تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 1207 از 1219 اولاول ... 2077071107115711971203120412051206120712081209121012111217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,061 به 12,070 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

کنسول مدل 60 گیگ ntsc/j آپدیت قدیمی هست الان اگه آپدیت روز کنم قابلیت اجرای بازیهای ps2 از بین میره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    PS3 FAT 40GIG دارم چند وقت پیش بازش کردم ( بعد 5 6 سال) و توشو تمیز کردم . الان بعضی وقتا ( خیلی به ندرت ) فنش میره رو دور 3 ( همون دور موتور جت یا سشوار !!!! ) یه سرچی تو نت انجام دادم دیدم تو بلاد کفر فن خودش رو که 15 پره هست با فن 19 پره عوض میکنند و همچنین خمیر سیلیکونش رو هم عوض میکنند + Thermal Pad که اونم عوض میشه و به این ترتیب کل سیستم خنک کننده نو میشه و با توجه به تعویض فن با فن 19 خنک کنندگی سیستم هم خیلی بهتر میشه و مشکلات بالا رفتن دما و دور فن به ندرت پیش میاد ( البته الان برای منم به ندرت پیش میاد ! اما چون من یکم وسواسیم میخوام علاج واقعه قبل از وقوع بکنم !!). من دفعه قبل که بازش کردم خمیر سیلیکون معمولی زدم . اما حالا میخوام یه خمیر سیلیکون مرغوب استفاده کنم که دیگه به قول معروف عمری باشه . حالا سوالم اینه که میدونید فن 19 پره از کجا میتونم تهیه کنم؟ اصلا پیدا میشه یا باید بگم از همون بلاد کفر برام بیارن ؟ و دوم اینکه چند جا زنگ زدم تو مرکز کامپیوتر ایران و ولیعصر میگفتند که از این Thermal pad ها اصلا ایران نیستش. حالا اگه من ترمال پد رو عوض نکنم و به همون خمیر و فن اکتفا کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ چون فکر کنم با توجه به عمر دستگاه ترمال پد هاشم دیگه داره مرخص میشه ! ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید. با تشکر از همگی.

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

کسی تعمیرکار تخصصی ps3 تو تهران میشناسه ؟
    آدرس کامل و شماره تلفن بدید
    شهرستان هستم

داره خودمونی میشه Ali940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

آقا من چند وقتیه بازی دانلود می کنم بعد چند وقت پیش یکی از فامیلامون گفت یکی برام می ریزی تو هارد گفتم باشه وسط کار گفت از کجا گرفتی گفتم دانلود کردم گفت نه نمی خوام دستگام ویروسی می شه خراب می شه حالا من چه جوری بهش ثابت کنم دستگاه چیزیش نمی شه چند بارم جلوش بازی کردم اما بازم قانع نشد

داره خودمونی میشه saeedazami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

آقا من چند وقتیه بازی دانلود می کنم بعد چند وقت پیش یکی از فامیلامون گفت یکی برام می ریزی تو هارد گفتم باشه وسط کار گفت از کجا گرفتی گفتم دانلود کردم گفت نه نمی خوام دستگام ویروسی می شه خراب می شه حالا من چه جوری بهش ثابت کنم دستگاه چیزیش نمی شه چند بارم جلوش بازی کردم اما بازم قانع نشد
    خب این جور که میگی فکر نکنم قانع بشه.منم یکی از دوستام اونقدر کامپیوترش ویروسی شده بود به همه چیز شک میکرد که ویروس داشته باشه...متاسفم که نا امیدتون کردم.......

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.

من امروز بازی فیفا 13 رو نصب کردم رو سیستم ولی وقتی میرم تو بازی و میخوام برم تو منوها این ارور رو میده :

Warning, you can only use a wireless controller to navigate these menus

من دسته وایرلسم یکم قاطی داره و با دسته پلی 2 بازی میکنم. راه حلی نداره این مشکل؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام.

من امروز بازی فیفا 13 رو نصب کردم رو سیستم ولی وقتی میرم تو بازی و میخوام برم تو منوها این ارور رو میده :

Warning, you can only use a wireless controller to navigate these menus

من دسته وایرلسم یکم قاطی داره و با دسته پلی 2 بازی میکنم. راه حلی نداره این مشکل؟
    EA امسال این رو اضافه کرده
    فقط با دسته ی اصلی PS3 میشه ...
    میتونید با دسته ی اصلی برید تو بازی ، بین بازی دسته رو عوض کنید ...

8. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آها یعنی بریم تو بازی میشه دسته ها رو عوض کرد؟ ارور نمیده؟ میشه تعویض و اینکارا رو انجام داد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

آها یعنی بریم تو بازی میشه دسته ها رو عوض کرد؟ ارور نمیده؟ میشه تعویض و اینکارا رو انجام داد؟
    فکر کنم نمیشه چون EA واسه دسته های PC که وصل میکنیم به PS3 و دسته های دیگه مثل دسته PS2 خیلی محدودیت گذاشته

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

الان یه جایی خوندم فقط میشه از دسته ps2 تو tournament mode استفاده کرد. درسته؟ به قولی کاچی بهتر از هیچی. دی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •