داداش ممنونت بابت تمامی زحمات ارزنده شما فدات خدا خیرت بده ... همیشه شاد و پیروز و سربلند باشی![]()
داداش ممنونت بابت تمامی زحمات ارزنده شما فدات خدا خیرت بده ... همیشه شاد و پیروز و سربلند باشی![]()
دوستان چرا برای شما سرعت سرور ایرانی و خارجی فرق داره ؟!
روزانه بیشتر وقت ها سرعت سرور ایرانی و خارجی برای من فرقی نداره
شبانه هم که کلا فرقی نداره..... بعضی وقت ها سرور خارجی سرعتش بهتره !!
دوست عزیزم روزانه که هیچوقت برای من فرقی نداره.راستی شما فکر کنم جزو کسایی بودید که محبت کردی و اون لینک منو در ساعت شبانه تست سرعت دانلود کردیش.اگر اشتباه نکنم فکر کنم گفتی سرعتت 100 یا 200 کیلوبایت بوده.دقیقا یادم نیست.خوب همونجا میرفتی مثلا از سافت گذر هم دانلود میکردی تا ببینی چقدر سرعتت بیشتره.چون اون لینکی که من دادم سرور خارجی بود![]()
میانگینش 100 بود.... ولی ساعت 4 به بعد تا 200 میرسید
سافت گذر هم دیشب تست کردم روی 100 بود !![]()
عجیبه سرعت دانلوده سافت گذرت خیلی پایین بوده.نکنه داری شوخی میکنی با ما.یعنی سرعت دانلود لینک داخلی و خارجی واسه شمای 12 مگی توی ساعت رایگانت 100 کیلوبایت بوده
.داداش ما رو دست ننداز
![]()
Last edited by david-ebi; 29-07-2014 at 22:40.
شما سرعت تک لینک رو خواستی که من گفتم 100 کیلوبایت..... نگفتی نهایت سرعت چنده !!...... ایرانی و خارجیش هم فرقی نداره
ولی برای اینکه به نهایت سرعت برسم باید 10 15 تا لینک بزارم برای دانلود
موقعی هم که مخابرات داشتم همه می گفتن سرور ایرانی سرعتش بیشتر ولی برای من فرقی نمی کرد
دوستان اگه یه سرویس رو تازه گرفته باشیم بخوایم با سرعت بالاتر عوض کنیم میشه؟
مابه التفاوت اش رو بدیم و برامون ارتقا بدند؟ یا باید صبر کنم تا این سرویس تموم بشه؟
ملت رفتن زیر پتو بالاخره
1150 رد کرده![]()
سرور خارجی تک لینک اونم تو ایران میانگین سرعت 1.21 مگ اونم از صبا باورنکردنیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)