دوستان این مشکل نویز از طرف مخابراته
تلفن رو که بردارید میبینید که یه مقدار کمی خش خش داره به همین دلیل max rate میاد پایین
دوستان این مشکل نویز از طرف مخابراته
تلفن رو که بردارید میبینید که یه مقدار کمی خش خش داره به همین دلیل max rate میاد پایین
سلام من هم همین موذم رو دارم ، شما firmware رو یعنی آپدیت کردی؟
الان مال من اینه ورژنش
![]()
رفیق ورژن مودم ها هم فرق داره مثلا مودم من توی این مدل ورژن 3 هست ورژن 1 داره ورژن 6 هم داره این جور که معلومه ورژن شما 6 برو توی سایت tp link و اپدیت ورژن خودتو پیدا کن زیر مودم بغلای شماره سریال یه ver:3.5 مثلا زده مال من اینجوری بود اون نیم رو ول کن ورژن اصلی اون 3 میشه که بعد از نقل قوله.ولی مال شمارو توی مودمم زده 6 پس ورژن 6 اگه مدل اپدیت باللاتر از مودمت بود اپدیتش کن![]()
سلام برای اینکه ببینید ورژن مودمتون چیه
برید به تایپیکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم همین مودم td-w8901n رو دارم ولی هر کاری میکنم firmware اپدیت نمیشه و موقع اپدیت ارور میده میگه فایل نمیتونه اپلود بشه. ورژن مودمم 1 میباشد ولی قبلا اشتباهی اپدیت ورژن 3 رو اپلود کرده بودم یعنی به خاطر این نمیتونه باشه؟؟؟
خب اول ریست فکتوری کنید از سوراخ مودم بعد ببینید میتونید آپدیت کنید یا نه
آره همین کارو کردم آخریش همینه جدید نیومده دیگه فکر هم نمیکنم بیاد
مشکل از مخابراته دم در کابل اصلی رو تست کردم فرقی نکرد الان snr 14 بره دوباره رو 18 19 کلامو میندازم هوا![]()
من از روزی که اپدیت کردم.مودمم اگه چند روز بهش وصل نشم از 192.168.1.1.یهو قاط میزنه صفحه نمیاد بیاد بالا وقتی میخوام 192.168.1.1 رو باز کنم.تا که مودم رو خاموش روشن کنم و واسه چند روز خوب بشه.میدونستم چل میشه اپدیت نمیکردم
![]()
من از روزی که اپدیت کردم.مودمم اگه چند روز بهش وصل نشم از 192.168.1.1.یهو قاط میزنه صفحه نمیاد بیاد بالا وقتی میخوام 192.168.1.1 رو باز کنم.تا که مودم رو خاموش روشن کنم و واسه چند روز خوب بشه.میدونستم چل میشه اپدیت نمیکردم
دارم توی نت دنبال راه حل میگردم درست شد اینجام میگم اگه کسی همین مشکلو داشت درست بشه
Last edited by mehdi speed 700; 28-05-2016 at 14:44.
سلام ،
آقا پینگ من روی 120 بود ! یکی دو هفته پینگم بد شد گفتم صبر کن درست میشه. رفته بود روی 240-250
نشد.
خلاصه زنگ زدیم به مخابرات و پشتیبانی بعد 4-5 بار زنگ زدن. هرکی یه کاری گفت . خلاصه پینگ من از 240 رفته روی 400 !!!!!!!!!
من باید چیکار کنم ؟! حداقل همون 240 بمونه !!! این چه وضعشه !!!!! بجا اینکه بهتر کنن زدن ترکوندن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)