن و تونستن بازی کنن ولی پینگشون یکم بالاس، اگر این کرک رو نصب کنید هم کلا تبلیغات از بین میره هم میتونید به سرور United Kingdom وصل بشید که به سرور اروپای LoL نزدیک تره بنابراین پینگ پایین تری میده، شخصا پینگم روی 200 تا 250 بود. این کرک تا 2018 برنامه رو Register می کنه بدون هیچ محدودیتی.
1 - اول کلا هر ورژنی از هات اسپات که نصب دارید رو Uninstall کنید، یه Restart هم بکنید.
2 - برید داخل این پوشه : C > Windows >System32 > drivers > etc و فایل hosts رو از اونجا کپی کنید روی Desktop، بعد با Notepad بازش کنید و به آخرش بدون فاصله عمودی این کد ها رو اضافه کنید :
فایل نهایی باید یه چیزی باشه شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]127.0.0.1 anchorfree.net
127.0.0.1 rss2search.com
127.0.0.1 techbrowsing.com
127.0.0.1 box.anchorfree.net
127.0.0.1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
127.0.0.3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
127.0.0.2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
127.0.0.1 anchorfree.us
127.0.0.1 a433.com
127.0.0.3 anchorfree.net
127.0.0.1 rpt.anchorfree.net
127.0.0.1 delivery.anchorfree.us/land.php
127.0.0.1 hsselite.com
127.0.0.1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه این کار رو انجام دادید فایل رو Save کنید و کپی کنید دوباره به همون فولدر etc و Overwrite کنید روی فایل hosts، حالا دوباره کامپیوتر رو Restart کنید.
3 - هات اسپات رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و نصب کنید. فعلا با کرکش کاری نداشته باشید!
4 - وقتی برنامه نصب شد برنامه رو ببندید و از Icon کنار ساعت هم کلا برنامه رو Exit کنید.
5 - به پوشه نصب برنامه برید، جایی که برنامه رو نصب کردید مثلا Program Files > Hotspot Shield بعد به فولدر bin برید و فایل af_proxy_cmd.exe رو پاک کنید.
6 - داخل زیپی که دانلود کردید فایلی به اسم Hss_Elite.A.I هست داخل پوشه Fix-A.I ، این فایل رو کپی کنید توی فولدر نصب برنامه یعنی همون Program Files > Hotspot Shield ، فایل رو اجرا کنید و دکمه Elite رو بزنید.
7 - حالا میتونید خود برنامه هات اسپات رو باز کنید، منتظر بمونید تا پیغام بده که Register شما انجام شد. حالا سرور رو از United States به United Kingdom تغییر بدید و منتظر بشید وصل بشه
حالا میتونید LoL رو باز کنید و بازی کنید. امیدوارم پینگ همه مثل من پایین باشه.
اگه حالش خوب باشه من خودم معمولا با روش خودم که یه چیزی شبیه اینه که دوستمون گفت با پینگ پایین تر هم تجربه کردم
ولی این روش بهتره روش من دست به برنامه نمیزنه یعنی درواقع من نسخه ی معمولی رو الایت نمیکنم و با همون مجانی از آمریکا وصل میشم
در ضمن از کشفیات خودم هم هست که این Braum رو از روی کشتی کج کار زمان رضا شاه خسرو وزیری ساختن
گفتن جایی بدون درج منبع () حرام اندر حرام است و پیگرد جنسی دارد
![]()
بچه ها این دیگه نوبیه ما داریم میگیم جواب مارو بده رفته روز پدر رو تبریک میگه ای خدا مملکتی که این وزیرش باشه و مردمشو بپیچونه والله دیگه ما انتظاری از کار کناش نداریم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19 دقیقه پیش
دوستان سلام
ولادت حضرت علی (ع) تنها روز پدر نیست، روز بزرگداشت مقام مردانگی و انسانیت است. سالروز ولادت مولای متقیان حضرت علی (ع) و همچنین روز پدر را تبریک عرض می کنم.
![]()
شما هنوز خشتک وزیر رو گرفتید ول نکردید؟بابا چی کارش دارید، هفته ای 1 دروغ بیشتر نمیتونه بگه، سهمیه بندی کردن.
دوستانی که میخوان پینگ بگیرن بدون اینکه وارد بازی بشن بگردن دنبال IP سروری که بازی می کنید.
سرور EUW این IP ها رو داره مطمئنا : 31.186.224.112 و 95.172.65.154
دستور پینگ رو توی cmd بنویسید، چند باز DC کنید تا یه پینگ خوب در بیاد.
ping 31.186.224.112
ping 95.172.65.154
فاتحه تو این نت ایران .
دیگه مسخره کردن خودشونو .
حداقل چرت و پرت به ملت تحویل ندن .
زنگ میزنم ISP مثل این ... میگه dns ست کن هیستوری پاک کن و ... !
آخر بهش گفتم یه جواب قانع کننده بدین بعد یک دفعه قطع شد![]()
دمت بیش از اندازه گرم!!
من از روز اولی که یکی از دوستان این نرم افزار رو معرفی کرد فقط با همین روش بازی می کردم و روزی 4-5 دست هم می زدم اما مشکل اصلیم این بود که همیشه با پینگ 400 تا 500 بازی می کردم الان پینگ خیلی عالی شد خیلی حرفه ای و شیک توضیح دادی واقعا ممنون
تبریک میگم درست شده
خدا کنه همیشه گی باشه
الان پینگ دوستانی که تست کردن چنده برا من که هنوز بالاست
220 با 4.2.2.4 و توی بازی هم 250
جالبه تمام تایم اوت هم می گیره ! تو فکرم حتی اگر نت درست شد باز از همین نرم افزار استفاده کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)