تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1205 از 4428 اولاول ... 20570511051155119512011202120312041205120612071208120912151255130517052205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,041 به 12,050 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

اه سالمند
    انتقالشون دادم هیپ فایل
    ولی بدبختی میدونی چی بود ؟
    من همه لینکها را در اونیکی اینترنتم گذاشتم تو صف
    حدود 60 لینک
    بعد پارس هیچکدوم را ریزوم نکرد
    واسه همین 60 لینک را ریموت کردم هیپ فایل
    و از این طریق دانلود کردم
    هیپ فایل هم نمیذاره زیادی تو صف بذاری
    باید دانود کرده و به تدریج صف بذاری
    واسه همین دیشب کلا نخوابیدم
    از uploadbaz استفاده کن.
    خیلی بهتره.

2. 2 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سرعت وی پی ان شما هم دوبازه افتضاح شده ؟

4. 3 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سرعت وی پی ان شما هم دوبازه افتضاح شده ؟
    افتضاح بود

6. 4 کاربر از nima3333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr.dengo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه اینو خدمات دهنده ی چیز پی انم فرستاده بخونید دیگه راست و دروغش رو نمیدونم گفتم بهتون خبر بدم شاید بدردتون خورد
    وی پی ان رسما در ایران ممنوع شده است. طبق ارتباطی که با دوستانم در سازمان فیلترینگ داشته ام، در حال حاضر فایروال های پیشرفته ای روی بستر اینترنت ایران نصب شده اند که با دیکد کردن هدر پکت ها سعی در بلاک کردن این سرویس می کنند و همین امر باعث کند شدن سرعت در اتصال می شود. خبر موثق این که برنامه ریزی این سازمان این است که در عرض دو تا سه ماه تعداد فروشندگان این سرویس را با مشکلاتی که پیش آمده کم کنند و سپس اقدام قضایی در مورد بازماندگان صورت گیرد.

8. 4 کاربر از mr.dengo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

دوستان این سرویس 256 محدود هست
    1ماه هست که سرویس پارس آنلاین افتضاح شده
    میخوام بدونم واسه بقیه هم اینجوریه ؟
    با cmd هم تست میگیرم پینگ 2100 میاد
    باید چیکار کنم ؟
    منم 256 محدود دارم ولی خدا رو شکر ماشاالله خوبه و راضیم.

شما یه زنگ بزن بهشون بگو. شاید خطتون نویزی چیزی داره ؟!

موفق باشید
    Last edited by S E V E N; 11-10-2011 at 22:09.

10. 2 کاربر از S E V E N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

بچه اینو خدمات دهنده ی چیز پی انم فرستاده بخونید دیگه راست و دروغش رو نمیدونم گفتم بهتون خبر بدم شاید بدردتون خورد
    وی پی ان رسما در ایران ممنوع شده است. طبق ارتباطی که با دوستانم در سازمان فیلترینگ داشته ام، در حال حاضر فایروال های پیشرفته ای روی بستر اینترنت ایران نصب شده اند که با دیکد کردن هدر پکت ها سعی در بلاک کردن این سرویس می کنند و همین امر باعث کند شدن سرعت در اتصال می شود. خبر موثق این که برنامه ریزی این سازمان این است که در عرض دو تا سه ماه تعداد فروشندگان این سرویس را با مشکلاتی که پیش آمده کم کنند و سپس اقدام قضایی در مورد بازماندگان صورت گیرد.
    شایعه هست .
    قبل از اینکه دوست این آقا تو فیلترینگ خبر بده به ایشون ، خودشون با افتخار اینو همه جا میگن .
    از من و شما که ترسی ندارن

12. 4 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

ده سال اینا را میگن واسه ترسوندن من و شما همینو بس.راههای رسیدن به آزادی نت خیلی خیلی زیاده که به مخهای در سازمان فیلترینگ هم خطور نمیکنه.همنجوری که شما آقایون فیلترینگ مخ دارید ماهم مخ داریم حالا بیوفتید دنبالمون اگه تونستید ما را بگیرید

14. 3 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

شایعه هست .
    قبل از اینکه دوست این آقا تو فیلترینگ خبر بده به ایشون ، خودشون با افتخار اینو همه جا میگن .
    از من و شما که ترسی ندارن
    آقا یه سوال البته اگه مایل بودید جواب بدید. این چیز پی ان به چه دردتون میخوره ؟ درسته که بعضی از سایتا اشتباهی مسدود شدن ولی من احساس میکنم شاید خیلی به این جور ابزار ها برای استفاده از اینترنت سالم نیازی نداریم.البته این نظر منه. ولی واقعا سواله برام عبور از این قضیه انقدر مهمه ؟! واقعا براتون یه ابزاره یا خود عبور ازش یه جور هدف شده ؟ تعداد زیادی سایت هست که محتوای غیر اخلاقی دارن، به نظرتون نباید مسدود باشن ؟ یعنی همش باید باز باشه ؟! خودتون رو یه لحظه جای پدری بذارید که پسر نوجونش داره با اینترنت بدون مرز کار میکنه، دوست نداشتید موارد انحرافی بسته باشن ؟ بعضی از سایتا هم هستش واقعا با اهدافی برای تهاجم فرهنگی تاسیس شده که حالا اسم نمی برم و مشکل اینه که خیلی ها نمی دونن که دشمن های ما چه هزینه ای رو صرف این کارا میکنن. اگه همه آگاه بودن که یه چیزی براشون بده و ازش واقعا پرهیز میکردن شاید اصلا نیازی به این کارا نبود.

نمی دونم ولی من زیاد باهاش مشکل ندارم.

موفق باشید
    Last edited by S E V E N; 11-10-2011 at 23:33.

16. 3 کاربر از S E V E N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام

آقا یه سوال البته اگه مایل بودید جواب بدید. این چیز پی ان به چه دردتون میخوره ؟ درسته که بعضی از سایتا اشتباهی
    مسدود شدن ولی من احساس میکنم شاید خیلی به این جور ابزار ها برای استفاده از اینترنت سالم نیازی نداریم.البته این نظر منه. ولی واقعا سواله برام عبور از این قضیه انقدر مهمه ؟! واقعا براتون یه ابزاره یا خود عبور ازش یه جور هدف شده ؟ اکثر سایت هایی که مسدود شدن محتوای غیر اخلاقی داشتن، به نظرتون نباید مسدود باشن ؟ یعنی همش باید باز باشه ؟!

نمی دونم ولی من زیاد باهاش مشکل ندارم.

موفق باشید
    دوست عزیز اون سایتا را منم موافقم باید فیلتر بشن اما سایتای خبری ،گفتمانهای اجتماعی ،سایتهای نرم افزار ،سایتهای دانلود فیلم و.........خیلیهای دیگه الکی فیلتر شدن.خودم وی پی ان را اکثرا واسه سایتهای خبری استفاده میکنم

18. 4 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز چیلترینگ ایران یکی از مزخرفترین سیستم های جهان هست که این حرف شما که بیشتر سایتهای چیلتر شده غیر اخلاقی هست کذب محض هست. اینا کیلویی چیلتر میکنن و اصلا براشون مهم نیست. یک رنج IP رو راحت بن میکنن در حالایکه 1000 سایت دیگر هم رو اونا هست. برای مثال من به عنوان تفریح اورکلاکینگ هم میکنم و باید برم عکس برد مرجع کارت گرافیک رو از تو گوگل سرچ کنم . تمام عکس های کارتهای گرافیک حتی با این وجود که از سایتهایی سخت افزاره فیلتر ه !! شما کلمه قران رو سرچ کن ببین فقط چند درصد سایتها چیلترن ! دنبال یک خبر از یک بازی کامپیوتری هست 90% ساتها به هیج دیلی چیلتر. دنبال مقاله از محیط زیستی 90% ساتها چیلترن . دنبال یک سایت اپلود عکس برای اپلود عکس تعطیلاتت برای فامیلت تو خارجی همه سایتها چیلتره . این فقط چکیده ای از یک دریاست !!!!!!!!!!!!! شما اصلا تو باغ نیستی دوست عزیز !

20. 4 کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •