دوست عزیز هر کسی عقاید خودشو داره و شما نباید از دید خودت به یک کار بگی سطحی و......... شما هم فقط به حاشیه اشاره کردی . اونا حاشیه های اینترنت هست.. و معتقدم وقتی که صرف گوش دادن به حرف های سطحی و هوس آلود یه خواننده ی غربی یا بازی call of duty میشه ، اون زمان ، میتونه با ساختن یه خونه یا حموم تو یه اردوی جهادی تو یه روستای صعب العبور برای یه آدم بیبضاعت، تو تاریخ انسانیت ثبت بشه.درسته دوست عزیز من تو باغ نیستم. خیلی خیلی هم خوشحالم که تو اینجور مسایل وقت تلف کن تو باغ نیستم.به نظرم بهتره اون موقعی که ازمون می پرسن جوونیت رو در چه راهی صرف کردی بهتره که بتوینم بگیم در راه خدا، تا اینکه بگیم در راه رسیدن به چک پوینت یه بازی.( پایان بحث از طرف این جانب)
من یکی از کارهام ساختن بنر تبلیغاتی هست و امروز دنبال چند عکس وکتور شده شیر به منظور رفرنس میگشتم یعنی هر چی عکس بود فیلتر بود و من از ته دل بر روح اون کسی دستور این فیلترینگ رو داد لعنت فرستادم که نون من رو اجر کرد !!!
دوست من میخواد راجع به نحوه تهیه الماس برای پایان نامش مقاله بنویسه و دنبال منبع بود و یک سایت ازاد نتونست پیدا کنه !!
اینترنت یک دنیاست عزیز و بازی و فیلم بخشی بسیار کوچکی از اونه . روزی خیلی از مردم با اینترنت میگذره و به بهانه وجود چند سایت اخلاقی و. مشکل دار یک مشت ادم بیسواد و امی و اکستریمست میان دستور بستن همه سایتها رو فله ای میدن که یعنی بیسوادی و حماقت اون اورگان عزیز. تو این مملکت که 360 روزش عزاداری و غم و قصه هست گوش دادن به اهنگ همون خواننده غربی میتونه انگیزه برای زندگی یک ادم رو حتی یک ذره بالاتر ببره و روحش رو شاد کنه !! این هم از مردم گرفته شده ! وقتی در یک دنیای در بسته زندگی میکنی کوچکترین پنجره ای که باز بشه شما به سمتش هجوم میبری و اینترنت هیچ فرقی با این پنجره به دنیای جدید نداره فقط تفاوتش اینه که که اینترنت بی نهایت پنجرهست که نمیشه همشونو بست.
شما راجع اینترنت و تاثیرش رو زندگی تک تک مردم خیلی کم اطلاعات داری عزیز والا این حرفا رو نمیزدی و یک مشت حرف کپی شده از کتاب دینی تحویل من نمیدادی . من با نگاه کردن به عکسهای طبیعت و زندگی حیوانات و شگفتیهاش در اینترنت خیلی بیشتر به خدای خودم ایمان پیدا میکنم تا خوندن این کتا بهای کلیشه ای و یکنواخت که خود نویسندشم بهش اعتقاد نداره! ( همینجا بحث تموم بشه بهتره ^^ )