تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1208 از 2199 اولاول ... 2087081108115811981204120512061207120812091210121112121218125813081708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,071 به 12,080 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام..

نه دوست عزیز اون بحث مشکلات مبین‌نت که چندروز پیش بود به کنار
    اون سری هرچی‌ دانلود کردم هیچی‌ به حسابم نیومد حدوداً ۱۷ ۱۸ گیگ دانلود کردم

الان دیگه مثل بقیه روزای عادی همه از حسابشون طبقه میزان مصرفشون کم می‌کنه..

ولی‌ من با ۲ ۳تا دست‌کاری کوچیک الان این شده

این دست‌کاری‌های که کردم اولش لاگ نمیومد ولی‌ از حساب کم میشد
    بد از اون یه ترفندا دیگه پیاده کردم که دیگه حجم کم نکرد !!

فقط بین دانلود‌های که می‌کنم حدوداً ۳۰ ۴۰ دقیقه یبار قطع می‌شه... ولی‌ دوباره باید اون ترفندارو بزنم که کم نکنه

---------------
    الان قرار شده از طرف مبین‌نت باهم تماس بگیرن اگه دیدم چیزی این وسط گیر من نمیاد یا به توافق نرسیدیم(فقط اگه نیان رو سرم)

تو همین تیپک راه کارشو میگم

فعلا..

پس با این حساب وضعیت شما فرق داره چون گفتین که یه کارهایی می‌کنید که سیستم براتون کنتور نمی‌اندازه. چند روز دنبال آپدیت برای EchoLife BM635 بودم به سایتهای خارجی برخوردم که کسانی دنبال روشهای مشابه J-Tag بودن که گویا بتونن کنتور رو از کار بندازن. معلومه روش شما بهتر هست که نیازی به عملیات سخت‌افزاری هم نداره.
    ولی کلاً بعید هست بیان به شما جایزه بدن. البته کاملاً هم بعید هست که خودشون عرضه اصلاح و رفع باگ رو داشته باشن. تا بیان قضیه رو به چینی‌ها خبر بدن و اونها هم مشکل رو حل کنن، کلی زمان می‌بره که به نفع شما هست. البته اگه بفهمن اشتراکتون چی هست که فکر کنم تلافی تمام اونهایی که تابحال بهشون ضرر مالی زدن رو از شما بیرون بکشن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

متاسفانه به خاطر استفاده در فضای باز مودم جیبی گرفتم و الا زیر هر سقفی یه پریز برق پیدا میشه که از مودم های رومیزی بشه استفاده کرد. اون پیغام رو هم من نشنیدم و باید تازگی ها گذاشته باشند، یعنی بعد از کلی فروش از این نوع مودم!
    برای من اون پیغام هم همیشگی نیست و بعضی وقتها هم بعد شنیدن یه آهنگ کوتاه یه خانم خیلی خیلی محترم می‌گه خداحافظ و گوشی رو قطع می‌کنه. به نظر مونده به اینکه موقع زدن کلیدها سریع باشید یا صبر کنید اول پیام شنیده بشه و بعداً

در مورد مودم همراه هم راستش من اوایل کار که تازه وایمکس گرفته بودم یه بار با لپ‌تاپ و مبدل شارژر ماشین به 220 ولت، تست کردم و خوب بود. منتهی خوب به این نمی‌شه واقعاً گفت یه مودم همراه واقعی و بیشتر می‌شه گفت مودم ماشینی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واسه من که همچنان داغونه.تازه پینگم بدتر هم شده
    من الان چند تا تست گرفتم و جالب بود که هر بار که پینگ بیشتر بود، سرعت آپلودم هم بیشتر بود. ولی باز هم هرگز به اون اندازه مورد ادعا یعنی آپلود 512 نمی‌رسه. البته امشب وضع دانلود مشکل نداره و سرعت ادعا شده هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ninipc; 19-10-2012 at 01:41.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دقيقا ساعت 7 صبح وقتي داشتم از گوگل استفاده ميكردم قيلتر شد و بعد از 5 دقيقه درست شد. مثه اينكه دارن يه كارايي ميكنن
    برای من هم دیشب اینطور شده بود. به قول یکی حتماً داشتن صفحه فیلترینگ جدید رو تست می‌کردن. چون اگه دیده باشید صفحه فیلترینگ با قبلی فرق کرده. برای همین فکر کنم فیلتر موقت گوگل سراسری بوده و مربوط به مبین‌نت نبوده باشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این مبین نت دیونه کرد منو
    تو ecare. قدیم حجم مصرفی رو ۳۰۰ مگ بیشتر از ecare جدید نشون میده
    این رئیس شرکت اگه جرأت داره یه دفه بی محافظ و تشکیلات بیاد تو خیابون تا حضوری میزان رضایت رو عرض کنم خدمتشون

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
    وقتی توی صفحه کاربری هنوز به وضوح می‌نویسه:
    ورود به سيستم E-Care (نسخه آزمایشی)
    دیگه خودتون حساب کنید که سیستم آزمایشی یا بتا چی ازش در می‌یاد. به یه عده حال می‌دن و ازشون کم نمی‌کنن. درعوض بعدش می‌یان همون مبلغی که کم شده رو از یه عده دیگه می‌گیرن که در کل ضرر نکنن. به قولی جایی نمی‌خوابن که آب زیرشون بره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به نظر من ، مبین نت بایدبه ازای هر یک ساعت قطعی ( یا کندی ) ، به هر مشترک 200 مگ اعتبار اضافه بدهد .
    نکته خیلی جالبی گفتین. نمی‌دونم شانسی این حرف رو گفتین یا از اخبار این چند روزه خبردار شدین؟
    آخه حدود دو هفته هست که از طرف سازمان تنظيم مقررات راديويي، برای شرکتهایی که در ماه قطعی بیشتر از حد مجاز داشته باشن، جدول جریمه تعیین کردن. بسته به کیفیت خدمات که چهار گروه الماس، طلایی، نقره‌ای و برنزی هست جریمه‌ها تعیین می‌شه و باید اونها بطور اتوماتیک بریزن به حساب مشتری. توی مدل برنز نهایت می‌شه ماهی حدود 7 ساعت قطعی داشت.

اون وقت جالب هست برای مثال کسی مثل من که شده روزی بیشتر از 12 ساعت قطعی داشته باشم (تازه قطعی‌های سراسری رو حساب نمی‌کنم) توی چه گروهی باید حساب بشم؟ احتمالاً من توی گروه آهن زنگ زده یا بدتر باشم.

وقتی همین قانون رو در مورد هواپیما و تاخیر اون گذاشتن و به هیچ هم جریمه‌ای پرداخت نشد،‌ شکی ندارم که اینبار هم خبری از جریمه نیست و فقط یه قانون الکی و بدون مصرف هست. تازه اگه با شرکتهای اینترنتی باشه می‌یان بهونه می‌کنن که تمام قطعی‌ها مجاز بوده و به کسی هم مربوط نیست.

اصل خبر رو اینجا بخونید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه shaahinnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

تست همین عصر5:50 اهواز 1 مگ :

ping 125 dwnld 1.26Mbps upld 0.49Mbps

دوستان چطوری insert image میکنین؟ هرکاری کردم نشد.مجبور شدم تایپ کنم .
    ساسان جان بعد اینکه تست گرفتی یه مستطیل میاره نوشته share اونو بزن بعد لینکه image تستو میاره لینکو کپی کن بعد لینکو تو پستت بذار به همین راحتی امیدوارم خوب توضیح داده باشمو گرفته باش

8. این کاربر از shaahinnn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shaahinnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

بچه‌ها زیاد فکرتنو مشغول نکنید
    بذار بهتون بگم قضیه از کجا آب میخوره

این تستا با یه اپپلیکشین به اسم puffin browser گرفته شده که مخصوص آیفون هست

سرعتش فوق‌العاده بالا هست ولی‌ نمی‌شه دانلود کرد
    تست‌ها هم دقیقا همین هست

اینم یه عکس از Puffin browser

ایرانسل هم دقیقا به همین صورت هست ولی‌ با یه سرعت بیشتر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط ماله اپل نیست آندروید هم این اپیلیکشین را داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab.hiro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    کره خاکی

پيش فرض

در آغاز فعالیت Capello's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    لطفا یک آموزش تصویری از تغییر MTU بگذارید
    مودم من BM635 وایمکس ایرانسل به مودم وصل شدم اصلا گزینه ای به اسم MTU پیدا نکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •