تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1208 از 2365 اولاول ... 20870811081158119812041205120612071208120912101211121212181258130817082208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,071 به 12,080 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام دوستان من یک پخش 3250 دارم با یه جفت باند کنوود 718 که کیفیتش واقعا عالیه ، امروز رفتم بک مغازه که ساب بذارم روش که مغازه دار گفت این پخش دکمه تنظیم جدا برای ساب نداره گفت پخش رو ازت میخرم و جاش یک پخش دیگه که قابلیت تنظیم ساب رو داشته باشه بهت میدم ، به نظرتون چیکار کنم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
    منم 3250 داشتم
    1 جفت خروجی داره البته میشه ساب هم وصل کرد ولی خوب کار حرفه ای نیست
    بهترین راه فروش پخش هست
    پخش خوب هم خواستین میتونید 7016 بخرید حدود 430 تومن یا اگه بیشتر پول دارین 8019 حدود 580 تومن بازم اگه بیشتر پول دارین prs80 حدود 800 تومن

گل گفتی
    من خودمم شهرستانیم
    هرچی سیستم فروشی توی شهرمون بود رو گشتم دنبال پایونیر 155 که فقط رادیو فلشه! دقیقا همشون میگفتن پایونیر حرفه ایه، رادیو فلش نداره و اونا چینی هستن و طرح پایونیر میزنن.
    دلم میخاست سرمو بکوبم به لبه نیز دیوار! بسکه این ملت بی اطلاعاتن

شما بهتره به حرف بچه های این تاپیک گوش کنی و بعد یا خودت یا بدی یه نفر دیگه برات تهیه کنه
    پایونیر هم پخش حرفه ای داره ولی قیمت بالای 800 - 900 تومن

من پخشم رو که گرفتم تو قم هیچکی حتی نتونست تو قسمت تنظیمات بره
    رفتم رو تنظیمات Band های اکولایزر برگشته میشه این برای باند های ماشینه..!!!! اصلا بیخیال شدم خلاصه بگم باید خودت پیگیر باشی

2. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان قیمت jvc arsenal8004 و کواک co609 و هد یونیت 8019 کنوود رو میخوام ، یه قیمتی داشته باشمکه میرم مغازه قیمت میگیرم توو پاچم نره مرسی
    قیمت اینم بدین ممنون میشم mx 165 plus و اینکه اینارو از کجا بخرم بهتره؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز کل ایران همینه کلا پایونیر به طرز وحشتناکی محبوبه شما اکه بیای یه پخش یه تومنی آلپاین رو بزاری کنار یه پخش 200 تومنی پایونیر و به یه نصاب شهرستانی یا به رفیقات نشون بدی بگی کدوم بهتره میگه بیا برو عمو پایونیر امتحان خودش رو پس داده این چه مقایسه ایه شما میکنی
    مث خود من در اومدم به فروشنده شهرستانیه میگم بین دو تا ساب گیر کردم یکی mx 12 plus یکی mtx rts12-44 میگه اینا بابا چینی هستنش همشون میگم عزیز آیدیو سیستم آلمانه میگه نه mtx رو گفتم
    حالا به نظرت من به بحث با این ادامه بدم بهتره یا بیام از مغازه بیرون :|
    به قول علی اقا (لنگرود71) اگه تو مغازه بمونیمغازه دار مختو میزنه و حرف خودشو بهت میقبولونه

5. 2 کاربر از caplosa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان قیمت jvc arsenal8004 و کواک co609 و هد یونیت 8019 کنوود رو میخوام ، یه قیمتی داشته باشمکه میرم مغازه قیمت میگیرم توو پاچم نره مرسی
    با اجازه اساتید
    امپ 8004: 380تومن
    8019 حدود 575
    co609 رو نمیدونم شرمنده

داره خودمونی میشه sundown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    کابل آرسی و برق باکیفیت چی پیشنهاد میکنین؟
    مانسترو کانکشن ویا استریت وایرز چطورن؟بنظرتون چی بگیرم؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته سعی میکنم برا استیج جلو کمتر شما رو اذیت کنم (خودم دیگه روم نمیشه)
    سلام
    اختيار دارين.بنده و امثال بنده اينجا هستيم تا با اطلاعات اندكي كه داريم(خودم رو عرض ميكنم جسارت به ديگر عزيزانم نميكنم)دوستاهمون رو راهنمائي كنيم تا بهترين نتيجه رو بگيرن.لذا هميشه در خدمت نه تنها شما بلكه همه سرورانم هستم.
    موفق باشيد.
    آمپ 8004 ديگه توليد نميشه و تقريبا نيست.
    قيمت CO609 هم 495 تومن هست
    MX165 هم 360 تومن.
    8019 هم تقاضاش بالا هست و موجوديش تو بازار كم.لذا قيمتها متغيره البته فقط كساني كه دارن اونم حدود 590-600
    سلام
    کابل آرسی و برق باکیفیت چی پیشنهاد میکنین؟
    مانسترو کانکشن ویا استریت وایرز چطورن؟بنظرتون چی بگیرم؟
    مانستر اصل كه نيست.
    استريت هم همينطور.
    كانكشن خوبه ولي در مقايسه با گليدن خيلي گرونه تازه به نظر من كيفيت گليدن رو هم نداره.من خودم رو ماشينم سري ZERO Hi End دارم واقعا معركه هستش.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان
    يه خواهشي ازتون دارم،محبت كنيد اسم افرادي كه تو زمينه فروشگاهي در محيط مجازي فعاليت ميكنند و مثلا فلان قطعه رو دارندو..... تو تاپيك مطرح نفرمائيد چون بر خلاف قوانين هست.
    از همكاري همه عزيزان تشكر ميكنم.

11. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

دوستان
    يه خواهشي ازتون دارم،محبت كنيد اسم افرادي كه تو زمينه فروشگاهي در محيط مجازي فعاليت ميكنند و مثلا فلان قطعه رو دارندو..... تو تاپيك مطرح نفرمائيد چون بر خلاف قوانين هست.
    از همكاري همه عزيزان تشكر ميكنم.
    شرمنده مدیر نمیدونستم

13. 5 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

همین یکی دو ساعت پیش بالاخره بعد از مدتها انتظار پخش من رسید به دستم البته با کمک اقا حمید.
    میخواسم از همینجا از دو دوست و انسان شریف که از طریق همین فروم سعادت آشنایی باهاشون داشتم تشکر کنم... یکی اقا حمید گل که معرف حضور همه هستند دیگری علی عزیز (لنگرود71) و همینطور سایر دوستان گلی که اطلاعات خودشون رو در اختیار ما میزارن و در کمال حوصله تمام سوالات بچه ها رو جواب میدن خیلی خیــــــــــلِــــی ممنونم
    جا داره که یه تشکر ویـــــژه و عذرخواهی از دوست عزیز و با محبت خودم اقا حمید گل بکنم که حسابی برای بنده و بچه های فروم زحمت میکشن. و خیلی به من لطف داشتن و اگر زحمات ایشو نبود اصلا من پخشی که دوست داشتم بگیرم رو گیرم نمیومد. هرچقدر من از خوبی و محترم بودنشون بگم کم گفتم...
    بازم ممنوون از همه دوستان.

15. 9 کاربر از caplosa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همین یکی دو ساعت پیش بالاخره بعد از مدتها انتظار پخش من رسید به دستم البته با کمک اقا حمید.
    میخواسم از همینجا از دو دوست و انسان شریف که از طریق همین فروم سعادت آشنایی باهاشون داشتم تشکر کنم... یکی اقا حمید گل که معرف حضور همه هستند دیگری علی عزیز (لنگرود71) و همینطور سایر دوستان گلی که اطلاعات خودشون رو در اختیار ما میزارن و در کمال حوصله تمام سوالات بچه ها رو جواب میدن خیلی خیــــــــــلِــــی ممنونم
    جا داره که یه تشکر ویـــــژه و عذرخواهی از دوست عزیز و با محبت خودم اقا حمید گل بکنم که حسابی برای بنده و بچه های فروم زحمت میکشن. و خیلی به من لطف داشتن و اگر زحمات ایشو نبود اصلا من پخشی که دوست داشتم بگیرم رو گیرم نمیومد. هرچقدر من از خوبی و محترم بودنشون بگم کم گفتم...
    بازم ممنوون از همه دوستان.
    مبارک...
    مدل پخش چیه و چند گرفتین؟اگه توضیح کوچولو هم در موردش بدین چه بهتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •