برهانى: دوست دارم آقاى گلى ام با قهرمانى استقلال همراه باشد
آرش برهانى، مهاجم تيم استقلال طى اظهارنظرى گفت: در طول مدتى كه براى استراحت به دوبى سفر كرده بودم، چند جلسه تمرين كرده ام و آمادگى لازم را از دست نداده ام. از لحاظ بدنى هيچ مشكلى ندارم و خوشبختانه كادرفنى نيز از من رضايت دارد.وى ادامه داد: در حال حاضر تمام بازيكنان به خودباورى رسيده اند و از هر لحاظ آماده اند تا در ديدارهاى باقى مانده از نيم فصل اول عملكرد مطلوبى داشته باشيم و به اميد خدا به صدر جدول برسيم.برهانى در خصوص تيم ملى نيز گفت: خيلى دوست داشتم اكنون به همراه تيم ملى در امارات بودم. به هر حال سرمربى ترجيح داد از من دعوت نكند و من هم احترام مى گذارم. اميدوارم مقابل امارات نتيجه اى خوب كسب كنيم و خودمان را در جدول بالا بكشيم. معتقدم اگر موفق به شكست امارات شويم، مى توانيم به صعود به جام جهانى خيلى اميدوار مى شويم.وى تصريح كرد: استقلال در حال حاضر هجومى ترين تيم ايران است. حضور مهاجمان بسيار خوب در خط حمله استقلال در اين موضوع نقش قابل توجهى داشته باشد.وى در مورد آقاى گلى نيز افزود: مانند همه مهاجمان دوست دارم آقاى گل شوم اما بيش از هر چيز دوست دارم آقاى گلى ام با قهرمانى استقلال در ليگ همراه باشد چرا كه اگر در پايان فصل صدرنشين نباشيم و من هم آقاى گل شوم فايده اى ندارد.