snr downstream 16
snr upstream 23
پشتیبانی 2020 هم زنگ زدم گفت ما نمیتونم تغییرش بدم گفت شبکه مشکل داره صبر کن چند روز دیگه درست میشه
من قبلا از شرکت های خصوصی adsl گرفته بودم زنگ میزدم پشتیبانی تغییرش میداد نمی دونم مخابرات چرا نمیکنه
snr downstream 16
snr upstream 23
پشتیبانی 2020 هم زنگ زدم گفت ما نمیتونم تغییرش بدم گفت شبکه مشکل داره صبر کن چند روز دیگه درست میشه
من قبلا از شرکت های خصوصی adsl گرفته بودم زنگ میزدم پشتیبانی تغییرش میداد نمی دونم مخابرات چرا نمیکنه
Last edited by alireza12827; 14-06-2016 at 21:53.
شما سرویستون چیه؟اگر سرویس 2 مگ دارید نمیتونید شکایت کنید که چرا خطم رو روی 5 مگ نمی بندن
مخابرات ظاهرا بالا نمی بنده برای همه عین پارس یا شاتل یا بقیه
من طرح زرین مخابرات دارم
من قبلا سرویس از شرکت خصوصی که داشتم چون دسترسی به تنظیمات dslam داشت میتونست downstream رو بالا ببره البته میگفت چون نویز رو خط ات هست مسئولیت قطع شدن پشت سرهمش با خودته پشتیبانی مخابرات که فداش بشم گفتش ما همچین کاری اصلا نمی توانیم بکنیم
مخابرات از اینکارا نمیکنه
یه ایده ای یکی از دوستان تو تایپیک مخابرات خوزستان داد
گفت اول سرویس بالا بخرید مثلا سرویس 5 مگ ماهانه بعد از یک ماه سرویس رو تغییر بدید 2 مگ بخرید که اینبار دیگه براتون خطتون روی همون 5 مگ باشه و کمش نکنن
البته این پیشنهاد دوستمون بود حالا نمیدونم چقدر برای مخابرات اصفهان صدق میکنه
جالبه مخابرات با این پشتیبانی میخواد سرویس fiber to the home فیبرنوری برای خونه راه اندازی کنه
مرده شور مخابرات ببره که اینقدر قطعی داره.
اوضاع مثل همیشه خرابه
قطعی هاش بیشتری از وصلی هاشه
دوستان سرعت شما هم این چند وقته پایین اومده ؟ :/
خیلی افتضاحه
سلام بکس اصفهانی
خوزستانیم ، اهواز
میگم سرعت های شما اصفهانی ها هم داغونه؟
پینگ خارجی تون چطوره؟
برای ما که افتضاحه سایت باز نمیکنه
سلام آره خیلی وقته اوضاع اینجوریه ، من الان snr و نویزم خوبه یعنی به نسبت سرعتی که خطو بستن هم attention هم snr در حد عالی هست فاصله منزل هم با مرکز مخابراتی منطقه کمه که یعنی مشکل از من نیست اما ping خیلی بده من قبل از این موضوع یادمه از سرور مشهد ping 19 میگرفتم از آلمان 99 الان از خوده اصفهان داره 70 میده به من !
برای بازی آنلاین غیر قابل استفاده هست واسه وبگردی هم دیوانت میکنه ،
راستی اون دوستمون که گفت از 5 مگ کردن 3 مگ ، من خودم چند وقت قبل همینطوری شد یعنی کانکشن با مخابرات اینقدر بد شد که سرعت خط اومد از 10 مگ روی 3 یا 4 مگ بعد اما خود به خود درست شد ، فکر کنم وقتی ارتباط ضعیف میشه خود به خود کم میشه که کمتر دیسکانکت بشه ، به طور کلی مخابرات حساب کتاب خاصی نداره یه مجموعه از تجهیزات قدیمی و جدید دارن که اینارو به زور خوروندن به هم و وصله کاری کردن ، قدیما تجهیزات اروپایی بود الان کلا چینی شده
من بدبخت کلی پول دادم چندتا بازی آنلاین خریدم حالا هیچکدوم رو نمیشه بازی کرد
خدا به دادمون برسه.
Last edited by veyron; 18-06-2016 at 05:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)