در گفت و گو با فارس
نيكبختواحدي: نميدانم چرا مشكل مرا اينقدر بزرگ كردهاند
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مشكلي كه اخيرا برايم پيش آمده مسئله بسيار مهمي نيست و نميدانم چرا اينقدر آن را بزرگ كردهاند.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: متاسفانه برخي براي ضربه زدن به من از هر فرصتي استفاده ميكنند و اكنون نيز روي مشكل اخير من با تيم ملي زوم كرده اند.
وي افزود: به اشتباهم ايمان آورده ام. نميدانم چطور بايد اين مسئله را بيان كنم؛ اما انتظار ندارم در رسانه ملي در خصوص حكم كميته انضباطي پيش داوري كرده و سي دقيقه در اين خصوص صحبت كنند.
نيكبخت ادامه داد: تمام حرف هايم را در كميته انضباطي زدم و خوشبختانه مسئولان باشگاه نيز در خصوص موردي كه در رابطه با آنها بود جوابگو بودند، حال نمي دانم چرا اين مسئله را اينقدر بزرگ ميكنند چون به نظر من مشكل بزرگي نيست و مسئولان بادرايتي مثل شريفي به خوبي ميتوانند آن را بررسي كنند.
نيكبخت خاطر نشان كرد: اميدوار هستم رايي كه در خصوص من صادر ميشود عادلانه باشد و باز هم ميگويم مواردي را كه گفتم حتي يك كلمه آن دروغ نبوده است. اگر ميخواستم حرف هاي بي ربطي بزنم در كميته انضباطي و يا همراه تيم ملي در فرودگاه حضور پيدا نميكردم.
مهاجم پرسپوليس تصريح كرد: اميدوارم بتوانم به زودي در يكي از برنامه هاي ورزشي سيما از خود دفاع كنم چون برخي بهترين فرصت را پيدا كرده اند تا يكطرفه قضاوت كرده و به من ضربه بزنند.