به نظرت من همین فردا برم ثبت نام اموزشگاه گواهینامه تا قبل 18 دی تموم میشه؟
به نظرت من همین فردا برم ثبت نام اموزشگاه گواهینامه تا قبل 18 دی تموم میشه؟
بچه ها یه فکریدوباره مثله خوره افتاده تو وجودم
نظره شما چیه؟
1-منم دانشجوی انصرافی هستم و کاردانی هم نگرفتم (در واقع دیپلمم) تک پسر هستم و یه خواهر کوچیکتر از خودمم هم دارم
پدرم الان 56 سالشه و دچار گرفتگی 3 تا از رگهای اصلیش هست...مادرم هم مریضه...هم مادرم و هم پدرم بازنشسته هستش
آبا میتونم معافیت کفالت مراقبت از پدر بگیرم یا نه؟
2-حالا اگه معافیت کفالت نشد
من زانوهام یه مقدار پرانتزی هستش تقریبا 7 سانت
حالا ایا با این شرایط معاف از رزم بگیرم؟ چون معمولا به دیپلمه ها نگهبانی میدند میگم....میدونی یه مقدار میترسم
نه تموم نمیشه
چون دوره های آموزشی طوری هست که مثلا یک روز خاص شروع میشه و حدودا سه هفته طول میکشه
مثلا امروز ثبت نام کنی ممکنه دوره اون آموزشگاه مثلا 1 دی شروع بشه
عیبی نداره فوقش در طول یگان میگیرم ( دوستان ما که 18 اعزمیم ببینیم شما ها چه میکنین) ارزوی موفقیت
متاسفانه وزارت دفاع این مشکلات رو هم داره.ولی از لحاظ رفتار و اموزش برای اونا که مدرک تحصیلی دارن هتله.واسه دوره ما که عالی بود
سلام یه سوال دارم شاید سوال همه باشه 06 پاسداران جوادالایمه
من برگه سفید المثنی را گرفتم اینطور زده
7 صبح شهریار جنب هلال احمر
برگه سفید اصلی اومد زده
7 صبح پاسداران گلستان دهم
کدومو برم 2 دی؟
لطفا 1 ابانی ها و کلیه دوستانی که اطلاع دقیق دارن پاسخگو باشند
ممنون از دوستان
Last edited by ali_884; 10-12-2012 at 14:26.
2 دی 7 صبح برو پادگان
کسایی که پادگانها بهشون نزدیکه باید خودشون برن پادگان
اگر پستهای چند صفحه قبل رو ببنی دوستان 01 که ساکن تهران و کرج بودند روز 1 آبان به پادگان مراجعه کردند
من یه سوالی برام پیش اومده !!
اونایی که اموزشی شون تو سپاه میافته ! و با مراکز اموزشی سپاه اموزش مبینند ایا دوران خدمتشون هم تو سپاه میافته یا ممکنه مثلا بعد اموزش بدنشون تو ارتش یا نیروی انتظامی خدمت کنه ؟؟
حقیقت ماجرا اینکه که یکی از دوستان که پدرش نظامیه ! اموزشی افتاده تو سپاه !( خوش به حالش) اونم فوق لیسانس برق داره ! بعد نمی خواد با سپاه بره ! چون می خواد خدمت رو بیاد شهر خودشون با استفاده از شرایط پدر نظامی بودن ! ولی خودش میگه سپاه سرابز وظیفه مدرک بالا بر نمیداره و فقط زیر دیپلم و دیپلم بر میداره !!!!!! و ممکنه با وجود پدر نظامی بودن هم سپاه شهر خودشون نیافته !!
حالا گفتم بزار از دوستان بپرسم ببینم چی به چی هستش جریان !
در ضمن بهش توصیه کردم بره با سپاه بهتره و راحتتره و با اون پدر نظامی بودن شهر خودش میاد ولی خودش میگه می خوام برم با پارتی و ... عوض کنم برم با ارتش برم خدمت !
حالا به نظرتون این دوست ما بعد اموزش شهر خودش میافته یا میفرستنش شهر های بزرگی مثل تهران یا تبریز ؟؟؟
لباساش قشنگه، محیطشم که آپارتمانا اطراف همش مشرفه)
من که راضیم اینجا افتادم.
راستی داداش یه ایمیل بهم بده کارت دارم. نشد پیغام خصوصی بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هیچ عنوان امکان تغییر ارگان خدمتی بعد از اموزشی نیست و هرکی اموزشی هر جا افتاد باید تا اخر خدمتش در همون ارگان خدمت کنه
کسی که پدرش نظامی هست میوفته شهر خودش اگر هم نشد نزدیک ترین شهر به محل سکونت
sent from my open source device
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)