اینا اعلام میکنن قیمت کاهش پیدا کرده ولی انگار سرعت کاهش پیدا کرده قیمت ثابت مونده![]()
اینا اعلام میکنن قیمت کاهش پیدا کرده ولی انگار سرعت کاهش پیدا کرده قیمت ثابت مونده![]()
نه خدارو شکر ازین سیاستای مسخره نداره خط 1 مگ نا محدود دوتا قیمت داره یکیش مثه مخابراته یکی دیگش گرون تره
اون ارزونتره BU سرعت دانلودش 90تا110 نوسان داره.....(دومیش GU تست نکردم ولی میگن ددیوکیتده که رو 2مگ بسته شده)
برو تنظیمات مودم WAN--DNS--از آی پی های روت مثل 4.2.2.4 و 8.8.8.8 استفاده کن.
تو تنظیمات کارت شبکه هم دی ان اس اول مودم بده دومی هم یکی از دی انس های خراب شده مخابرات
با این کار مشکلت حل میشه........................................
میتونی این کارم نکنی تنظیمات کارت شبکت دی ان اس اول مودم بده دومی 8.8.8.8 مشکلت حل میشه
هم استانیهای عزیز سلام
از دوستان کسی میدونه
VPI & VCI مخابرات چنده ؟
من پس مودم رو اشتباهآ تغییر دادم و فراموش کردم و مجبور به ریست شدم الان هرچی میخوام مودم رو تنظیم کنم نمیشه
من 0 -35 میزنم اما جواب نمیده شماره همینه یا چیز دیگه ایه؟
8و81 هست دوست عزیز
8/81 دوست عزیز
خدا پدرتو بیامرزه صبح تا الان درگیرم آخرم ی 1000 تومنی ریختم تو جیب ایرانسل طرح گرفتم که بیام تو نت بسرچم ببینم شماره رو کسی داره یا نه
همه 0 35 میدادن
الان با adsl اومدم ولی ی مشکل کوچیک هست اونم روشن نشدن چراغ internet خیلی جالبه آخه قبلآ اگه این روشن نمیشد هنوز نمیتونستم به نت وصل شم
دوستان وضعیتشون بدتر از منه باز من قبل اینکه اینجارو ببینم فکر میکردم فقط خط من مشکل داره
128 نامحدود یک ساله رو حدود 10 ماه پیش گرفتم تا 2 ماه اول دقیق 128 بود اما بعد دو ماه شد 64 و هنوزم همینه همون موقع رفتم مخابرات سمت پارک آفتاب دلیل خواستم گفتن پهنای باند تموم شده مسئولین دارن رایزنی میکنن که پهنای باند بگیرن به زودی درست میشه اما الان ی 8 ماهی میشه که هنوز به زودی نشده
من تنظیماتم همین طوری هست که شما گفتی.ولی بازم قطع میشد! فعلا درست شده!![]()
احتمالا سیم اینترنت کوسه ماهی خورده بود![]()
.اوزونبرون بیه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)