من الان اینجوری ام چند وقتی snr ام پایین بود مودم رو اپدیت کردم اخه مودم من مال 6 سال پیشه TP-link w8901
از وقتی اپدیت کردم خیلی هم سیگنال وای فای ام بهتر شده هم snr ام بالا اومده![]()
من الان اینجوری ام چند وقتی snr ام پایین بود مودم رو اپدیت کردم اخه مودم من مال 6 سال پیشه TP-link w8901
از وقتی اپدیت کردم خیلی هم سیگنال وای فای ام بهتر شده هم snr ام بالا اومده![]()
یه سوال شما چطوری اینقدر data rate و max rate تون بالاست ؟
من نهایتش بالا بیاد روی 8000 میاد :/
خط من دی ال سی هست
مقدار Max Rate مهم نیست چون سرعت با توجه به نوع طرح ها تعیین میشه.
طرح حرفه ای سرعت 10 مگابیت و زرین فکر کنم 8 مگابیت داره.
جدای از نوع طرح، حداکثر سرعت مخابرات اصفهان روی خطوط DLC روی 8 مگابیت هست (قبلا خودم چنین مشکلی داشتم و هر موقع مودم با سرعت بالا تری کانکت می شد فورا Reconnect می شد.)
حالا 8 مگ ک خوبه جدیدا اومده روی 5 مگ :/
سلام
دوستان من فعلا روی طرح زرین هستم ولی میخام طرحمو عوض کنم(چون ماشالله خیلی میدزدن . در عرض سه روز 1 گیگ مصرف میشه و مجدد خودش شارژ میشه!!!!! جالبیش اینه جای دیگه شاتل دارم یا همون مصرف تازه بیشتر ماهی 4 گیگ مصرفمه) اما با طرح زرین مخابرات 15 گیگ هم کم میاد.فک کنم معیارش *5 باشه.هرجی مصرف کنیم 5 برابر بشه!!!!!
میخاستم ببینم طرح شباهنگ چطوریه ؟ خوبه ؟ 4 گیگ میده با شبانه رایکان 17 تومن که از تو پنل هم میشه ثبت نام کرد
(طرح حرفه ای ها تو پنل نیست و فقط شباهنگ هستش)
دوستان چیکار کنم به نظرتون ؟
شباهنگ بهتر از زرینه ؟ یا اونم 2 روزه 4 گیگش تموم میشه؟
سلام . من خودم قبلا طرح شباهنگ داشتم . هیچ فرقی با طرح زرین نمیکنه . فقط خوبیش اینه که از ساعت 3 تا 9 صبح 80 درصد تخفیف داره . از نظر مصرف هم هیچ فرقی با زرین نداره . در عرض سه چهار روز 1 گیگ رو راحت میسوزونه . منم دیدم طرح شباهنگ خیلی صرف نمیکنه و فقط به صورت اجباری ماهیانه 3 گیگ رو برام شارژ میکنن . برگشتم به طرح زرین.
حداقل تو طرح زرین اگه بخوام ماهیانه 1 گیگ مصرف میکنم یا اگه بخوام 10 گیگ . اختیارش با خودمه .
سلام دوستان
این قضیه 99% رایگان 2 تا 7 چیه؟
منم میتونم استفاده کنم؟ طرحم زرین هست میتونم؟
ممنون میشم توضیح بدید
پس خلاصه گکسی که مودمش مادام روشنه این 15 گیگو افتاده ؟
لعنت به هرچی دزده.آخه ی تلگرام و دیوار باید ماهی 25 تومن پول بدیم ؟ نخورن انشالله
سلام
اره میتونی
برو تو پنل ثبت نام کن
قبلا یادمه یوزر پس یکی 2 روز بعد زنگ میزدن میدادن الان فک کنم همونجا انلاین بده
بعد مودمتو با یوزر پس جدید کانفیگ کن
بعد اگه دیدی خوبه باید حضورا بری زرینو کنسل کنی
البته چون یوزر پسو عوض میکنی عملا زرین بلااستفاده میشه و فقط ماهی 3800 اتوماتیک شارج میشه
دوستان من نتم شروع کرده دوباره داره میره رو اعصاب هی قطع و وصل میشه ، پینگ بالاست ، ثبات اصلا نداره
الان در بهترین حالت snr 11 داره میده تا 2 یا 3 هم میاد
data rate همیشه همین بوده و snr هم بالای 18.5 اما الان اینجوری شده یهو میاد snr نزدیک 0 میشه بعد کم کم میاد بالا حدود 10 11 بالا تر نمیره یه 2 ماهی هم هست که ساعت 9 تا 1 شب پینگ زیر 200 نیماد
مودم td-w8901g آخرین frameware هم از سایتش گرفتم نصب کردم خیلی وقت هم هست مودم جا به جا نکردم همین بوده فقط
Last edited by veyron; 20-05-2016 at 17:04.
این مشکلو من هم دارم البته با پارس،حل شد ولی دوباره این هفته اومد سراغم،snr نوسان میکنه بدجور،دیگه خسته شدم
شما اول از همه چک کنید تلفن بوقش خش خش نداشته باشه بعد اگر خش خش نداشته باشه به پشتیبان بگید پورت براتون ریست کنه ببینید درست میشه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)