من نامحدود با قیمت مناسب میخواستم! چه میدونستم اینا میخوان بازی در بیارن! یکی از دوستام 2مگ نامحدود به راحتی گرفته بود و منطقه مخابراتیشون مشکلی نداشت! درثانی من الان سه هفته است سرویسم وصل شده!![]()
من نامحدود با قیمت مناسب میخواستم! چه میدونستم اینا میخوان بازی در بیارن! یکی از دوستام 2مگ نامحدود به راحتی گرفته بود و منطقه مخابراتیشون مشکلی نداشت! درثانی من الان سه هفته است سرویسم وصل شده!![]()
خوب شما برو از شاتل آرت بگیر! هم نامحدودهست هم قیمتش مناسب! خوب سه هفته باشه وصل شده باشه! تخلیه کن برو شاتل وقتی می بینی 128بالاتر بهت نمیدن!
از یکی شنیدم اینایی که مشکل سرویس روی فیبر دارن و از مخابرات سرویس میگیرن اگه تخلیه کنن دیگه نمیشه از هیچ شرکتی بگیرن!
شما شنیدها رو ول کن بهترین کار اینه که شما با متخصصش صحبت کنی البته اگر میخوای سرعت بالاتر از 128داشته باشی.
شما زنگ بزن بخش فروش شاتل به شماره 23099 راهنماییت می کنند![]()
نمیگم فردا با اینکار جواب میگیری، ولی لاقل دل خودت خنک میشه
یه فروم شکایت هم توی سایت تتنظیم مقررات پر کن،
توی فروم بگردی خیلی ها لینک و مراحلشو گذاشتن،
زنگ زدم شنیده هارو تایید کرد گفت خطوط روی فیبر رو فقط مخابرات میتونه ADSL بده! که داده ولی چه دادنی!
عزیز همین کار رو کردم سایت 195 دات آی آر
دوستان با دستور nslookup میتونید ip یک سایت رو بیینید ؟ قبلا میشد الان نمیشه برای من
//
بعد الان مخابرات تهران یا اصفهان نماینده شهر محسوب میشن به لحاظ اینترنت که تاپیکشون اومده زیر بخش اینترنت استان ها ؟
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همچنین گفت: درآمد سال 91 این شرکت از محل فروش خطوط پرسرعت اینترنت سه هزار میلیارد ریال بوده و این میزان درسال 92 به شش هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.
ببینید چه پول هایی به جیب می زنند با گران فروشی و اینترنت بی کیفیت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)