اگه تو مرکز مخابراتی شلوغ باشید سرعت دانلود شبانه پایینه چون به اشتراک گذاشته میشه حتی ۱۲ مگ
اگه تو مرکز مخابراتی شلوغ باشید سرعت دانلود شبانه پایینه چون به اشتراک گذاشته میشه حتی ۱۲ مگ
تازه 12 مگ گرفتی ؟
اگر تازه گرفتی به احتمال زیاد خطت روی 4 مگ هست..... برو تو تنظیمات مودم و قسمت استاتوس. اونجا ببین ریت دانلودت چقدره...... اگر کمتر از 12 مگ بود زنگ بزن پشتیبانی بگو بزارن روی 12 مگ
برای تست سرعت از یک سرور خوب استفاده کن که مستقیم باشه و 32 کانکشن باشه
راستی مطمعنی خطت 12 مگ می کشه ؟.... چون اگر نویز زیاد داشته باشه خود به خود کم می شه
در ضمن این سرویس نوشته تا 12 مگ... یعنی بیشتر وقت ها روی 8 تا 10 هست و در مواقع خلوتی سرعت میره بالای 10
این رو تو سایت زده
یعنی اگه کسی زیاد شبانه دانلود کنه محدود میشه ؟
![]()
احتمالا پهنای باند صبانت تو مرکز مخابراتی شما همون 4 مگ بیشتر نیستش،زنگ بزن پشتیبانی صبا ازشون بپرس پهنای باند مرکزتون چن مگ هستش.
جدی نگیر من ماه پیش دانلودم شد 400 گیگ هنوزم محدود نشدم![]()
دوستان خطم 10 مگ رو میتونه پر میکنه؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
12 هم احتمالا می تونه پر کنه خط خوبی داری
شما داداش خطت گاز کوب 12 مگ رو هم پر میکنه.برو حالشو ببر هموجور بدانلودداداش چه تصویر عظیمی برای سه خط داده گذاشتی.معلوم میشه دل دریایی داری
![]()
نمیدونستم اینقد خطم عظمت داره! دارم امیدوار میشم . الان با یه مودم دیگه دیگه تست کردم rate max زده 24 مگ !! یعنی داریم مردم؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ما یک بنده خدایی رو داریم از شدت نزدیکی به مرکز مخابرات نهار رو هر روز با بچه های مرکز مخابرات میخوره خودشم هر روز میره تو اتاق mdf مخابرات پورتشو برق میندازه و دستمال میکشهاین بابا تو کانفیگش زده تا 28 هم میکشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)