تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1208 از 1298 اولاول ... 20870811081158119812041205120612071208120912101211121212181258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,071 به 12,080 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

دوستان بنده بعد از کلی آزمون و خطا و اعصاب خوردی بالاخره متوجه شدم مشکل نویز از سیم کشی غلط بوده (4 تا سیم خروجی بوده اشتباه وصل کرده بودن)

بعد از اون هم همه سیم های پریز های تلفن غیر از همین که ازش نت رو میگیرم رو قطع کردم که اونم خیلی کمک کرد نویز کمتر شد و الان به این ارقام رسیدم که به نظرم برای ایران خیلی خوبه

یه بار downstream تا 26 و upstream تا 66 هم رفتن !

الان ثباتش خیلی خوبه اما پینگ در کمال نا باوری از قبل که نویز داشت هم بدتر شده اون موقع از سرور فرانسه 125 میگرفت الان 145 شده

از اونجا که sa@te جان هم مشکل پیدا کرده امید وارم از سمت مخابرات باشه و زود گذر

بقیه دوستان هم اگر در چند روز گذشته پینگشون بالا رفته یه گزارشی به ما بدن که حساب کار دسمون بیاد

پ ن : دوستان الان کابل مخابرات که توی حیاط ما اومده واسه 2 واحد هست 8 تا سیم داره 2 تاش رفته واسه تلفن واحد بالایی و 2 تا هم واسه واحد من 4 تاش هم ول بود به امان خدا نکته جالب اینه که از 2 حالت مختلف با سیم های مختلف از اون 6 تا سیم (جدا از اون 2 تا که میره بالا) به من اینترنت میده که یکیش خیلی نویز داره و هی قطع میشه و یکیش همینه که گذاشتم

و حالا شما هم میتونید برید تو حیاط مودم رو و تست کنید البته لپ تاپ میخواد

و اگر میتونید پریز هارو باز کنید و 1 لاین سیمی رو که میاد وسه مودم بزارید و بقیشو جدا کنید

معمولا سیم هاشون مشخصه و 4 تا 4 تا توی پوشش جداست ، اگر از حیاط نویز نمیگیرید اما تا میاد تو خونه خراب میشه سیم ها احتمالا مورد داره میتونید سیم بخرید رو کار نصب کنیدو اما حتما از سر خط سیم حیاط رو تست کنید اگر اونجا خراب باشه مورد از شما نیست.
    Last edited by veyron; 29-05-2016 at 10:12.

2. این کاربر از veyron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فوق العاده وضع نت تو این چند روز افتضاحه تو 24 ساعت فقط 3 ساعت نت داشتم زنگ هم میزنیم چرت پرت تحویل میدن فکر میکنن از پشت کوه اومدیم.

------------------

کسی راجب این طرح یوتانت (اینترنت متقارن با سرعت Mbps50) اطلاعی داره؟
    Last edited by MeHrDaD-91; 31-05-2016 at 19:28.

4. این کاربر از MeHrDaD-91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

وضع نت من که این چند روز داغونه هر 10 دقیقه یه بار قطع میشه باید مودم خاموش روشن کنم بعضی وقتا هم تا چند ساعت خوبه و قطعی نداره snr رو بهترین حالت 13.5 ولی قبلآ هم همین بود و این قدر قطعی نداشتم!

6. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فوق العاده وضع نت تو این چند روز افتضاحه تو 24 ساعت فقط 3 ساعت نت داشتم زنگ هم میزنیم چرت پرت تحویل میدن فکر میکنن از پشت کوه اومدیم.

------------------

کسی راجب این طرح یوتانت (اینترنت متقارن با سرعت Mbps50) اطلاعی داره؟
    من میدونم فقط الان به چهارباغ بالا این سرویس رو میدن واسه بقیه مناطق نیس

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من از روزی که اپدیت کردم.مودمم اگه چند روز بهش وصل نشم از 192.168.1.1.یهو قاط میزنه صفحه نمیاد بیاد بالا وقتی میخوام 192.168.1.1 رو باز کنم.تا که مودم رو خاموش روشن کنم و واسه چند روز خوب بشه .میدونستم چل میشه اپدیت نمیکردم
    دارم توی نت دنبال راه حل میگردم درست شد اینجام میگم اگه کسی همین مشکلو داشت درست بشه
    مشکل این بود که مودم با ای پی 192.168.1.1 نمیرفت داخل و این مشکل رو هم مخابرات به وجود اورده بود.منم رفتم ایپی مودم رو گذاشتم 192.168.1.2 و شروع ایپی دادن مودم به دستگاه هارو گذاشتم از 192.168.1.3 و دیگه مودمم مثه قدیم وارد تنظیماتش میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

وضع نت من که این چند روز داغونه هر 10 دقیقه یه بار قطع میشه باید مودم خاموش روشن کنم بعضی وقتا هم تا چند ساعت خوبه و قطعی نداره snr رو بهترین حالت 13.5 ولی قبلآ هم همین بود و این قدر قطعی نداشتم!
    داداش وقتی نا محدود نمیدن به مردم 100 مگ هم باشه فایده نداره من الان 9 مگ دارم با 2 مگ فرقی نداره

از 10 مگ به بالا دیگه همه کاریو جواب میده مثلا 1080p بخوای اجرا کنی ، از اونجا به بعد نا محدود بودن مهمه

50 مگ باهاش یه فیلم آنلاین اجرا کن راحت 3 گیگ تو 10 دقیقه میخوره ، اینا که این طرحارو میدن هدفشون همینه که شما شارژ بخری زور به زود

10. این کاربر از veyron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

شما نوسان snr دارید

منم داشتم تا اینکه متوجه شدم که از سمت مودم من 2تا تنظیم ثبت شده برای شرکت

بعد درستش کردن و شد 1 تنظیم و نوسان snr هم مشکلش حل شد

شما هم یه زنگی بزنید بهشون و بگید از سمت مودم من چندتا تنظیم ثبت شده براشون
    من هم این مشکل رو دارم برای مخابرات باید به کجا زنگ زد؟؟
    ضمنا سرعت downstream من روی 3 مگا بیت هستش طرح زرینم و خطم فیبر نوری نیست برای تغییرش کاری میشه کرد ؟؟شکایت به 195 یا جایی دیگه ؟؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من هم این مشکل رو دارم برای مخابرات باید به کجا زنگ زد؟؟
    ضمنا سرعت downstream من روی 3 مگا بیت هستش طرح زرینم و خطم فیبر نوری نیست برای تغییرش کاری میشه کرد ؟؟شکایت به 195 یا جایی دیگه ؟؟
    شما اول با پشتیبانی تماس بگیرید و بهشون بگید مشکل چیه

اگر حل نشد از صفحه استاتوس مودم عکس بگیرید پشت سر هم از عدد snr عکس بگیرید تا تغییرات اونو به عنوان مدرک به سامانه 195 بفرستید

مشکل دومو شاید خط بیشتر از 3 مگ نکشه باید عکس بگیرید از استاتوس مودم ببینیم تا چند مگ میکشه خطتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

شما اول با پشتیبانی تماس بگیرید و بهشون بگید مشکل چیه

اگر حل نشد از صفحه استاتوس مودم عکس بگیرید پشت سر هم از عدد snr عکس بگیرید تا تغییرات اونو به عنوان مدرک به سامانه 195 بفرستید

مشکل دومو شاید خط بیشتر از 3 مگ نکشه باید عکس بگیرید از استاتوس مودم ببینیم تا چند مگ میکشه خطتون
    خط من تا 5 مگ میتونه باشه همیشه هم رو 5 مگ بود جدیدا یه چند هفته ای است اوردن روی 3 مگ
    پشتیبانی 2020 زنگ بزنم میتونه downstream رو تغییر بده یانه به مرکز مخابراتی منطقه ام زنگ بزنم؟؟
    Last edited by alireza12827; 14-06-2016 at 21:08.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خط من تا 5 مگ میتونه باشه همیشه هم رو 5 مگ بود جدیدا یه چند هفته ای است اوردن روی 3 مگ
    پشتیبانی 2020 زنگ بزنم میتونه downstream رو تغییر بده یانه به مرکز مخابراتی منطقه ام زنگ بزنم؟؟
    خب ببینید snr چنده؟شاید snr افت کرده باشه که روی 5 مگ نمی بندن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •