شما یه لطفی کن یه شات برا ما بزار.
شما یه لطفی کن یه شات برا ما بزار.
داداش قربون شکلت.ای کاش یک لطف و بزرگواری میکردی این لینک من رو هم که تو امضام هست یک تست سرعت تو ساعت گفته شده میکردی.ممنونت میشم امشب اینکار رو بکنیدر ضمن بابت سرعت شبانه عالی ات تبریک
![]()
آره دوست عزیزم.من همون سرعت تک لینک منظورم بوده.سرعت تک لینکت خیلی واسه سافت گذر کم بوده.ای کاش از سافت 98 هم تست میگرفتی چون بعضی وقتا سافت گذر هم قاط میزنهدر هر صورت همینکه از سرعت چند لینکه ات راضی هستی خدا رو شکر
![]()
دقیقا من همیشه به این قضیه فکر می کنم البته یه عده ای هستن همش فقط بلدن بگن اینترنت ایران داغونه نمی گم نیست ولی اگر انصاف رو در نظر بگیریم پیشرفتی که داشته خیلی زیاد بوده یادمه چند سال پیش که برای اولین بار adsl گرفتم بعد از نزدیک به 6 سال dial up استفاده کردن و سرعت دانلود ماکزیمم 2 تا 3 کیلوبایت در ثانیه 512 صبانت رو گرفتم که اون موقع بالاترین سرعتی بود که می داد روزی که وصل شد سرعت دانلود از 2 کیلوبایت یهو شد 55 کیلوبایت در ثانیه یعنی نزدیک به 25 برابر اصلا باور نکردنی بود فکر می کردم دارم خواب می بینم امروز سرعت دانلود شده 1400 کیلوبایت یعنی بازم 25 برابر بیشتر از اون 55 کیلوبایته و وقتی بهش فکر کنیم می بینیم که اونقدرا هم که بعضیا اصرار دارن شرایط رو بد نشون بدن بد نیست اما قبول دارم از اینترنتهایی که الان توی دنیا استفاده می شه هنوز خیلی عقبیم ولی مطمئن باشید روزی رو می بینیم که توی ایران واسه خونه اینترنت باسرعت دانلود 10 مگابایت در ثانیه هم باشه فقط امیدوارم تا اون موقع حجم یک فیلم به 1 ترابایت نرسیده باشه که با الان فرقی نکنه با توجه به کیفیت 4k![]()
فقط دارم فکر می کنم که اگر از دیال آپ یهو میومدم 12 مگ چه حسی بهم دست می داد فکر کنم از خوشحالی سکته می کردم![]()
دوستان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یک نگاهی بکنید.آخرین رده بندی کشورها در سرعت و کیفیت اینترنت در دنیا رو اعلام کرده.راستی یک مطلبی.من که الان هم آسیاتک 10 مگ دارم و هم صبانت 10 مگ هر وقت تو سایت اسپیدتست میرم و تست میگیرم همیشه درجه صبانت برای من A منفی میشه و برای آسیاتکم هم همیشه درجه اش B مثبت میشه.یعنی صبانت یک درجه بهتر از آسیاتک از نظر این سایت معتبر قرار میگیره(چون همیشه سرعت آپلودش بیشتره و پینگشم کمتر از آسیاتک هست.فقط سرعت دانلودهاشون برابر هست)بعد نمیدونم چرا فرت و فرت آسیا تک رو بهترین سرویس دهنده اعلام میکنند.فکر کنم داورا از خود آسیاتک هستند
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به همه همانطور که در عکس مشاهده میکنید وقتی ای دی اس ال مود را در حالت ADSL2+ قرار میدهم نویز به شدت کاهش پیدا میکنه که به 8.9 میرسه ولی در این حالت گاهی دچار قطع اینترنت و چمشک زدن چراغ ای دی اس ال میشم ولی اگر در حالت G.dmt قرار بدهم نویز به 27 میرسه و این قطع شدن از بین میره میخواستم بدونم علت چه هست که با کاهش نویز این قطع شدن صورت میگیره با تشکر از همه
Last edited by sanso; 30-07-2014 at 13:56.
در نظر داشته باشین که عده ی محدودی هستن که خطشون 12 مگ کشش داره و سرعت فضایی دارن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سرعت شما الان چقدره
شبانه چطور؟
توی مودم هم خطت 12 مگ هست؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)