تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1208 از 4428 اولاول ... 20870811081158119812041205120612071208120912101211121212181258130817082208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,071 به 12,080 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr.dengo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چرا كم نمي كنه ؟!!!!!!
    اگه PPPOE باشي ، بعد از 6 دانلود كني و كامپيوتر خاموش بشه ؛ همين كه از 7 بگذره ، حجم كم مي كنه.
    مگه اينكه رفته باشي روي بريج !
    من تنظیمات رو گذاشتم رو 5.55 خاموش میشه کامپیوتر مدمم روشنه تا وقتی بیدار میشم بعدش خاموش میکنم روشن میکنم میبینم چیزی کم نکرده

2. 4 کاربر از mr.dengo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه مدیر‌سایت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بالاخره تونستم با این لعنتی تست بگیرم!

256 نامحدود cra پارس آنلاین

4. 3 کاربر از مدیر‌سایت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

دوستان امیدوارم این پستم رو بخونید.

دوست عزیز اون سایتا را منم موافقم باید فیلتر بشن اما سایتای خبری ،گفتمانهای اجتماعی ،سایتهای نرم افزار ،سایتهای دانلود فیلم و.........خیلیهای دیگه الکی فیلتر شدن.خودم وی پی ان را اکثرا واسه سایتهای خبری استفاده میکنم
    دوست عزیز قبول دارم. همونطوری که گفتم بعضی سایتا واقعا به اشتباه مسدود شدن. در مورد سایتهای خبری هم

راستشو بخوای بعضیاش واقعا مغرضانه است. شاید اصلا دروغ هم نگن ولی جوری خبر رو مطرح میکنن که همونطوری که خودشون میخوان برداشت بشه. همونطوری که میدونید یک سری تکنیک های خبری هست مثل ماساژ خبر که این یکی از تکنیک های بعضی از این سایتاست. باور کنید بعضی از کارهاشون مشکوکه.شاید این جور سایتا برای کسایی که فریب این مدل حیله ها رو میخورن مسدود میشه نه برای اهل علمش!

دوست عزیز چیلترینگ ایران یکی از مزخرفترین سیستم های جهان هست که این حرف شما که بیشتر سایتهای چیلتر شده غیر اخلاقی هست کذب محض هست. اینا کیلویی چیلتر میکنن و اصلا براشون مهم نیست. یک رنج IP رو راحت بن میکنن در حالایکه 1000 سایت دیگر هم رو اونا هست. برای مثال من به عنوان تفریح اورکلاکینگ هم میکنم و باید برم عکس برد مرجع کارت گرافیک رو از تو گوگل سرچ کنم . تمام عکس های کارتهای گرافیک حتی با این وجود که از سایتهایی سخت افزاره فیلتر ه !! شما کلمه قران رو سرچ کن ببین فقط چند درصد سایتها چیلترن ! دنبال یک خبر از یک بازی کامپیوتری هست 90% ساتها به هیج دیلی چیلتر. دنبال مقاله از محیط زیستی 90% ساتها چیلترن . دنبال یک سایت اپلود عکس برای اپلود عکس تعطیلاتت برای فامیلت تو خارجی همه سایتها چیلتره . این فقط چکیده ای از یک دریاست !!!!!!!!!!!!! شما اصلا تو باغ نیستی دوست عزیز !

با دورد دوست گرامی اتفاقا ایشان خیلی بهتر از من و شما تو باغ هستند آن کسی که تو باغ نیست من و شما هستیم.در مورد سایتهای به قول ایشان غیر اخلاقی اگر خانواده ای نگران کودکان خود می باشد امروزه هزاران نرم افزار وجود دارد که می توانید به وسیله فعالیت کودکان خود را در اینتنرت کنترل کنید.ایشان خودشان هم بهتر از همه می دانند که دلیل هیلتر شدن سایتها چیز دیگری هست . به قول معروف با ما به از این باش که با خلق خداییدر آخر هم باید گفت خوشبختانه این دنیای اینترنت مانند یک اقیانوس گسترده هست هر جا را ببندی جای دیگر باز هست و اینها به جای هیلتر کردن سایتها بهتر هست به فکر اصلاح کردن و درست کردن رفتار و افکار خود باشند که دیگر ترسی از اینترنت نداشته باشند که برای جلوگیری از تبادل اطلاعات مجبور نباشند اینترنت ملی راه بندازند یا دست به هر کاری بزنند که برای 2 روز هم شده بتوانند آن را هیلتر کنند.
    دوست عزیز من اخرشو کنایه زده بودم و منظورم این بود که دوستمون خودشو به کوچه علی چپ نزنه و سایت غیر اخلاقی رو بهانه همه چیز نکنه . باید توی پرانتز ( ما هم گوشامون درازه) می نوشتم که گفتم بی ادبی میشه ^^ .

هر چی هم گفتی موافقم و اینترنت بزرگترین از این حرفاست و اینام احمق تر از این حرفا.

شاید شما درست میگی جناب و من تو باغ نیستم. چون خیلی با این جور مسایلی که سایت بازی و ... کار ندارم. نمی دونم چقدر در مورد بحثی به نام تهاجم فرهنگی مطالعه دارید. نمی دونم وقتی فیلمی رو نگاه میکنید با اون موضوع فیلم همراه میشید یا در پشت ظاهرش دنبال مقاصد ممکنه ی دیگری هم هستید یا نه.من یه سوال هم دارم، چرا بعضی از این کشور ها انقدر دلشون برای ما میسوزه ؟! برامون شبکه های فارسی میسازن، شبکه های خبری با کلی موضوع و مستند جالب که هر طور شده ما رو مخاطب خودشون کنن. واقعا ما ها انقدر براشون عزیزیم ؟

و یه مسئله دیگه. به شخصه زیاد اهل فیلم سینمایی جدید و فلان بازی تازه ساخته شده نیستم. به نظرم وقتی که میتونه برای نگاه کردن یه فیلم سینمایی خیلی با کیفیت و جذاب صرف بشه، اون وقت، میتونه صرف مطالعه کتابی بشه که شناختم رو نسبت به خودم و پروردگارم بیشتر کنه. کتابی که اصول اعتقادیم رو با برهان و دلیل برام روشن میکنه خیلی از یه فیلم سینمایی و بازی تازه ساز برام جذاب تره. و معتقدم وقتی که صرف گوش دادن به حرف های سطحی و هوس آلود یه خواننده ی غربی یا بازی call of duty میشه ، اون زمان ، میتونه با ساختن یه خونه یا حموم تو یه اردوی جهادی تو یه روستای صعب العبور برای یه آدم بیبضاعت، تو تاریخ انسانیت ثبت بشه.درسته دوست عزیز من تو باغ نیستم. خیلی خیلی هم خوشحالم که تو اینجور مسایل وقت تلف کن تو باغ نیستم.به نظرم بهتره اون موقعی که ازمون می پرسن جوونیت رو در چه راهی صرف کردی بهتره که بتوینم بگیم در راه خدا، تا اینکه بگیم در راه رسیدن به چک پوینت یه بازی.( پایان بحث از طرف این جانب)

موفق باشید
    Last edited by S E V E N; 12-10-2011 at 22:05.

6. 6 کاربر از S E V E N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من تنظیمات رو گذاشتم رو 5.55 خاموش میشه کامپیوتر مدمم روشنه تا وقتی بیدار میشم بعدش خاموش میکنم روشن میکنم میبینم چیزی کم نکرده
    برای منم pppoe هست و بعد از خاموش شدن اتومات سیستم و روشن موندن مودم دیگه حجم کم نمیکنه

8. 2 کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه newahwaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

و یه مسئله دیگه. به شخصه زیاد اهل فیلم سینمایی جدید و فلان بازی تازه ساخته شده نیستم. به نظرم وقتی که میتونه برای نگاه کردن یه فیلم سینمایی خیلی با کیفیت و جذاب صرف بشه، اون وقت، میتونه صرف مطالعه کتابی بشه که شناختم رو نسبت به خودم و پروردگارم بیشتر کنه. کتابی که اصول اعتقادیم رو با برهان و دلیل برام روشن میکنه خیلی از یه فیلم سینمایی و بازی تازه ساز برام جذاب تره. و معتقدم وقتی که صرف گوش دادن به حرف های سطحی و هوس آلود یه خواننده ی غربی یا بازی call of duty میشه ، اون زمان ، میتونه با ساختن یه خونه یا حموم تو یه اردوی جهادی تو یه روستای صعب العبور برای یه آدم بیبضاعت، تو تاریخ انسانیت ثبت بشه.درسته دوست عزیز من تو باغ نیستم. خیلی خیلی هم خوشحالم که تو اینجور مسایل وقت تلف کن تو باغ نیستم.به نظرم بهتره اون موقعی که ازمون می پرسن جوونیت رو در چه راهی صرف کردی بهتره که بتوینم بگیم در راه خدا، تا اینکه بگیم در راه رسیدن به چک پوینت یه بازی.( پایان بحث از طرف این جانب)

موفق باشید

سلام
    دوست عزیز و برادر مهربونم ، با یک سری از حرفهات موافقم ولی از یک سری از حرفهات سر در نیاوردم ، یعنی اگه آدم برای خودش این جور تفریحاتی نداشته باشه یک فرد غمگین و گوشه گیر میشه و حتی تو زندگی شخصیش هم ممکنه به بن بست بخوره
    باز هم میگم من به نظر و عقیده جناب عالی احترام میزارم....
    موفق باشید

10. 4 کاربر از newahwaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    از کجا میفهمید که چقدر نویز دارید؟
    تو تنظیمات مودم میتونید ببینید
    بخش وضعیت

12. 4 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Shayan AW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    On Earth

پيش فرض

چرا بخش گزارش مصرف کار نمیکنه ؟

14. 4 کاربر از Shayan AW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام

دوستان امیدوارم این پستم رو بخونید.

دوست عزیز قبول دارم. همونطوری که گفتم بعضی سایتا واقعا به اشتباه مسدود شدن. در مورد سایتهای خبری هم

راستشو بخوای بعضیاش واقعا مغرضانه است. شاید اصلا دروغ هم نگن ولی جوری خبر رو مطرح میکنن که همونطوری که خودشون میخوان برداشت بشه. همونطوری که میدونید یک سری تکنیک های خبری هست مثل ماساژ خبر که این یکی از تکنیک های بعضی از این سایتاست. باور کنید بعضی از کارهاشون مشکوکه.شاید این جور سایتا برای کسایی که فریب این مدل حیله ها رو میخورن مسدود میشه نه برای اهل علمش!

شاید شما درست میگی جناب و من تو باغ نیستم. چون خیلی با این جور مسایلی که سایت بازی و ... کار ندارم. نمی دونم چقدر در مورد بحثی به نام تهاجم فرهنگی مطالعه دارید. نمی دونم وقتی فیلمی رو نگاه میکنید با اون موضوع فیلم همراه میشید یا در پشت ظاهرش دنبال مقاصد ممکنه ی دیگری هم هستید یا نه.من یه سوال هم دارم، چرا بعضی از این کشور ها انقدر دلشون برای ما میسوزه ؟! برامون شبکه های فارسی میسازن، شبکه های خبری با کلی موضوع و مستند جالب که هر طور شده ما رو مخاطب خودشون کنن. واقعا ما ها انقدر براشون عزیزیم ؟

موفق باشید
    سلام دوست عزیز.ببین سایتای خبری خودمون هم مغرضانه خبر را میگن و هم جوری خبر را میگن که همونطوری که خودشون میخوان برداشت بشه درسته؟آگاهی و ظرفیت مردم باید بره بالا نه اینکه سایتا فیلتر بشه چون مردم ظرفیتشو نداره پس باید فیلتر بشه این اشتباه.چرا کشورهای خارجی یا دشمن سایتهای ایرانی و دولتی را فیلتر نمیکنن.چرا هیچ محدودیتی واسه مردمشون قائل نمیشن؟هرکی بخواد میتونه بره مثلا سایتهای دولتی مثه شبکه خبر را ببینه و از مطالبش استفاده کنه اما تو ایران بر عکسه در صورتی که ما ادعای راستی و حقیقت میکنم .از چی میترسیم که واسه مردممون محدودیت درست میکنیم؟

16. 5 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ALender's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام،میخواستم بدونم سرعت دانلود تعرفه های نامحدود پارس انلاین که جدیدن داده چجوریه؟ اصلا بدرد میخوره نامحدودش؟ اینم اگه خیلی دانلود کنی با حجم های بالا محدودت میکنن یا نه؟ ضریب اشتراکشون واقعا همونطور که نوشتن 1 به 10 هستش؟ من الان شاتل دارم میخوام ببینم اگه نامحدود پارس انلاین بهتره عوض کنم شاتل رو پارس انلاین بگیرم

18. 2 کاربر از ALender بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام،میخواستم بدونم سرعت دانلود تعرفه های نامحدود پارس انلاین که جدیدن داده چجوریه؟ اصلا بدرد میخوره نامحدودش؟ اینم اگه خیلی دانلود کنی با حجم های بالا محدودت میکنن یا نه؟ ضریب اشتراکشون واقعا همونطور که نوشتن 1 به 10 هستش؟ من الان شاتل دارم میخوام ببینم اگه نامحدود پارس انلاین بهتره عوض کنم شاتل رو پارس انلاین بگیرم
    ترکیده نگیری بهتره

20. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •