تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1207 از 2376 اولاول ... 20770711071157119712031204120512061207120812091210121112171257130717072207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,061 به 12,070 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

قلعه نويى تا پايان ليگ قهرمانان جايى نمى رود
    اين روزها صحبت بر سر جدايى امير قلعه نويى از استقلال بوده و شايعه آن دهان به دهان مى چرخد. حتى برخى نشريات هم در مورد اين مسأله مطلب نوشته اند و مسأله كاملاً جدى شده است اما به نظر مى رسد دوستان و اطرافيان قلعه نويى حرف هاى ديگرى مى زنند. نزديكان امير معتقدند وى هرگز در چنين برهه حساس زمانى استقلال را رها نمى كند زيرا نمى خواهد حاصل دسترنج خود و تيم آماده اى كه درست كرده را در آستانه ليگ قهرمانان آسيا با فرد ديگرى تحويل دهد. از طرف ديگر امير به خوبى مى داند كه پيوستن با ساير تيم هاى ليگ برترى نيز در اين برهه حساس زمانى ريسك بسيار بزرگى محسوب مى شود و اگر نتواند موفقيت نسبى كسب شده در استقلال را تكرار كند، بدون شك اعتبار مربيگرى اش خدشه دار مى شود روى همين اصل حتى اگر با مديران باشگاه مشكلات هم داشته باشد، آن را علنى نمى كند و ترجيح مى دهد تا پايان مرحله گروهى ليگ قهرمانان با آن كنار بيايد. اين روزها شايعه شده كه قلعه نويى در نيم فصل ليگ هشتم استقلال را رها مى كند و براى ادامه كار راهى سپاهان اصفهان يا مس كرمان خواهد شد، تيم هايى كه اتفاقاً مديران آن رابطه گرمى با امير دارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دستياران امير به اروپا مى روند
    باشگاه استقلال قصد دارد براى افزايش سطح كيفى و ارتقاء دانش فنى مربيان خود اقداماتى را انجام دهد. طبق خبرهاى رسيده قرار است با هماهنگى امير قلعه نويى دستياران او در فواصل زمانى مختلف و هنگامى كه عدم حضورشان به تيم لطمه نمى زند رهسپار دوره هاى خوب مربيگرى در اروپا شوند و به اين طريق با علم روز فوتبال جهان آشنا شوند. ظاهراً مقرر شده تا پيرامون اين داستان هماهنگى هاى لازم صورت بگيرد. البته با توجه به حساسيت شرايط آبى پوشان و در پيش بودن ليگ قهرمانان باشگاه هاى آسيا به احتمال بسيار زياد اگر حضور مربيان استقلال در دوره هاى فوق قطعى شود مردانى همچون فكرى و مرفاوى اواخر بهار آينده يا اوايل تابستان سال آينده اعزام مى شوند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

از نيم فصل دوم
    جريمه استقلالى ها سنگين تر مى شود
    استقلال هم اكنون مدعى جدى كسب عنوان قهرمانى محسوب مى شود و طبيعى است كه تمام اركان باشگاه بخواهند روند فوق را حفظ كنند اما از سوى ديگر طبيعى است كه حاشيه هاى تيم نيز همزمان با افزايش حساسيت هاى موجود، سير صعودى طى كند و اين يعنى احتمال به دردسر افتادن استقلال طى روزهاى آتى اين طور كه از شواهد امر پيداست؛ استقلالى ها در نيم فصل دوم تدابير سختگيرانه ترى را براى بازيكنانى كه عليه كادر فنى مصاحبه كنند اتخاذ خواهد شد و جرايم نقدى سنگين ترى نيز برايشان در نظر گرفته خواهد شد. ظاهراً اين جرايم در مورد بازيكنانى كه از نيمكت نشينى هم گلايه داشته باشند و آن را به مطبوعات بكشانند نيز اعمال مى شود زيرا قلعه نويى نمى خواهد به هيچ عنوان اوضاع تيمش بر هم بريزد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نكته مهم در قراردادهاى جديد استقلال؛به هيچكس نبايد غرامت بدهيم
    باشگاه استقلال از فصل آينده تجديد نظرى اساسى در قراردادهاى خود با بازيكنان (و احتمالاً كادرفنى) خواهد داشت و شكل كار را به صورتى حرفه اى تر پيش مى برد. براساس آخرين خبرهاى دريافتى اساس كار بر مبناى عقد قراردادهاى بيشتر از يك سال استوار مى شود تا مهره هاى كليدى تيم بين ۲ تا ۳ سال قرارداد ببندند. (البته اين خبر را قبلاً در به نظر مى رسد سياست جديدى هم دنبال شده و به مرحله اجرا در خواهد آمد. براساس اين روش، قراردادها به گونه اى تنظيم مى شود كه اگر بنابر دلايلى در ميانه راه زمينه براى تداوم همكارى حاصل نشد و طرفين نتوانستند با يكديگر به تفاهم كارى دست يابند. قرارداد به گونه اى فسخ شود كه باشگاه بابت آن غرامت ندهد و در نهايت فقط مبلغ مندرج در قرارداد را به حساب طرف مقابل واريز كند. البته اين طور كه از شواهد امر پيداست، اگر استقلالى ها با بازيكنان برزيلى مورد نظرشان قرارداد بندند. اين مسأله از همين فصل آغاز مى شود و طبق بندى كه در قرارداد آنها گنجانده خواهد شد اگر اين بازيكنان در ميانه راه و قبل از پايان تعهداتشان آزاد اعلام شوند، استقلال به آنها جريمه پرداخت نمى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانى: دوست دارم آقاى گلى ام با قهرمانى استقلال همراه باشد
    آرش برهانى، مهاجم تيم استقلال طى اظهارنظرى گفت: در طول مدتى كه براى استراحت به دوبى سفر كرده بودم، چند جلسه تمرين كرده ام و آمادگى لازم را از دست نداده ام. از لحاظ بدنى هيچ مشكلى ندارم و خوشبختانه كادرفنى نيز از من رضايت دارد.وى ادامه داد: در حال حاضر تمام بازيكنان به خودباورى رسيده اند و از هر لحاظ آماده اند تا در ديدارهاى باقى مانده از نيم فصل اول عملكرد مطلوبى داشته باشيم و به اميد خدا به صدر جدول برسيم.برهانى در خصوص تيم ملى نيز گفت: خيلى دوست داشتم اكنون به همراه تيم ملى در امارات بودم. به هر حال سرمربى ترجيح داد از من دعوت نكند و من هم احترام مى گذارم. اميدوارم مقابل امارات نتيجه اى خوب كسب كنيم و خودمان را در جدول بالا بكشيم. معتقدم اگر موفق به شكست امارات شويم، مى توانيم به صعود به جام جهانى خيلى اميدوار مى شويم.وى تصريح كرد: استقلال در حال حاضر هجومى ترين تيم ايران است. حضور مهاجمان بسيار خوب در خط حمله استقلال در اين موضوع نقش قابل توجهى داشته باشد.وى در مورد آقاى گلى نيز افزود: مانند همه مهاجمان دوست دارم آقاى گل شوم اما بيش از هر چيز دوست دارم آقاى گلى ام با قهرمانى استقلال در ليگ همراه باشد چرا كه اگر در پايان فصل صدرنشين نباشيم و من هم آقاى گل شوم فايده اى ندارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ناجى استقلال روى نيمكت
    عليرضا عباسفرد، نيمكت نشين استقلال كه در بازى تيمش مقابل ملوان هنگام ورودش به زمين و با به ثمر رساندن گل توانست در دقايق پايانى تيمش را از يك شكست حتمى نجات دهد در بازى مقابل فولاد در ليست ۱۸ نفره است اما بايد بازى را از روى نيمكت تماشا كند و شايد به عنوان يار ذخيره وارد بازى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جنگ مشاورها
    استقلال كانون جنگ هاى پنهان است و بحران هاى زير خاكستر... استعفاى شنبه شب امير قلعه نويى كه البته از سوى واعظى آشتيانى پذيرفته نشد را بايد به نوعى فوران آتشفشانى خواند كه پيش از اين خفته و خوابيده به نظر مى رسيد اما اينگونه نبود. استعفاى امير قلعه نويى در حقيقت حكم تأييدى بود بر شايعات مربوط به اختلاف مديرعامل باشگاه...
    اين جنگ و دعوا از لحظه اول ورود واعظى به استقلال وجود داشت. وقتى اطرافيان واعظى خوشحال و خرسند از حضور در عرصه با بى احتياطى به حضور اصغر شرفى در رأس كادرفنى باشگاه اشاره كردند و خبر به گوش اطرافيان امير رسيد. بازى از آنجا شروع شد... نتايج خوب استقلال و بردهاى پى در پى و پرگل باعث شد تا موقعيتى براى پرداختن به اين اختلافات پيش نيايد. ليگ هم به صورت فشرده برگزار مى شود و همين قضيه تمام تمركز اهالى باشگاه و تيم را جذب مسابقات مى كرد اما اين تعطيلى به وجود آمده به خاطر بازى با امارات همان فرصت و وقت صاف كردن حساب ها بود. مخالفت واعظى با پرداخت هزينه هاى سفر بازيكنان برزيلى شايد نكته مهمى نبود اما باز هم صحبت هاى اطرافيان به گوش امير رسانده شد. اين وسط جنگ در جبهه هاى غيرمستقيم و زيرزمينى دنبال مى شد... در محوطه نفوذ و آنتن دهى تلفن ها و سرعت انتقال پيامك ها... استعفاى امير قلعه نويى پايان اين دعواها بود... پايان دعواهايى كه به استعفاى امير و نپذيرفتن آن توسط مديرعامل رقم خورد. جنگ تلفن ها و مشاوره هاى غير رسمى در حوزه رسمى به صلح رسيد. اگر گفتيد حالا چه كسى در معادله قدرت دست بالا را دارد؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى: استعفا نمى دهم ، مرد روزهاى سخت هستم
    امير قلعه نويى سرمربى استقلال طى اظهارنظرى گفت: من به استعفا فكر نمى كنم. وى با بيان اينكه بحران سازان مى خواهند آرامش استقلال را از بين ببرند، اظهار كرد: اين روزها بارها شنيده ام كه روزنامه هاى مختلف به طنز نوشته اند كه استقلال بى خبر و جنجالى نمى خواهيم، همه فكر و ذهن ما در باشگاه استقلال از واعظى آشتيانى گرفته تا بچه هاى تيم به شكست دادن فولاد معطوف است و به وجود آمدن اين شايعات به خاطر آرامش ماست.وى درباره خبرهايى مبنى بر استعفايش از استقلال گفت: قلعه نويى مرد روزهاى سخت است و من كسى نيستم كه با خرده مشكلات كنار نيايم. من ارتباط خوبى با آشتيانى دارم و هر هفته جلسات ۲ نفره ما در ابتداى هفته برگزار مى شود. ديروز صبح هم اين جلسه برگزار شد و اتفاقاً با آشتيانى درباره اين شايعات صحبت كرديم كه وى به من توصيه كرد به مسائل حاشيه اى و بى اساس توجه نكنيم. ما، بر سر اصول و كليات همفكر و هم عقيده هستيم. قلعه نويى «صداقت» را يكى از مهمترين فاكتورهاى مديريت واعظى آشتيانى دانست و گفت: به صداقت آشتيانى ايمان دارم و هواداران استقلال اطمينان داشته باشند كه من به استعفا فكر نمى كنم و نگرش ما در استقلال حضور قدرتمند در ليگ قهرمانان آسيا و قهرمانى در ليگ برتر خواهد بود و من قول داده ام كه استقلال را قهرمان كنم و مطمئن باشيد تا به قول خود عمل نكنم از استقلال نمى روم .

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شكورى: پُر كردن جاى پيروز سخت است
    هادى شكورى، مدافع تيم استقلال شرايط فعلى تيمش را خوب توصيف كرد و گفت: پس از انجام تمرينات خوب و منظم به دنبال اين هستيم كه مقابل فولاد بازى خوبى را انجام دهيم و به اميد خدا ۳ امتياز را كسب نماييم. فولاد تيم سرسختى است و ديدار با آنها بسيار دشوار است. با اين حال ما براى كسب ۳ امتياز اين مسابقه ، نهايت تلاش خود را انجام خواهيم داد. وى در خصوص محروميت پيروز قربانى در ديدار با فولاد اظهار داشت: پيروز كاپيتان ماست و قطعاً پر كردن جاى او سخت است. با اين حال مدافعان خوبى در استقلال حضور دارند و قطعاً هر كس در تركيب باشد نهايت تلاش خود را براى موفقيت تيم انجام خواهد داد. وى گفت: برگزارى ۲ نوبت تمرين در هر روز خسته ام كرده است و قصد دارم با قلعه نويى صحبت كنم تا يك روز به من مرخصى دهد و شاداب تر از قبل در تمرينات آينده حضور يابم.شكورى تصريح كرد: خط دفاع ما يكى از بهترين خطوط دفاعى ليگ است. در چند بازى اخير، خيلى خوب در ساختار دفاعى تيم انجام وظيفه كرده است. اكثر گل هايى را كه دريافت كرده ايم روى اشتباهات فردى بازيكنان بوده و با تمريناتى كه انجام داده ايم اين مشكل در بازى با فولاد نيز برطرف خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال از اواخر بهمن در مسابقات جام حذفى
    با كناره گيرى تيم داماش گيلان از مسابقات جام حذفى استقلال يك مرحله در اين مسابقات جلو افتاد. طبق شنيده هاى ما با اين تفاسير استقلالى ها از اواخر بهمن ماه در اين مسابقات به طور رسمى حضور پيدا خواهند كرد؛ چون مرحله بعدى اين مسابقات با توجه به فشردگى مسابقات ليگ برتر و همچنين ديدارهاى تيم ملى در مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰ در اين برهه از زمان برگزار خواهد شد. شايان ذكر است آبى پوشان در مرحله بعدى بايد با برنده مس كرمان - مس رفسنجان بازى كنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •