کنسول مدل 60 گیگ ntsc/j آپدیت قدیمی هست الان اگه آپدیت روز کنم قابلیت اجرای بازیهای ps2 از بین میره؟؟
کنسول مدل 60 گیگ ntsc/j آپدیت قدیمی هست الان اگه آپدیت روز کنم قابلیت اجرای بازیهای ps2 از بین میره؟؟
سلام دوستان
PS3 FAT 40GIG دارم چند وقت پیش بازش کردم ( بعد 5 6 سال) و توشو تمیز کردم . الان بعضی وقتا ( خیلی به ندرت ) فنش میره رو دور 3 ( همون دور موتور جت یا سشوار !!!! ) یه سرچی تو نت انجام دادم دیدم تو بلاد کفر فن خودش رو که 15 پره هست با فن 19 پره عوض میکنند و همچنین خمیر سیلیکونش رو هم عوض میکنند + Thermal Pad که اونم عوض میشه و به این ترتیب کل سیستم خنک کننده نو میشه و با توجه به تعویض فن با فن 19 خنک کنندگی سیستم هم خیلی بهتر میشه و مشکلات بالا رفتن دما و دور فن به ندرت پیش میاد ( البته الان برای منم به ندرت پیش میاد ! اما چون من یکم وسواسیم میخوام علاج واقعه قبل از وقوع بکنم !!). من دفعه قبل که بازش کردم خمیر سیلیکون معمولی زدم . اما حالا میخوام یه خمیر سیلیکون مرغوب استفاده کنم که دیگه به قول معروف عمری باشه . حالا سوالم اینه که میدونید فن 19 پره از کجا میتونم تهیه کنم؟ اصلا پیدا میشه یا باید بگم از همون بلاد کفر برام بیارن ؟ و دوم اینکه چند جا زنگ زدم تو مرکز کامپیوتر ایران و ولیعصر میگفتند که از این Thermal pad ها اصلا ایران نیستش. حالا اگه من ترمال پد رو عوض نکنم و به همون خمیر و فن اکتفا کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ چون فکر کنم با توجه به عمر دستگاه ترمال پد هاشم دیگه داره مرخص میشه ! ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید. با تشکر از همگی.
کسی تعمیرکار تخصصی ps3 تو تهران میشناسه ؟
آدرس کامل و شماره تلفن بدید
شهرستان هستم
آقا من چند وقتیه بازی دانلود می کنم بعد چند وقت پیش یکی از فامیلامون گفت یکی برام می ریزی تو هارد گفتم باشه وسط کار گفت از کجا گرفتی گفتم دانلود کردم گفت نه نمی خوام دستگام ویروسی می شه خراب می شه حالا من چه جوری بهش ثابت کنم دستگاه چیزیش نمی شه چند بارم جلوش بازی کردم اما بازم قانع نشد![]()
خب این جور که میگی فکر نکنم قانع بشه.منم یکی از دوستام اونقدر کامپیوترش ویروسی شده بود به همه چیز شک میکرد که ویروس داشته باشه...متاسفم که نا امیدتون کردم.......
سلام.
من امروز بازی فیفا 13 رو نصب کردم رو سیستم ولی وقتی میرم تو بازی و میخوام برم تو منوها این ارور رو میده :
Warning, you can only use a wireless controller to navigate these menus
من دسته وایرلسم یکم قاطی داره و با دسته پلی 2 بازی میکنم. راه حلی نداره این مشکل؟
EA امسال این رو اضافه کرده
فقط با دسته ی اصلی PS3 میشه ...
میتونید با دسته ی اصلی برید تو بازی ، بین بازی دسته رو عوض کنید ...
آها یعنی بریم تو بازی میشه دسته ها رو عوض کرد؟ ارور نمیده؟ میشه تعویض و اینکارا رو انجام داد؟
فکر کنم نمیشه چون EA واسه دسته های PC که وصل میکنیم به PS3 و دسته های دیگه مثل دسته PS2 خیلی محدودیت گذاشته![]()
الان یه جایی خوندم فقط میشه از دسته ps2 تو tournament mode استفاده کرد. درسته؟ به قولی کاچی بهتر از هیچی. دی.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)