تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1208 از 1783 اولاول ... 2087081108115811981204120512061207120812091210121112121218125813081708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,071 به 12,080 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

شما یه لطفی کن یه شات برا ما بزار.

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

12 مگ تک لینک شبانه مشهد
    داداش قربون شکلت.ای کاش یک لطف و بزرگواری میکردی این لینک من رو هم که تو امضام هست یک تست سرعت تو ساعت گفته شده میکردی.ممنونت میشم امشب اینکار رو بکنیدر ضمن بابت سرعت شبانه عالی ات تبریک

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

شما سرعت تک لینک رو خواستی که من گفتم 100 کیلوبایت..... نگفتی نهایت سرعت چنده !!...... ایرانی و خارجیش هم فرقی نداره

ولی برای اینکه به نهایت سرعت برسم باید 10 15 تا لینک بزارم برای دانلود

موقعی هم که مخابرات داشتم همه می گفتن سرور ایرانی سرعتش بیشتر ولی برای من فرقی نمی کرد
    آره دوست عزیزم.من همون سرعت تک لینک منظورم بوده.سرعت تک لینکت خیلی واسه سافت گذر کم بوده.ای کاش از سافت 98 هم تست میگرفتی چون بعضی وقتا سافت گذر هم قاط میزنه در هر صورت همینکه از سرعت چند لینکه ات راضی هستی خدا رو شکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یادش بخیر یک زمانی برای دانلود 2 مگ باید 1 دقیقه صبر میکردیم با اینترنت دیال آپ تازه چند ثانیه باید صبر میکردیم تا با صدای مسخره مودم به اینترنت وصل بشیم حالا دانلود 2 مگ در کمتر از دو ثانیه طول میکشه باورم نمیشه که توی این 8 یا 9 سال اینقدر سرعت ها بهتر بشه البته تو ایران اونموقع هم توی خارج سرعت دانلود بالای 1 مگ بود
    دقیقا من همیشه به این قضیه فکر می کنم البته یه عده ای هستن همش فقط بلدن بگن اینترنت ایران داغونه نمی گم نیست ولی اگر انصاف رو در نظر بگیریم پیشرفتی که داشته خیلی زیاد بوده یادمه چند سال پیش که برای اولین بار adsl گرفتم بعد از نزدیک به 6 سال dial up استفاده کردن و سرعت دانلود ماکزیمم 2 تا 3 کیلوبایت در ثانیه 512 صبانت رو گرفتم که اون موقع بالاترین سرعتی بود که می داد روزی که وصل شد سرعت دانلود از 2 کیلوبایت یهو شد 55 کیلوبایت در ثانیه یعنی نزدیک به 25 برابر اصلا باور نکردنی بود فکر می کردم دارم خواب می بینم امروز سرعت دانلود شده 1400 کیلوبایت یعنی بازم 25 برابر بیشتر از اون 55 کیلوبایته و وقتی بهش فکر کنیم می بینیم که اونقدرا هم که بعضیا اصرار دارن شرایط رو بد نشون بدن بد نیست اما قبول دارم از اینترنتهایی که الان توی دنیا استفاده می شه هنوز خیلی عقبیم ولی مطمئن باشید روزی رو می بینیم که توی ایران واسه خونه اینترنت باسرعت دانلود 10 مگابایت در ثانیه هم باشه فقط امیدوارم تا اون موقع حجم یک فیلم به 1 ترابایت نرسیده باشه که با الان فرقی نکنه با توجه به کیفیت 4k

فقط دارم فکر می کنم که اگر از دیال آپ یهو میومدم 12 مگ چه حسی بهم دست می داد فکر کنم از خوشحالی سکته می کردم

5. 3 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یک نگاهی بکنید.آخرین رده بندی کشورها در سرعت و کیفیت اینترنت در دنیا رو اعلام کرده.راستی یک مطلبی.من که الان هم آسیاتک 10 مگ دارم و هم صبانت 10 مگ هر وقت تو سایت اسپیدتست میرم و تست میگیرم همیشه درجه صبانت برای من A منفی میشه و برای آسیاتکم هم همیشه درجه اش B مثبت میشه.یعنی صبانت یک درجه بهتر از آسیاتک از نظر این سایت معتبر قرار میگیره(چون همیشه سرعت آپلودش بیشتره و پینگشم کمتر از آسیاتک هست.فقط سرعت دانلودهاشون برابر هست)بعد نمیدونم چرا فرت و فرت آسیا تک رو بهترین سرویس دهنده اعلام میکنند.فکر کنم داورا از خود آسیاتک هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام به همه همانطور که در عکس مشاهده میکنید وقتی ای دی اس ال مود را در حالت ADSL2+ قرار میدهم نویز به شدت کاهش پیدا میکنه که به 8.9 میرسه ولی در این حالت گاهی دچار قطع اینترنت و چمشک زدن چراغ ای دی اس ال میشم ولی اگر در حالت G.dmt قرار بدهم نویز به 27 میرسه و این قطع شدن از بین میره میخواستم بدونم علت چه هست که با کاهش نویز این قطع شدن صورت میگیره با تشکر از همه
    Last edited by sanso; 30-07-2014 at 13:56.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در نظر داشته باشین که عده ی محدودی هستن که خطشون 12 مگ کشش داره و سرعت فضایی دارن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در نظر داشته باشین که عده ی محدودی هستن که خطشون 12 مگ کشش داره و سرعت فضایی دارن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    سرعت شما الان چقدره
    شبانه چطور؟

داره خودمونی میشه uones4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

12 مگ دارم اما سرعت دانلود 460 تا هست جریان چیه ؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

12 مگ دارم اما سرعت دانلود 460 تا هست جریان چیه ؟

توی مودم هم خطت 12 مگ هست؟

12. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •