خیلی عجیب گونس مشکلتون . نمی دونم چی بگم . همین بازی رو سیستم دیگه جواب میده ؟
5670 رو روی سیتم دیگه با این بازی تست کردی ؟ کارت گرافیک دیگه ای ( به جز 5670 ) رو سیستمت تست کردی ؟
خیلی عجیب گونس مشکلتون . نمی دونم چی بگم . همین بازی رو سیستم دیگه جواب میده ؟
5670 رو روی سیتم دیگه با این بازی تست کردی ؟ کارت گرافیک دیگه ای ( به جز 5670 ) رو سیستمت تست کردی ؟
اوندفم گفتم اول گرافیکم همین مدل بود 512 mb همین مشکل رو داشتم اول بردم گارانتی گفتن مشکل نداره بعد دوباره دیدم مشکل هست و قطعات دیگم رو عوض کردم دیدم مشکل هنوز هست بردم بازی رو گارانتی جلوشون نصب کردم رو سیستم اینتل گارانتی
دیدم وانجاهم مشکل هست
بعد بک گرافیک نوع 1 گیگ از همین 5670 دادن به هم
ولی بازهم مشکل هست
من نوت بوکم گرافیک 256 شیر هست این مشکل رو با وان گرافیک ضعیف ندارم
کارت دیگم ندارم که رو سیستمم چک کنم دوستامم ندارن
با برنامه 3DMark Vantage تست گرفتم اونجا با همه رزلوشن ها انیمشن هایی که بخش میکنه رو دقت کردم شمل نداشت
برنامه هم ارور نداد
با fumark تست استابیلیتی 30 دقیقه گرفتم گرافیک آخ نگفت
دیگه نمیدونم مشکل از چی
به هر کی هم میگم چیزی نداره بگه جز تعجب
سلام
میشه یه بار دیگه Crack 1.03 رو Upload کنید؟
اون که تو پست 9000 بود Download نمیشد!
همینطور یه فایل Edit متناسب با DLC1.07
Last edited by juve-reza; 03-10-2010 at 21:10.
عزیزم ، اگر به دقت در حالت دفالت بازی دقت کنید . میبینید که بازیکنانی که من اونها رو نشون دادم وجود ندارند و ساختگی هستند و در بقیه لیستی هم که شما نوشتی ، همین جریان صدق می کنه .
CLASSIC BRAZIL
========================
TARALM ==> TAFFAREL
ALDAHILLA ==> ALDAIR
RICALRO ==> RICARDO
JIRJONHO ==> JORGINHO
LEYMAURO ==> LEONARDO
MALO SILA ==> MAURO SILVA
DORTE ==> DUNGA
RASAN ==> RAÍ
ZILCAO ==> ZINHO
BENAR ==> BEBETO
ROZERIO ==> ROMARIO
LEMON ==> LEAO
ZALBO ==> ZAGO
CASHOO ==> CAFÚ
BREVEL ==> BRANCO
COLSEISO ==> F. CONCEICAO
SALMAIO ==> SAMPAIO
ZILRE ==> ZICO این بازیکن در حالت Default وجود مدارد و ساختگی هست .
ELIMELTO ==> EDMUNDO
PALM ==> PELÉ این بازیکن در حالت Default وجود مدارد و ساختگی هست .
GANARRIN ==> GARRINCHA
CAMRE ==> CARECA
MIRACIR ==> MULLER
به نظر من یه پیشنهاد :
من از بچه های سوکر 2010 باز می خوام تا بین حرف من و شما قضاوت کنند . شما هم موافقید ؟
خب وقتی تو گارانتی جواب نداده مشکل از گرافیکه . اونا چی گفتن ؟ گارانتی باید یه حرفی واسه گفتن داشته باشه دیگه . یه گرافیک حتی یه گرافیک ضعیف رو باهاش امتحان کن . کاری به جز تست کردن سخت افزاری قطعات نداری برای اینکه بفهمی مشکل از چیه . تست نرم افزاری رو هم بیخیال شو . مورد شما بد جور عجیبه .
دوست عزیز مگه می خواییم کل کل کنیم وقتی می گم اطلاعاتتون ناقص هست همینو می گم دیگه شما آخریناپدیت کونامی که بسته الحاقی و قابل دانلود DLC 1.07 رو اگه نصب کنید این لیست که گذاشتی تغییر می کنه توی لیست برزیل کلاسیک شما پله که Palm نوشته شده نیست در صورتی که اگه DLC 1.07 رو دانلود کنی و بریزی می بینی اضافه میشه یا به عبارت صحیح تر جایگزین میشه.
اصلا یه چیز بگم شما درست می گی من هیچ چیزی حالیم نیست dlc 1.07 هم کشکه اصل همونی هست که شما میگید. الان خیلی خوشحال شدی؟
خواستی یه سر به پست 9000 این تاپیک بزن اخرین پست صفحه 900 هست. می تونی DLC 1.07 رو دانلود کنی
این هم حرفی بسی منطقی بود . من هم که قصد کله توی کله ندارم . چون توی این سایت ما نیتی داریم به اسم : تبادل اطلاعات
به هر شما درست می گید چون من تاحالا بازی رو آپدیت نکردم . باز هم ببخشید که به مطالب شما انگ نادرستی زدم .
با تشکر از شما
ایول تبادل اطلاعات ولی با منطق دیگه درست نیست شما جهت تبادل اطلاعات به قول معروف انگ نادرستی محض بزنید من هم شما رو محکوم نمی کنم چون همونطور که گفتم توی این مورد خاص اطلاعات کاملی در اختیار ندارید. بنابراین پیشنهاد می کنم بازی رو آپدیت کنید و بیشتر لذت ببرید اینجوری می تونید اطلاعات لازم رو هم کسب کنید. به هرشکل من در خدمت هستم و از گذاشتن اطلاعات در مورد بازی در اختیارتون لذت می برم.
موفق و پیروز باشی دوست عزیزم
یکی هم به داد ما برسه
این کرک
اینم ادیت فایلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)