مخابرات هم میگه نمیشه. تا یکسال حق ندارید از هیچ شرکتی خدمات بگیرید
جلل خالقسریع شکایت کن
والله چند صفحه پیش یکی از دوستان گفت نداره حالا شاید تغییر کردهدوستان این سرویس های حجمی جدیدی که گذاشته توی سایتش،دانلود شبانه رایگان نداره؟
مخابرات هم میگه نمیشه. تا یکسال حق ندارید از هیچ شرکتی خدمات بگیرید
جلل خالقسریع شکایت کن
والله چند صفحه پیش یکی از دوستان گفت نداره حالا شاید تغییر کردهدوستان این سرویس های حجمی جدیدی که گذاشته توی سایتش،دانلود شبانه رایگان نداره؟
من بعید می دونم شکایت به جایی برسه چون دوست شما از طرحهای 1ساله حجمی مخابرات استفاده کرده که مودم رایگان هم روش داشته در قراردادی هم که با ایشون بسته شده به صراحت گفته شده که شما تا 1سال حق تخلیه سرویس رو نداری و این مورد هم خود ایشون امضاء کرده!
ولی باز برای شکایت به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه بفرمایید
برای اطلاع دقیق می تونید با 2020تماس بگیرید و بپرسید,من چون نامحدود استفاده می کنم اطلاع ندارم از این موضوع![]()
دوستان برای روشن شدن قضیه به نکات زیر توجه کنید:
1- اینترنت حجمی شبانه رایگان نداره
2- سرعت حجمی و نامحدود یکیه. هیچ فرقی باهم ندارن
3-کسی که طرح کمپین (اینترنت حجمی با مودم رایگان) گرفته و قرارداد یکساله امضا کرده تا یکسال حق تغییر تعرفه نداره مگر اینکه خسارتش رو بده.
من یه ماه پیش سرویس 1 مگ ماهی 5 گیگ گرفتم (با مودم رایگان) و بعد از سه هفته پشیمون شدم، رفتم درخواست دادم و خط رو تخلیه کردم. طرف هم گفت حدود 100 تا 110 تومن بعنوان جریمه میاد رو قبضت.
فرداش رفتم 512 نامحدود گرفتم.
اون دوستی هم که بهش گفتن تا یک سال حق تخلیه نداره اگه بره بگه جریمش رو میدم، قبول میکنن.
خیلیا راضی نیستن امیدوارم اهل عمل باشن
1مگ شرکتهای خصوصی 250 تومن نسل بماند
بچه ها کسی نمیتونه کمکی به من بکنه؟ چرا من تغییر تعرفه میدم میزنه عدم تایید؟ خوب 128 ظلمه! من 1مگ میخوام!
دوستان افزایش سرعت باعث بهتر شدن پینگ هم میشه؟مثلا از 256 به 512
برای تغییر تعرفه شما با کارت ملی صاحب خط باید بری مرکز مخابراتی درخواست تغییر سرعت بدی همون لحظه سرعت افزایش پیدا می کنه فقط خود صاحب خط هم فکر کنم باید باشه
با 2020هم تماس بگیری فکر کنم برات تغییر بدن ولی در ایران کلا خدمات الکترونیک تعطیله![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)