برای منم نه لاگین میکنه نه یوزر میسازه .. ظهری هم سایتش بسته بود
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
برای منم نه لاگین میکنه نه یوزر میسازه .. ظهری هم سایتش بسته بود
دقیقا فکر کنم مشکل از خدشون باشه![]()
دیدم لاگین نمی کنه!
فکر کردم پسورد یادم رفته...
مي گردم پيدا كردم حتما!! منتها خيلي وقته از دوران اقتدار من گذشته و ممكنه اونجور كه ميخواي پيدا نكنم!! دوئلاي خيلي وقت پيشم هم كه همه رو وست حذف كرد!! حتما با يوزر ورلد نه باشه يا يوزر هاي ديگه فرقي نمي كنه؟!حاجی یه زحمتی واست دارم .
یه چند تا عکس از دوئلات میخوام . اونایی که زیاد جاخالی دادی یا کلا یدونه هم نخوردی
3-4 تا باشه ممنون میشم . اگه میتونی پ خ کن .
===
حواسم نبود!! خدا رو شكر كلي عكس دوئل توي كامپيوترم دارم!! اونا + چند تايي جديد رو فشرده مي كنم ميفرستم!
Last edited by مطلق السلطنه; 27-07-2009 at 19:32.
دستت درد نکنه حاجیحواسم نبود!! خدا رو شكر كلي عكس دوئل توي كامپيوترم دارم!! اونا + چند تايي جديد رو فشرده مي كنم ميفرستم!
من هنوز منتظرم حاجی![]()
Last edited by C0OPeR; 27-07-2009 at 19:47.
سعید دوتا سیم خاردار پیدا کردم....دارم میرم فورت...البته نمی ریزم تا خودت بگی...
اینم اولین آموزش .
آشنایی با اسکیل های دوئل و آموزش نحوه پخش اسکیل های دوئل + مزایا و معایب
این آموزش در سطح مبتدی و متوسط تهیه شده و بیشتر برای تازه کار ها تهیه کردم . چون دیدم بچه ها خیلی در این موارد سوال میکنن .
البته نکاتی درونش هست که ممکنه جالب باشه براتون . به هر حال امیدوارم که مورد قبول واقع بشه . اگه دوست داشتین یه آموزش هم در مورد فورت درست میکنم .
در آخر هر چیزی توی آموزش هست به صورت کلی بیان شده و هر کسی میتونه بسته به سلیقه و هدف خودش تغییراتی اعمال کنه .
اینم لینک دانلود PDF
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احسنتم احسنتم!!
دست درد نكنه!
دست مريزاد!!
زنده باشي!!
كار بزرگي كردي!! اين 1200 تا صفحه چرت و پرت يه طرف اين آموزشه يه طرف!!
اگه ميتوني به سازنده اين تاپيك بگو كه اينو بزاره توي پست آول به عنوان آموزش!
دستت طلا فعلا پیشت نگه دار چون می خواهم gate را بسازم که 4 تا نیاز داره هر وقت تونستی 4 تا را جور کنی بهم بگو با هم هماهنگ باشیم تا کارگرا اونجا باشند تو که ریختی منم بسازم![]()
کارت درسته چاقال
یک آموزش هم در مورد پخش اسکیل به صورتی که تند تند بشه لول آپ کرد و پول و تجربه ی خوبی بده درست کنی دیگه نور علی نور میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)