دوستان کار میکنه من خودم استفاده میکنم نمیخواستم بگم یهو میزنن اینم خراب میکننحالا که یکی گفت حداقل تایید کنم فقط یه چیزش بده هرچند وقت یه بار تبلیقات میاد ویدیو داره اصن رو اعصاب کسی راه حلی داره بگه
----
برد skt هم تبریک
دوستان کار میکنه من خودم استفاده میکنم نمیخواستم بگم یهو میزنن اینم خراب میکننحالا که یکی گفت حداقل تایید کنم فقط یه چیزش بده هرچند وقت یه بار تبلیقات میاد ویدیو داره اصن رو اعصاب کسی راه حلی داره بگه
----
برد skt هم تبریک
این که SKT1 اول می شد که چیز بدیهی ای بود
اما در کل Esport اه LoL داره به بد سمتی می ره ، فوق العاده جو بدی داره بر اون حاکم می شه در کنار این که خیلی داره خسته کننده می شه
عزیزم من که اینو فکر کنم صفحه 1.0.8.0 اینا بود گفتم
اما همه ایراد گرفتین
ولی الان پینگ منو خیلی بالا میبره
Last edited by R.I.P; 11-05-2014 at 21:28.
این هات اسپات که پدر پینگ رو در میاره من خیلی وقته دارمش کلا لگه
ولی عایا چرا شما از .....استفاده نمیکنین؟! بخدا اصن پینگ رو بالا نمیبره دی سی هم نمیشه
من که الان دو سه روزه از ..... استفاده میکنم بدون دی سی و اعصاب خوردی جالبه بدونین اگه از ..... استفاده کنین پینگتونم پایین میاد منی که صد تا سرور کری..و رو امتحان کردم جواب نداد اما ..... جواب داد
..... I LO
VE
رو چه سروری تست کردی دوست عزیز ؟
حروف 1.0.8.0 و 7.2.0 رو اینطوری بنویس سایت خیلتر نشه یوقتعزیزم من که اینو فکر کنم صفحه 1080 اینا بود گفتم![]()
couldnt agree moreاما در کل Esport اه LoL داره به بد سمتی می ره ، فوق العاده جو بدی داره بر اون حاکم می شه در کنار این که خیلی داره خسته کننده می شه
بازی skt v omg بازی دوم دیگه ترول بود ندیدم
بازی استارکرافت 2 هم کره ای ها خدایی می کردن
کلن سمت درست رو نمی دونم از نظر شما کجاست ولی به نظر من هیچ مسیر منحرفی وجود نداره! تیم بهتر می بره و این وتاقعیت بازیه!
یه روشی رو روی تیمم انجام میدم 4 5 دفعه هم امتحان کردم خیلی حال میده![]()
مواد لازم :
یک عدد vel'koz در نقش ساپورت
یک عدد adc
کاری که باید انجام بدی اینه که کنار adc و minions ها چند بار (ctrl + 3 (DANCE اگه چند دفعه خیلی سریع اینکارو بکنی minions و adc میرن تو زمینیه bug عه وحشتناک که هنوز کسی کشفش نکرده
اینکارو 1 دفعه کنارش زدم بدبخت رفته بود تو زمین سریع برگشت base میگفت لگ شده هرکاری میکردیم درست نمیشدتاورمون رفت تا اینکه التیمیت ezreal هیت اش کرد درست شد بدبخت هرجا منو میدید فرار میکرد
ایندفعه عکس میگیرم میذارم
-------------------------------------------------------------------------------
مشکل از Q عه vel'koz عه :| از ctrl 3 نیستش ...
---------------------------------------------------------------------------------
پس از آزمایش های زیاد بالاخره به این نتیجه رسیدم که مشکل از خود velkoz عه از اسپل ها و dance نیست...
Last edited by R.I.P; 12-05-2014 at 00:14.
اونجا جالبه که طرف میگه mid
بعد یه نفر دیگه میگه double mid
منم یه خنده ی شیطانی ( D: ) میکنم میگم trible mid
یهو یکی دیگه میگه guadra MID
اون آخریه هم یه (...) میذاره و pick میکنه میگه PENTAA MID
ACE
:|
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)