ديدار دوستانه تيم فوتبال آپادانا با استقلال
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
فوتبال ما ، هنوز فوتبال "آقا مددي" است
فروتن : استقلال عاقل و بالغ باشد،به قهرماني ميرسد!
ديدار مقابل استقلال تهران و تحمل شکستي سنگين با نتيجه 10-1 بهانه خوبي بود که بعد از مدتها به سراغ بهمن فروتني برويم که حالا در تيم تهراني آپادانا روزگار مي گذراند.
سرمربي سابق شموشک نوشهر که از مربيان دست به قلم فوتبال ما نيز مي باشد،درخصوص فوتبال کشورمان نظرات جالبي را مطرح کرده که مثل هميشه خواندني است.
گفت و گوي خبرنگار ورزشي برنا با بهمن فروتن در ادامه مي آيد:
*اگر موافقيد از بازي ديروز با استقلال شروع کنيم.
- 45 دقيقه اول بازي بسيار خوب بود و تيم ما هم نتيجه ايده الي بدست آورد،اما در نيمه دوم شرايط به کلي تغيير کرد و اين نتيجه عجيب رقم خورد.
*طبيعتاً انتظار نداشتيد که با 10 گل مغلوب شويد؟
- تيم من خسته بود.ما 48 ساعت قبل با يکي از تيم هاي ليگ يکي تهران بازي کرديم که موفق به کسب پيروزي نيز شده بوديم. جدا از اين در نيمه اول از نفرات اصلي استفاده کرديم،اما در نيمه دوم تمام يازده بازيکنم را بيرون کشيدم تا تيم 10 گل دريافت کند.پيش بيني من شکست تيمم با نتيجه 8 بر 2 بود.
* جداً؟
- بله،روز قبل از بازي با روزنامه باشگاه استقلال مصاحبه کردم و اين موضوع را عنوان نمودم.
* آقاي فروتن استقلال را چگونه ديديد؟
- استقلال اگر عاقل و بالغ باشد،مي تواند به قهرماني ليگ برتر برسد.
* منظورتان از عاقل و بالغ چيست؟
- يعني اينکه حاشيه ها به اين تيم رسوخ نکند و مدير با مربي و بازيکن با بازيکن درگير نشوند تا تيم از فرم ايده ال خود خارج شود.
* فعلاً که تمام اختلافات در اين باشگاه تکذيب مي شود؟
-ببينيد ما فکر مي کنيم که فوتبالمان مدرن است،در حالي که به اين شکل نيست.اينجا احتمال بروز هر اتفاقي هست؛چون فوتبالمان هنوز فوتبال آقا مددي است!! "هنوز که هنوزه ارنج از توي قوطي بيرون مي آيد". مربيان به سر زمين مي آيند و قوطي کبريتي را بيرون مي آورند و از روي کاغذي که در درونش است،ترکيب را مي خوانند.
*بازيهاي ليگ را دنبال مي کنيد؟
-بله،به صورت مرتب.
* خب ، سطح کيفي آن را چگونه ديده ايد؟
- آرزوي برگزار شدن ليگي منظم را دارم که حرفه اي گري در آن رعايت شود.دولت در سال 170 ميليارد تومان به فوتبال پول مي دهد،اما بازهم همه طلبکار هستند.من درخصوص اين ليگ چه بگويم که در آن تيم هايي مثل پيام و ابومسلم هستند که پول ندارند تمرين کنند. مگر دولت پول فوتبال را نمي دهد؟پس چرا چند تيم اينقدر بي پول هستند؟
* دوست نداريد در ليگي که خودتان به اين شکل توصيفش کرديد،حضور داشتيد؟
-جاي من در اين ليگ نيست.الگويي که در اين فوتبال از مربي ساخته اند،به درد من نمي خورد.
* و سوال آخر درخصوص ديدار تيم ملي مقابل امارات . اين بازي را چگونه ارزيابي مي کنيد؟
-بازي بسيار سختي است.امارات ضعيف ترين تيم گروه ماست،ولي اين بازي براي ما سخت ترين ديدار است. اين تيم مثل بوکسوري است که پشتش به ديوار است و چون مقابل حريف راهي براي فرار ندارد،مجبور است همه کار بکند. بهتر است سطح توقعاتمان را پائين بياوريم و بابت بدست آوردن يک امتياز هم خوشحال شويم!!
سرمربي تيم اميد ايراني است
قلعه نويي،مظلومي و عزيزي در ليست فدراسيون فوتبال
در شرايطي که خبرهايي درخصوص انتخاب سرمربي تيم فوتبال جوانانايران تا 20 روز آينده به گوش مي رسيد، گويا انتخاب سرمربي تيم اميد در دستور کار مسئولان فدراسيون قرار گرفته است.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" امروز از راهروهاي فدراسيون فوتبال خبر رسيد که مسئولان ارشد فدراسيون بر روي سرمربي داخلي براي سپردن سکان هدايت تيم اميد نظر دارند.
امير قلعه نويي،پرويز مظلومي و خداداد عزيزي سرمربي ايراني اي هستند که فدراسيون طي روزهاي آينده مذاکراتش را با اين مربيان آغاز خواهد کرد.
از ميان اين سه گزينه پيش از اين مظلومي و قلعه نويي سابقه همکاري با تيم ملي را داشتند،اما خداداد عزيزي در سمت سرمربي همکاري اي با تيم ملي نداشته است.
بابا بیخیال امیر خان بشید لطفآسرمربي تيم اميد ايراني است
قلعه نويي،مظلومي و عزيزي در ليست فدراسيون فوتبال
یک سکانس دیگر از نمایش اختلاف امیر و واعظ
اعتراض قلعه نویی به عدم پرداخت حقوق
جهان ورزش - از آنچه به اختلاف سلیقه مدیر عامل و سرمربی استقلال یاد می شود، یک نمونه دیگر در این باشگاه اتفاق افتاد. البته این بار امیر قلعه نویی به طور مستقیم به مقابله با واعظ آشتیانی نپرداخته و حتی از اعتراض دستیارانش نسبت به مشکلاتی مالی اظهار بی اطلاعی کرده، اما شنیده می شود او در جریان مراجعه 2 نفر از اعضای کادر فنی به دفتر مدیر عامل استقلال بوده است اما به روی خودش نیاورده. گویا داستان از این قرار بوده که 2 مربی استقلال از عدم پرداخت حقوق و مزایا و پاداش از سوی باشگاه جان به لب شده و با رفتن به باشگاه با واعظ آشتیانی در این باره به گفت و گو نشسته اند. آنها که خبر تزریق بودجه یک میلیاردی به باشگاه را شنیده بودند، به این امید راهی سعادت آباد شدند که سهم خود را از این پول بگیرند و اعتراض آنها این بوده که از زمان بستن قرارداد و نشستن روی نیمکت استقلال، واعظ حتی به روی خود هم نیاورده که به آنها بدهکار است و حالا که پس از 7 ماه آنها از جیب هزینه کرده اند، توقع داشتند حداقل بخشی از طلب خود را دریافت کنند. گویا امیر قلعه نویی بعد از شنیدن این خبر حرکت دستیاران خود را غلط دانسته و گفته اگر پول می خواستند، باید به خودم می گفتند. البته بعید به نظر می رسد که در استقلال کسی بدون هماهنگی با ژنرال حرکتی کند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)