مرسی داداش جونم فدااات که جوابامو دادی با مرام
دوسته گلم دمت گرم این بازیو چطور میشه انلاین بازی کرد؟
مرسی داداش جونم فدااات که جوابامو دادی با مرام
دوسته گلم دمت گرم این بازیو چطور میشه انلاین بازی کرد؟
فقط یه راه واسه آنلاین بازی کردن داره . اینکه نسخه ارجینال بگیری که 40 تومن مایشه .
باز هم ببخشید ها . چون شما توی بخش بازی فعال ترین هستید دلیل نمیشه که بهترین بازیکن سوکر 10 هم باشید . من خودم تخصصم بازیکن قدیمیه . آخه به صورت اورجینال این بازیکنان که شما گفتید توی بازی قرار ندارند و مهم اینه که وجود ندارند . پس اگه فایلی رو که خودتون دوست دارید به بازی اضافه کنید ، دلیل نمیشه که اون بازیکنان توی همه جای دنیا توی بازی وجود داشته باشند .
منظورم اینه که بازیکنانی قدیمی حساب می شوند که در بازی به صورت ثابت قرار داشته باشند . و بازیکنان ادیت شده شامل این محدوده نمیشوند . حالا من بهترین تیم قدیمی در این بازی رو معرفی می کنم و نحوه چیدن اونها در زمین رو .
پس وقتشه که به تخصص خودت شک کنی چون این لیست خود کونامی هست. و این لیست دقیقا درست هست فقط به صورت فیک نوشته شدند.
در ضمن 2 تا چیز رو هم بگم
نه فعال ترین نیستمچون شما توی بخش بازی فعال ترین هستید
بهترین ساکر باز هم نیستم البته اگه بودم هم ربطی به این مسئله نداشت... چون به ادیت و ویرایش ربط دارهبهترین بازیکن سوکر 10 هم باشید
ما فایلی رو که دوست داریم رو اضافه نمی کنیم... ما ویرایش هایی که رسمی هستند و مد نظر سازنده بازی هستند در نظر می گیریم.
Zezak اسم فیک ایمان مبعلی هست شما اگه به دلخواه این اسم رو به زندی تغییر بدی دچار اشتباه شدی. مواردی که در صفحه قبل گذاشتم میس مچ نداره. این بازیکنان مخفی هستند. و قابلیت آنلاک شدن دارن من نمی دونم منظورتون از ثابت چیه یعنی گارینشای خدا بیامرز رو بیارن توی ترکیب رئال مادرید بذارن؟ چنین چیزی نمی شه... متاسفانه شناخت شما از گیم و فوتبال گیم بسیار ناکافیه.
سعی کنید قبل اینکه بازخورد منفی بدید به یک پست مفید... در مورد پستتون کمی تفکر کنید تا بهش ایرادی نگیرن... موفق باشید.
در ضمن اگه در مورد دیتابیس موثق در مورد PES چیزی خواستید بگید تا در اختیارتون قرار بدم
دوستان کسی با گرافیک Ati این بازی رو انجام میده
تنظیم خاصی داره برای کاتالیست
من گرافیک ati 5670 1gig دارم سی دی همراه رایانه بهسان خریدم
تو بازی تو رزلوشن 600*800 موقع شوت زدن تصویر لرزش پیدا میکنه
تو رزلوشن بالاتر هم موج موج مشه تصویر قسمتهایی از تصویر
و مشکل فریم پیدا میکنه
قطعاتم همه سالمند رو همه ویندوز ها این مشکل هست
رمم adata 2 gig ddr3
cpu :amd 435
فقط رو بازی فوتبال این مشکل رو دارم
تو تاپیک مشکلات بازی کسی نتونست جوابم رو درست یده
یکی به داد ما برسه
مشکل دما هم ندارم
من خودم با 4770رو رزولوشن 1080 بازی می کنم . هیچ مشکلی هم نداره .
خوب الان مشکل من از کجاست
راهنمایی کنید
کرک بازی هم عوض کردم نشد که نشد
رو نوت بوکم که دگرافیک شیر داره اینطوری نیست
قطعاتروهمگارانتی هم بردم سالمه سالمه
Last edited by mpeg; 02-10-2010 at 11:00.
دوستان گل سلام اقا من تیمهای کلاسیکو ازاد کردم ولی اسمهای بازیکنه همه اشتباست من چطوری زدیفش کنم دمه دوستان گرم
خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ کسی نمیتونه بگه من چی کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)