تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1207 از 2365 اولاول ... 20770711071157119712031204120512061207120812091210121112171257130717072207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,061 به 12,070 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من یه جفت 6975 دارم که سال 86 خریدم خیلی خیلییییی تمیز و کم کار کرده (اخه رو ماشین بابام بوده فقط رادیو گوش میداده)
    من از بیس قوی خوشم میاد اما اگه اسپیکر ها راضیم کنن ساب نمیخام.
    نظر شما چیه که 6975 ها رو رد کنم و یه جفت dls1073 ببندم؟؟
    حدودا چقدره 1073؟؟؟ 6975 رو چند ازم میخرن؟؟
    سیستم فرضی:
    هد یونیت 8019
    امپ 8004 جی وی سی.
    ممنون
    سلام حسام جان.
    6975 قديمي (البته من به قبل 82-3 ميگم قديمي) صداشون خوبه.منتها بايد خوب بهش ورودي بدي.
    آمپ 8004 كه ديگه خيلي زمينه اش كم شده چون ديگه نمياد هر كي هم داره از قبل داره.
    5500T بهترين انتخاب هست منتها ايرادي كه برش وارده دو كانال بودنش هست.شما كه پارس داريد بهتره آمپ 4 كانال بگيريد. همون 8004 خوبه و در آينده حتما به فكر تهيه كامپوننت براي استيج جلو باشيد.
    يه نكته هم عرض كنم پخش 8019 خيلي خيلي كم هست.لذا كساني كه دارن ممكنه قيمت رو بالا بگن.تقاضا براي اين پخش خيلي بالا رفته به خاطر امكانات خوب و قيمت مناسبي كه داره.پس اگر ديديد جائي داره بالا ميگه زياد تعجب نكنيد كه چرا مثلا فلان برند X% كاهش داده و كن وود نداده.كن وود هم حدود 10% كاهش داده ولي داستان اين پخش فرق ميكنه.
    Last edited by hamidR15; 27-08-2013 at 09:38.

2. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خب دوست عزیز چه کاریه 6975 ها رو نگه دار و بقیه سیستمت رو ببند اگه صدای 6975 ها با امپ راضیت نکرد عوضشون کن چون 6975 های قدیمی هم بی انصافی نکنیم خوب بودند الان چون 6975 ورژن دو اومده و قیمتاشونم نسبت بهشون نمیارزه کسی زیاد طرفشون نمیره وگرنه اونایی که صدای 6975 های قدیمی رو شنیدند هنوز صداش توی گوششونه
    در ضمن شما وقتی 8019 ببندی اصن میفهمی صدای باندات چی بوده من بهت قول میدم باندات رو نمیفروشی به جای اون پولی که میخوای بدی برا باند یه ساب بخر البته ساب کیفیتی تا جای ویبره و یه بیس خوب و خوشگل رو برات پر کنه
    Sent from my HTC One X
    اره انشاالله و با کمک های بی دریغ شما دوستان و حمید اقا همین تصمیم رو گرفتم..
    اخی اینجا توی شیراز 6975 عجیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــب طرف دار داره. من خودم دیدم یه جا دست دومشو داشت 500 میفروخت!!!
    واسه همین این فکر زد به سرم..

4. این کاربر از caplosa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام حسام جان.
    6975 قديمي (البته من به قبل 82-3 ميگم قديمي) صداشون خوبه.منتها بايد خوب بهش ورودي بدي.
    آمپ 8004 كه ديگه خيلي زمينه اش كم شده چون ديگه نمياد هر كي هم داره از قبل داره.
    5500T بهترين انتخاب هست منتها ايرادي كه برش وارده دو كانال بودنش هست.شما كه پارس داريد بهتره آمپ 4 كانال بگيريد. همون 8004 خوبه و در آينده حتما به فكر تهيه كامپوننت براي استيج جلو باشيد.
    يه نكته هم عرض كنم پخش 8019 خيلي خيلي كم هست.لذا كساني كه دارن ممكنه قيمت رو بالا بگن.تقاضا براي اين پخش خيلي بالا رفته به خاطر امكانات خوب و قيمت مناسبي كه داره.پس اگر ديديد جائي داره بالا ميگه زياد تعجب نكنيد كه چرا مثلا فلان برند X% كاهش داده و كن وود نداده.كن وود هم حدود 10% كاهش داده ولي داستان اين پخش فرق ميكنه.
    اقا حمید حســـــابــی به شما زحمت دادم شرمندتونم..
    انشاالله همین 8004 رو میبندم و یه پولی ک دستم بیاد میام سراغ استیج جلو. البته سعی میکنم برا استیج جلو کمتر شما رو اذیت کنم (خودم دیگه روم نمیشه)
    در این که 8019 کمه که هیچ شکی نست من خودمم کلی صبر کردم که در اخر هم به لطف شما یه دونش گیرم اومد. این لطفتون رو هیچ وقت فراموش نمیکنم
    فکر کنم خود شرکتش هم تازه ارزش این پخش رو داره میفهمه..
    اگه لطف و زحمت شما نبود مطمعنم که گیرم نمیومد.. خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــلی خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــلی ممنون اقا حمید

6. 2 کاربر از caplosa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوستان 3550 تنظیماتی داره که رنگ ال ای دی ثابت بمونه؟!!

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

مگه خودکار تغییر میکنه؟!

9. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

مگه خودکار تغییر میکنه؟!
    اره دوست عزیز هفت هشت تا رنگه که مدام تغییر میکنه!

11. 2 کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

وسط دکمه ولوم رو فشار بده یه گزینه داره به اسم illumination اونجا یه رنگ رو انتخاب کن
    موفق باشید

13. 4 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اره انشاالله و با کمک های بی دریغ شما دوستان و حمید اقا همین تصمیم رو گرفتم..
    اخی اینجا توی شیراز 6975 عجیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــب طرف دار داره. من خودم دیدم یه جا دست دومشو داشت 500 میفروخت!!!
    واسه همین این فکر زد به سرم..
    دوست عزیز کل ایران همینه کلا پایونیر به طرز وحشتناکی محبوبه شما اکه بیای یه پخش یه تومنی آلپاین رو بزاری کنار یه پخش 200 تومنی پایونیر و به یه نصاب شهرستانی یا به رفیقات نشون بدی بگی کدوم بهتره میگه بیا برو عمو پایونیر امتحان خودش رو پس داده این چه مقایسه ایه شما میکنی
    مث خود من در اومدم به فروشنده شهرستانیه میگم بین دو تا ساب گیر کردم یکی mx 12 plus یکی mtx rts12-44 میگه اینا بابا چینی هستنش همشون میگم عزیز آیدیو سیستم آلمانه میگه نه mtx رو گفتم
    حالا به نظرت من به بحث با این ادامه بدم بهتره یا بیام از مغازه بیرون :|

15. 3 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان من یک پخش 3250 دارم با یه جفت باند کنوود 718 که کیفیتش واقعا عالیه ، امروز رفتم بک مغازه که ساب بذارم روش که مغازه دار گفت این پخش دکمه تنظیم جدا برای ساب نداره گفت پخش رو ازت میخرم و جاش یک پخش دیگه که قابلیت تنظیم ساب رو داشته باشه بهت میدم ، به نظرتون چیکار کنم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز کل ایران همینه کلا پایونیر به طرز وحشتناکی محبوبه شما اکه بیای یه پخش یه تومنی آلپاین رو بزاری کنار یه پخش 200 تومنی پایونیر و به یه نصاب شهرستانی یا به رفیقات نشون بدی بگی کدوم بهتره میگه بیا برو عمو پایونیر امتحان خودش رو پس داده این چه مقایسه ایه شما میکنی
    مث خود من در اومدم به فروشنده شهرستانیه میگم بین دو تا ساب گیر کردم یکی mx 12 plus یکی mtx rts12-44 میگه اینا بابا چینی هستنش همشون میگم عزیز آیدیو سیستم آلمانه میگه نه mtx رو گفتم
    حالا به نظرت من به بحث با این ادامه بدم بهتره یا بیام از مغازه بیرون :|
    گل گفتی
    من خودمم شهرستانیم
    هرچی سیستم فروشی توی شهرمون بود رو گشتم دنبال پایونیر 155 که فقط رادیو فلشه! دقیقا همشون میگفتن پایونیر حرفه ایه، رادیو فلش نداره و اونا چینی هستن و طرح پایونیر میزنن.
    دلم میخاست سرمو بکوبم به لبه نیز دیوار! بسکه این ملت بی اطلاعاتن

18. 2 کاربر از reza_azizi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •