اقا این TD8901 چه طور میشه وارد سیستم املش شد ؟
اصلال تحت چیه ؟
اقا این TD8901 چه طور میشه وارد سیستم املش شد ؟
اصلال تحت چیه ؟
با سلام
اگه منظورتون کنسول تنظیماتش هست
اون تحت مرورگر تون باز میشه
باید توی مرورگر 192.168.1.1 رو بزنید و سپس با یوزر و پسورد admin وارد بشید
موفق باشید.
با سلام
linksys رو پیشنهاد میکنم
کارایی بهتری داره
موفق باشید.
سلام
من هم چند سال پیش دنبال همچین مودمی بودم که مستقیم دانلود کنه رو فلش و فکر کردم این گزینه ی خوبیه. بعد فهمیدم که این فقط روتره و مودم نداره.
تا اونجا که من میدونم همچین مودمی (لاقل در حد خونگی) با این توانایی نیومده.:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a6l3i; 25-05-2011 at 18:46.
سلام دوستان عزیز!
من یه مودم ADSL دارم به نام Micronet. با وایرلسش مشکل دارم.
اگر که تنظیمات امنیتی مودم رو روی None قرار بدم به راحتی به اینترنت وصل میشه و ... اما وقتی از هر یک از پروتکل های امنیتی مثل WEP استفاده میکنم، به مودم وصل میشه، اما اینترنت نداره. چه کار کنم؟
راستی، در حالت فوق وقتی با وایرلس و کابل وصل هستم، اونموقع وایرلس هم میزنه Internet Access![]()
خدا رو شکر !!
آخه چند وقت پیش اینجا پرسیدم کسی جواب نداد منم رفتم همون linksys رو خریدم و بعد خرید خواستم ببینم چه جوریه اینی که خریدم !
از شانس بد میگن برای سری پیش شماره های ما اولین باره که میخوان adsl وصل کنن یه 15 روزی طول میکشه ...
دوستان پیرو این تاپیک
من با مودمم بوسیله لپ تاب نمیتونم کانکت شم چرا؟
h t t p : / / forum.p30world. c o m/showthread.php?t=490365
من چه کار کنم ؟ :(
اینو که همه میدونن !
اگر دقت کرده باشید منظورم سیستم امل بود
مثلا سیستم آمل مودم قبلیم Linux بود و از طریق telnet واردش میشدم ولی هرچی تو اینو گشتم چیزی پیدا نکردم
دستوراتشو میدونین ؟
اگه فقط بتونم وارد سیستمش بشم میشه خیلی راهت این قابلیتی که از تو مودم دانلود کنه رو بهش اذافه کنم و خیلی چیزای دیگه![]()
معمولا رانژه کردن خط برای ADSL ، بین 10 تا 15 روز طول میکشه. غم مخور . . .![]()
دوست من سلام ، من خودم بیشتر از یک سال که Linksys WAG120n رو خریدم ( اون موقع 81 هزار تومن ) هیچ مشکلی ندارم ، خیلی از روزا یادم میره مودم رو خاموش کنم و یه 4 5 روزی همین طور روشن میمونه هیچی هم نمی گه!
ولی یه مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی کانکشن رو به صورت PPPoE میذارم مشکلی نیست و با زدن IP مودم به تنظیماتش دسترسی دارم ولی همچین که تنظیم می کنم روی Bridge دیگه مودم با اون IP 192.168.1.1 شناخته نمیشه و دیگه نمی تئنم به تنظیماتش دسترسی داشته باشم تا اینکه مودم رو ریست کنم.
سلام
کسی فریمور مودم zyxel P-660RU-T1v3s رو داره؟
فرم ور خودش 2010 بود من update کردم دیدم شد 2009
کسی فرمور original خوده مدم که 2010 هست رو داره محبت کنه بده به من
ممنون
Last edited by siavashsony; 26-05-2011 at 00:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)