چی براتون مهمه ؟
کیفیت
زوم
بزرگی یا کوچیکی
و .... ؟؟؟؟؟
چی براتون مهمه ؟
کیفیت
زوم
بزرگی یا کوچیکی
و .... ؟؟؟؟؟
سلام
یه دوربین ارزون میخوام ترجیحا باطری قلمی خور نباشه و شارژی باشه!
کیفیتش هم در حد canon A480 که قبلا داشتم باشه
سپاسگزارم
من به دوربین وارد نیستم ولی مثلا این مدل Fujifilm FinePix HS20 رو ببینید خب این کامپکت نیست دیگه؟
نیمه حرفه ای بهش میگن، این مدل قیمتش حدود 550 هست که مشخصاتش هم خوبه زیر 500 تومان هم حتی این طرح دوربین زیاد دیدم.
من یه دوربین نیمه حرفه ای میخوام برای شروع یادگیری عکاسی،حالا با وسایل جانبی مورد نیاز تا 600 تومان.
می تونید با یه کامپکت با کیفیت ارزونتر مثل SX230 شروع کنین یا سوپرزوم های متوسط مثل HS10 ...
وسایل جانبی هم تقریبی
مموری 8 گیگ 20 تومن
کیف 10-20 تومن
سه پایه 15-25 تومن
بیشتر کیفیت عکس مد نظرم هست و دوست دارم تا حد زیادی به صورت اتوماتیک تنظیمات عکاسی رو انجام بده.
در مورد اون مدل سونی هم نظر بدید ممنون میشم.
دوست گرامی.
من حدود دو ماه است که از دوربین سونی HX100v استفاده می کنم. دوربین فوق العاده ای است با امکانات عالی . اما متأسفانه از دو ماه تا به حال قیمت آن به حدود 800 هزار تومان رسیده. می توانی در لینک زیر که صفحه مربوط به عکس های گرفته شده توسط برخی اعضاء است را ببینی چندین عکس که با این دوربین گرفته ام را آنجا آپلود کرده ام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون شک با بودجه شما تا 500 نمیشه یه دوربین 900 تومنی خرید باید به SX220 یا HX9 فکر کنید
و البته HS20 که زیر 600 هست و بهتر از اوناست
بینFujifilm FinePix F500EXR و Canon SX220 کدوم میتونه انتخاب بهتری باشه.(از هر نظر .کیفیت عکس و فیلم و بدنه و...)برای یه کاربرآماتوری که می خواد بیشتر عکس های خانوادگی و مسافرت و .. بگیره.
خودم خیلی از برند فوجی استفاده نکردم ممنون میشم دوستانی که از این برند و مخصوصا این مدل استفاده کردن تجربه شون رو اینجا بیان کنند .در ضمن دوربینهای فوجی ساخت کدوم کشور هست
ممنون بابت پاسخ
میدونم عزیز
من دو سوال جدا پرسیدمو دومی در مورد اون مدل سونی بود که پرسشی برای کنجکاوی خودم بود تا ببینم رقیبی تو اون رنج براش هست یا نه.
شما پس زیر 500 این دو مدل مورد نظرتون هست؟کدوم رو بیشتر میپسندی؟از لحاظ طبیعی تر و با کیفیت تر عکس گرفتن؟
Last edited by your_star; 17-02-2012 at 18:15.
به نظر من خرید F500EXR یه ریسکه وقتی SX220 هست
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
بدون شک کنن چون سونی توی اغراق رنگ ها مشهوره![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)