تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1208 از 2550 اولاول ... 20870811081158119812041205120612071208120912101211121212181258130817082208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,071 به 12,080 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

عجب نویزی
    تو نوین نت وقتی 4 مگ و 8 مگ داشتم نویزم این شکلی بود ولی حتی 1 بار هم دی سی نمیشد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کافو فرهنگیان بله از 4 شنبه قطعه به هر حال از کافو نباید انتظار یه مرکز مخابراتی رو داشته باشید نه برق اضطراری هست نه چیزی گوشه خیابون هست تک و تنها ...
    تقصیر خود مخابراته که تو این کافو ها اینترنت میده یا باید از لحاظ فنی به مشکلاتش رسیدگی کنه یا اصلا اینترنت نده
    پس کافو که میگن اینه هر وقت اسمشو میارن یاد مدافع سابق رم و برزیل میافتادم.راس میگی یه چیزی تو پارک بغل خونمون هستش که خیلی هم صدا میکنه.از فردا میرم ایزوگامش میکنم بارون و برف و باد نچلوندش.حالا یعنی برم یقه مخابرات رو بگیرم؟به همارا دیگه ربطی نداره؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان نیاز به راهنمایی دارم برای دوره جدید . من الان سرویس 3 ماهه نامحدود 128 دارم و ای راضی هستم ازش سرعت دانلودش به طور متوسط همیشه روی 30 هستش ! تمدید 3 ماهش هم حدود 40 تومن هزینه میگیره ازم .

الان دوره من 20 اردیبهشت تموم میشه و می خوام برم سراغ سرویس های حجمی مکس نت یا همارا

سرویس هایی که با بودجه من جور در میاد اینا هستش

Class
    256Kb~512Kb 13 گیگ 6 ماهه به قیمت 58 تومن ! ( سوال سرعت دانلود روزانه و شبانه این سرویس چقدر هستش و به طور متوسط در طول ساعات رایگان چقدر میشه دانلود کرد با این سرویس ؟ )

Turbo
    512Kb~1Mb سرویس 3 ماهه 6 گیگ به قیمت 48 تومن . ( سوال سرعت دانلود روزانه و شبانه این سرویس چقدر هستش و به طور متوسط در طول ساعات رایگان چقدر میشه دانلود کرد با این سرویس ؟ )

و اما همارا

سرویس کلاسیک + ماهانه 4 گیگ به قیمت 14 هزار تومن ( سوال سرعت دانلود روزانه و شبانه این سرویس چقدر هستش و به طور متوسط در طول ساعات رایگان چقدر میشه دانلود کرد با این سرویس ؟ )

و سرویس توربو ماهانه 4 گیگ به قیمت 16500 هزار تومن ( سوال سرعت دانلود روزانه و شبانه این سرویس چقدر هستش و به طور متوسط در طول ساعات رایگان چقدر میشه دانلود کرد با این سرویس ؟ )

و سرویس طرح قبوض ( ممنون میشم یه توضیحی در موردش بدین )‌

توربو ماهانه 4 گیگ 1550 تومن ( سوال سرعت دانلود روزانه و شبانه این سرویس چقدر هستش و به طور متوسط در طول ساعات رایگان چقدر میشه دانلود کرد با این سرویس ؟ )

ممنون میشم بفرمایید از بین اینا به صرفه ترین و کاربردی ترین سرویس کدوم هستش و سرعت دانلود میانگین هر کدوم از این سرویس ها در طول ساعات عادی و رایگان چگونه هستش ؟

منتظر راهنمایی کامل دوستان هستم

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

افزایش دان استریم تاثیری روی سرعت من میزاره یا نه ؟
    نویز هم با اینکه نویز من فاجعه هست (حتی بعضی وقتها SNR زیر 3 هست ) ولی اصلا قطع و وصلی نداره .
    در کل اگه تاثیری روی سرعت نداره که هیچی ولی اگه تاثیر داره به امتحانش میارزه .

البته بهتره اول وضعیت خطم رو درست کنم .

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

افزایش دان استریم تاثیری روی سرعت من میزاره یا نه ؟
    نویز هم با اینکه نویز من فاجعه هست (حتی بعضی وقتها SNR زیر 3 هست ) ولی اصلا قطع و وصلی نداره .
    در کل اگه تاثیری روی سرعت نداره که هیچی ولی اگه تاثیر داره به امتحانش میارزه .

البته بهتره اول وضعیت خطم رو درست کنم .

سرعتت چقدره الان؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

نویز من چطوره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

سرعت من بستگی به سرور داره . از خود همارا با 190-200 دانلود میکنه ولی از جاهای دیگه (لینکهای مستقیم و بدون محدویت سرعت دانلود ) با نوسان زیادی دانلود میکنه .
    سرعت روز همونطور که گفتم برام مهم نیست ولی شبا بین 50-60-70 در نوسان هست . گاهی هم شاید بره رو 80-90 .

همین الان که دارم این پست رو میدم و ساعت 10:25 هست و باید سرعت 200 باشه از دو جای مختلف امتحان کردم که در هر دو تا سرعت اول رفت رو 190-200 بعد کم کم اومد پایین و روی 90-100 ثابت شد ! البته یه لحظه میره زیر 100 یه لحظه میاد بالای 100 ...
    ولی از سرور همارا 199-200 میده و هیچ نوسانی وجود نداره .

نویز من چطوره؟
    نویزت خیلی خوب هست .
    33 برای من یه رویا هست
    Line Attenuation هم عالی هست فکر کنم .

9. 2 کاربر از david68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

perfect
    خیلی عالیه

سرعت من بستگی به سرور داره . از خود همارا با 190-200 دانلود میکنه ولی از جاهای دیگه (لینکهای مستقیم و بدون محدویت سرعت دانلود ) با نوسان زیادی دانلود میکنه .
    سرعت روز همونطور که گفتم برام مهم نیست ولی شبا بین 50-60-70 در نوسان هست . گاهی هم شاید بره رو 80-90 .

همین الان که دارم این پست رو میدم و ساعت 10:25 هست و باید سرعت 200 باشه از دو جای مختلف امتحان کردم که در هر دو تا سرعت اول رفت رو 190-200 بعد کم کم اومد پایین و روی 90-100 ثابت شد ! البته یه لحظه میره زیر 100 یه لحظه میاد بالای 100 ...
    ولی از سرور همارا 199-200 میده و هیچ نوسانی وجود نداره .
    خوب همارا سرعت شبانه کمتری داره
    در ضمن اگر دان استریمت رو ببری بالا سرعت روزانت زیاد میشه ولی شبانه همون میمونه چون همارا سرعت شبانه کمتری میده
    شما بار دیگه که میخوای تمدید کنی مخابرات تمدید کن که سرعت روزانه با شبانت برابر باشه
    من خودم همین دیشب با این سرعت 100 ام حدود 1.5 گیگ دان داشتم که خودش دانلود کرده و خاموش شده بود(مخابرات سرعتش برابره )
    Last edited by fanoostalaei; 12-04-2013 at 22:08.

11. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

خوب همارا سرعت شبانه کمتری داره
    اقا باور کنید من قبل از خرید سرویس پرسیدم (دوبار همینجا برای اطمینان بیشتر پرسیدم ) و دوستان گفتن بالای 200 سرعت داره . ایکاش اونموقع یه نفر میگفت این سرعت مال مخابرات هست و همارا شبا نصف میشه .
    البته امین جان سرعت ها رو نوشته بود ولی اشتباه من این بود که از پشتیبانی فنی همارا سرعت کلاسیک + رو پرسیدم و فکر کردم امین اشتباه نوشته نگو کلاسیک پلاس مال مخابرات هست و برای همین پشتیبانی گفت بالای 200 (منم با خودم گفتم توربو حتما بیشتره ) .

دفعه بعد حتما مخابرات تمدید میکنم .
    بعد از اتمام سرویس باید برم شرکت همارا بگم میخوام سرویس من رو به توربو مخابرات تغییر بدید یا باید بگم سرویسم رو جمع کنید و بعد برم از مخابرات بگیرم ؟
    فقط مشکل اینجاست که این 3 ماه خیلی طول میکشه تا تموم بشه کی میتونه تا 10 تیر صبر کنه ؟

تا اون موقع هم میخوام نویزم رو درست کنم . فردا اگه بشه میرم مخابرات هرچند بعید میدونم مشکلم رو حل کنن . تلفنی که گفت نویزت مشکلی نداره . میگم امکان داره مشکل از مودم باشه ؟ یعنی به اشتباه نویز رو زیاد نشون بده ... این مودمی که من دارم قدیمی هست از ورژن های اولیه td8811 هست به طوری که تو سایت Tp link این ورژن (ورژن 1.1 هست ) دیگه ساپورت نمیشه . اینو شاتل بهم داده بود . مال 5-6 سال قبل هست .

ضمنا من میخوام از شما و امین سناتور و بقیه دوستان که زحمت میکشید و جواب سوال ها رو میدید تشکر کنم .
    Last edited by david68; 12-04-2013 at 23:02.

13. این کاربر از david68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اقا باور کنید من قبل از خرید سرویس پرسیدم (دوبار همینجا برای اطمینان بیشتر پرسیدم ) و دوستان گفتن بالای 200 سرعت داره . ایکاش اونموقع یه نفر میگفت این سرعت مال مخابرات هست و همارا شبا نصف میشه .
    البته امین جان سرعت ها رو نوشته بود ولی اشتباه من این بود که از پشتیبانی فنی همارا سرعت کلاسیک + رو پرسیدم و فکر کردم امین اشتباه نوشته نگو کلاسیک پلاس مال مخابرات هست و برای همین پشتیبانی گفت بالای 200 (منم با خودم گفتم توربو حتما بیشتره ) .

دفعه بعد حتما مخابرات تمدید میکنم .
    بعد از اتمام سرویس باید برم شرکت همارا بگم میخوام سرویس من رو به توربو مخابرات تغییر بدید یا باید بگم سرویسم رو جمع کنید و بعد برم از مخابرات بگیرم ؟
    فقط مشکل اینجاست که این 3 ماه خیلی طول میکشه تا تموم بشه کی میتونه تا 10 تیر صبر کنه ؟

تا اون موقع هم میخوام نویزم رو درست کنم . فردا اگه بشه میرم مخابرات هرچند بعید میدونم مشکلم رو حل کنن . تلفنی که گفت نویزت مشکلی نداره . میگم امکان داره مشکل از مودم باشه ؟ یعنی به اشتباه نویز رو زیاد نشون بده ... این مودمی که من دارم قدیمی هست از ورژن های اولیه td8811 هست به طوری که تو سایت Tp link این ورژن (ورژن 1.1 هست ) دیگه ساپورت نمیشه . اینو شاتل بهم داده بود . مال 5-6 سال قبل هست .

ضمنا من میخوام از شما و امین سناتور و بقیه دوستان که زحمت میکشید و جواب سوال ها رو میدید تشکر کنم .
    والا اولا اگه بخوای مخابرات تمدید کنی وقتی رفتی همارا خوب بگو که سرویس تو رو از این به بعد به جای همارا مخابرات بزنن
    و برای نویز هم ایراد میتونه هم از مودم باشه و هم از سیم کشی ساختمون و هم از مخابرات
    من خودم اولین مودمی رو که داشتم دست دوم خریده بودم SMC بود و 3 سال کار کرد بود که بیشتر از 2 سال هم خودم استفاده کردم (انقدر هم ازش کار کشیدم که دیگه کار نکرد الا برای شبکه کردن) اینی هم که الان دارم باز SMC هست (البته تو این چند سال چندین مدل مختلف مودم رو تست کردم که به نظر خودم هیچ مودمی رو به کیفیت SMC ندیدم) که فکر نکنم ایراد خیلی از مودم باشه ولی باز برای اطمینان بیشتر شما از یه مودم دیگه استفاده کن برای سیم کشی هم باز مطمن بشید که سیم تلفن از کنار هیچ سیم برقی رد نشده باشه حتی برای 0.5 متر هم
    ولی احتمال زیاد داره که ایراد از مخابرات باشه(منظورم از مخابرات اون جعبه تقسیم هایی هست که تو کوچه ها هست اگر فقط یه نظر به داخل اون جعبه ها بندازین متوجه منظور من میشین )
    راستی اینا وضیفمونه که اطلاع رسانی کینم

15. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •