سلام
من کاربر جدید هستم.
میخواستم ببینم یه دوربین عکاسی خوب که قیمتش حدود 150 هزار تومان باشه، چیه؟
سلام
من کاربر جدید هستم.
میخواستم ببینم یه دوربین عکاسی خوب که قیمتش حدود 150 هزار تومان باشه، چیه؟
دوستان من منتظرجوابم
تا 700 هزار میتونم هزینه کنم
همین دست دو رو بگیرم{ البته اگه خودمون بگیم دست دو وگرنه نوه و انچنان کاری نکرده}
یا یکی از اون مدل های بالا رو وممنون میشم یه کم ما رو راهنمای کنین
اخبار از ثبات قيمت دلار حرف ميزنه ولي انگار فروشنده ها اخبار نگاه نميكنند.اگر نمودار قيمت ديجي را نگاه ميكنيد متوجه منظورم ميشويد.دوستاني كه منتظر كاهش قيمت هستند بدونند كه تا بعد از فروردين كاهش قيمت مهمي نخواهيم داشت.
Last edited by pedram_ashena; 16-02-2012 at 14:14.
سلام دوست من به فروم خوش امدید
در این رنج دوربین مارک کانن :
A800 = 133000T
A1200=170000
میتونید خریداری کنید اما توصیه میکنم هزینه تون را افزایش بدید و دوربین
A2200 = 220000
خریداری کنید ..
مارک سونی میتونید :
w510 = 110000
w530 = 150000
خریداری کنید . اما نسبتا کیفت عکس و فیلم پایین تری نسبت به مدل های هم قیمت کانن شون دارند و در عوض باتری و شارژر شون از نوع لیتومی است نسبت به هم قیمت کانن شون .
موفق باشید![]()
خوبه
از همه بهتره اما هم رده CANON EOS 500D میشه
ببین نسل جدید دوربین هست دیگه نمیدونم چی بگم
اگر نخاستی شماره یارو رو برای من خصوصی بفرست من بدم نمیاد داشته باشمش
چی براتون مهمه؟؟؟
بودجه تون 420 هست ؟؟؟
ببین اون دوربین هزینه داره یعنی بعد از مدتی باید براش لنز بخرید چون بزرگ نمایی پایینی داره (البته من از دید خودم گفتم شاید اصلا برای شما بزرگ نمایی مهم نباشه)
برای همین میتونی یه نیمه حرفه ای ببری مثلا SX40 یا HS20 یا G12 تا دیگه مشکلی بابت لنز و جانبی نداشته باشی
اما اخرش خودت میدونی
دوست گرامی
از نظر شما خوب به چه معنی است؟ کیفیت عکس؟ کیفیت فیلم برداری؟ کیفیت لنز؟ تنوع در آپشن ها؟ زوم اپتیکال؟
با توجه به افزایش نرخ برابری ارز و در نتیجه افزایش قیمت کالاها و از جمله دوربین عکاسی با این بودجه می توانید یک دوربین کاملا معمولی و با امکاناتی محدود تهیه نمایید. اگر امکان افزایش این بودجه برای شما هست شاید بتوانید از خرید خود رضایت بیشتری به دست آورید.
Last edited by knight110; 16-02-2012 at 10:16.
بودجه 500 هزار تومان.
با دوربین های کامپکت زیاد راحت نیستم یه دوربین نیمه حرفه ای میخوام بعدا بتونم براش لنز و تجهیزات جانبی هم تهیه کنم.
با 500 تومن نمی تونین دوربین نو slr بخرین. مگه اینکه دست دوم بتونین پیدا کنین
واقعا طراحی بدنه زیبایی دارد. مشخصاتش هم خوبه.
درست دوازده ماه پس از معرفی سری Optio WG-1 خانواده پنتاکس، این شرکت عضو جدیدی از دوربین های رنگارنگ جان سخت خود را معرفی کرده است. علی رغم اینکه طراحی دبلیو جی ۲ تفاوت چندانی با قبل نکرده است، اما امکانات جذاب فراوانی به آن افزوده شده اند. این دوربین ۱۶ مگاپیکسلی با استفاده از سنسور CMOS خود می تواند با کیفیت 1080p و سرعت ۳۰ فریم در ثانیه فیلم های اچ دی ضبط نماید. برای اینکه مجبور به تماشای ویدیو بر روی صفحه نمایش ۳ اینچی آن نباشید، این دوربین دارای خروجی micro-HDMI هم هست. WG-2 تا عمق ۱۲.۲ متری ضد آب بوده و علاوه بر این در برابر شوک و گرد و غبار هم مقاومت کافی دارد. اگر شما هم این پنتاکس زیبا را پسندیده اید، باید برای مدل معمولی آن ۳۵۰ دلار و مدل مجهز به جی پی اس داخلی ۴۰۰ دلار از جیب تان هزینه کنید. البته تا ماه مارس فرصت دارید که پول های تان را جمع کرده و منتظر عرضه این دوربین باشید.
Last edited by pedram_ashena; 16-02-2012 at 14:18.
سلام عزیزان
1.بین 400 تا 500 تومن برای من که تا حالا دوربین عکاسی حرفه ای نداشتم چه مدلهایی پیشنهاد میدید؟
2.کسی با این مدل کار کرده تو این رنج قیمت(800 تومن)مدلی از این بهتر داریم؟:Sony Cyber-Shot DSC-HX100V
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)