پس من خیلی شانس آوردم.اینترنت حجمی داشتم. تازه چهار روز پیش کنسلش کردم و 512 نامحدود گرفتم
پس من خیلی شانس آوردم.اینترنت حجمی داشتم. تازه چهار روز پیش کنسلش کردم و 512 نامحدود گرفتم
به نظر من که نامحدود هیچوقت جمع نمیشه من برای محل کارم و خونه با دوتا مرکز ملت و تندگویان سرکارم دارم خودشون تمایل بیشتر به فروختن نامحدود دارن
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز جو ندید
نا محدود برا هر جا برداشته بشه برا طهران ورداشته نمیشه در ضمن منبع رو ذکر کنید
نه 5 و 10 فقط مشترکین تجاری مخابرات میدن کلی هم مدرک می خوان زنگ بزنید 2020 بپرسید البته در تهران بعضی شهر ها راحت می دن مثل مشهد
Last edited by Mr saeed; 16-05-2014 at 19:14.
من زنگ زدم به هیچ مشترکی نمیدن تبلیغاتم درحد اطلاع رسانی و فعلا ۵ و۱۰ مگ نمیدن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نامحدود برداشته شده عزیز تا اخر این ماه میدن بعد کلا می ره
منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدن عزیز شما زنگ می زنید 2020 اون که می گه نمی دن اشتباه می کنه شماره شما می گیرن بعدا خودشون زنگ می زنن ولی خط باید به اسم شرکت باشه نه شخص .
در ضمن شما می خواهید 10 مگ بگرید شرکت خصوصی پره دیگه چرا بیای مخابرات بگیری ؟ نامحدود بود حالا چیزی
عزیز من می گم برداشته شده رفته شما می گی برداشته نمی شه تعرفه مخابرت ببنید چیزی به اسم نامحدود نیست وقتی نامحدود در تعرفه نیست یعنی جمع شده !
نامحدود از همه شهر های ایران توسط مخابرات داره جمع می شه توی این ماه 3-4 استان رو جمع کردن ....
سلام.
من این پست رو چند صفحه قبل زدم ولی کسی توجه نکرد
تعرفه مخابرات و 2020 از هم جدا هستند ! مخابرات تعرفه های محدود را ارائه میده اما با پهنای باند بیشتر
و 2020 که زیر مجموعه مخابرات است ، فقط نامحدود ارائه میدهد.
آدرس های زیر:
که مربوط به مخابرات هست وسرویسهاش محدود هست و در اختیار بیشتر شهرهای ایران هم هست تا حدودیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرکت خدمات اول TCT که کاملا زیر مجموعه مخابرات است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------
+
ویرایش:
این هم اضافه کنم طرح نامحدود در تعرفه های شهرهای دیگه هم گنجانده شده :
مثلا: مخابرات استان چهارمحال بختیاری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینها چون پیمانکاری هست هر کسی برای خودش سایتی زده همه زیر نظر tct.ir فعالیت می کنن اونها همه زیر نظر tci.ir هستن همین سایت 2020 زدید چند سالی هست آپدیت نشده
بنده اگه می گم نامحدود حذف می شه یکی از مدیران ارشد بخش ارتباطات ثابت که آشنا هستن ( نجفی ) اطلاع داده خوزستان و چند استان دیگه همین ماه جمع کردن تهران هم جمع می کنه .
مگه شهر بزرگی مثل مشهد نامحدود جمع شد اتفاقی افتاد ؟ تهران هم اتفاقی نمی افته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)