دیشب تا الان واسه من قطع بود...مسخره...تازه یارو می گفت پهنای باندمونو 2 برابر کردیم!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیشب تا الان واسه من قطع بود...مسخره...تازه یارو می گفت پهنای باندمونو 2 برابر کردیم!
من دیشب مشکل نداشتم ولی صبح تا حالا هی قطع و وصل میشه![]()
1 گیگ اضافه کردن دیگه قطعی هاشون رو هم زیاد کردن!!!!!!!!!!!
دیشب خوب بود من قطعی نداشتم 1377 مگ گرفتم...
آقا اگر کسی که از شاتل اینترنت داره مثلا 128 و بعد بخواد با یوزر نیم و پسورد من که 512 هست وارد بشه چی میشه؟
اصلا کسی میتونه به جز من از یوزر و پسورد من استفاده کنه؟
من یه بار یوزر و پسورد خودم رو یه جای دیگه که شاتل استفاده میکرد, وارد کردم گفت اشتباهه. واقعا همینطوریه؟ یا اون موقع قاتی کرده بوده؟
بعد هم میشه بگید شاتل شبکه داخلی بین کسانی که از اینترنتش استفاده میکنن نداره؟ آخه صبانت یه همچین چیزی داشت. جالب بود.
سلام دوستان
سرعت من خیلی نوسان داره دلیلش چیا میتونه باشه؟؟؟(بین 10 تا 30 هی بالا پایین میره سر من که گیج رفت)
در مورد اولی بگم که نه نمیشه
منظورتون از شبکه داخلی چیه؟؟؟؟
خوب بزنیم به تخته 2 شبی میشه که اوضاع رو از 1 به بعد درست کردن
و من که معمولا از 1 تا 4 اوناع و اقسام تست ها رو میگیرم از انواع دانلود ها با حجم ها و Server ها و upload center های مختلف
کاملا راضی کننده بود
برای مثال دیشبک چند تا لینک داشتم سر جمع 400 مگ که تو 65 دقیقه دانلود شد
و سرعت گاها تا 90 هم میرفت
یکی به سوال من جوا بده خب نمیدونید چرا اینقد نوسان داره؟
Last edited by MaSoUd555; 03-11-2009 at 16:23.
اگه مشکل فقط شبها نوسان داشته باشه احتمالا به خاطر شلوغ بودن مرکز شماست!
اگه هم شب و روز باشه میتونه به خاطر شلوغ بودن مرکز یا نویز روی خط شما باشه!
البته به این شرط که سرور لینک دانلودت مشکلی نداشته باشه!
سرعتش همون سرعتی هست که روی خطش بسته شده! 128 هست!
بله!
نه میشه استفاده کرد! البته به شرطی که در زمان کانکت شدن کسی با اون اکانت کانکت نباشه! اگه کسی با اون اکانت کانکت باشه برای شما ارور 691 میده و میگه یوزر نیم و پسورد اشتباه هست!
اطلاع ندارم!
منظورش از 3 گیگ 13900 بخرم یعنی این که دوره جدید بزنن براش به جای اینکه ا گیگ بخره 9 تومان!
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)