دوستان کسی متوجه شده چرا سایت 2030 با اینترنتی به غیر از مخابرات چرا باز نمیشه؟![]()
دوستان کسی متوجه شده چرا سایت 2030 با اینترنتی به غیر از مخابرات چرا باز نمیشه؟![]()
هر موقع اون بیلــبورد جلوی درب ورودی پارک ملت ( نزدیک میدان آزادی ) رو میبینم که تبلیغ اینترنت های وب رو کرده اصلا جیگرم آتیش میگیره .
15 ماه اینترنت با کلی حجم و مودم رایگان فکر کنم حدود 130 هزار تومان !
اونم با پهنای باند تا 8 مگ .
حالا مخابرات دزذ میاد 3 ماهه با 12 گیگ اونم فقط 2 مگ میده به 80 هزار تومان .
حالا اگر همون رو 6 ماهه کنی میشه حول حوش 160 تومان بازم فقط برای 6 ماه .
Last edited by OMiD.1080p; 16-06-2014 at 16:56.
های وب واقعا ارزونه سرویساش.خیلی زور دارم آدم به مخابرات که اصل کاریشونه باید ارزون تر بده کلی پول بده از آخرم نتونه ازش استفاده کنه این وضعش باشهبه گرونی که ختم هم نمیشه!
![]()
این ادم های دزد و سودجوی از خدابیخبر اصلا فک کنم سیستم ها رو طوری تنظیم می کنن که 90% اوقات شماره 2020
networkbusy میزنه و که کاربر وصل نشه !!!! و در اون 10 % هم اگر وصل شه نفر 54 ایم !! والا ما هر موقع روز یا یا حتی نصفه شب زنگ زدیم نفر 50 به اون ور بودیم که 20 دقه صف باشیم که پول تل بره تو جیب مخابرات اشغال
خدا خیرش بده اونی که چند ص پیش یه شماره تل از پشتیای مخابرات گذاشت اونجا هم زنگ زدم خانمه میگه : والا ما هم مث شما اینترنت نداریم اما این قدر غر نمیزنیم !!! و می گه ما اجازه نداریم نوع خرابی شبکه رو به کاربر گزارش بدیم، متخصصان در حال کار هستند !!!!
یک مشت ادم اشغال صفت ان- این قدر که دیگه توی این دو هفته خون من جوش اومده مدام اینترنت قطع بود و همش در حال نفرین این ادمای لعنتی بودم
دوستان حتما به این شماره زنگ بزنید توی ساعات اداری ثبت شکایت کنید 135
من یک خط دارم که ازش استفاده نمیکنم 6 گیگ ترافیک داشت، یهو دیدم ترافیک غیب شده . حتی لاگهای مصرف هم نبود. رفتم دفترخدماتی اونم فرستادم مخابرات، درخواست دادم و بعد از یک هفته(شایدم 3-4 روز) دوباره برگشت
dns های مخابرات به مشکل خورده هیچ صفحه ای باز نمیکرد با dns jumper اومدم
dns های مخابرات مشکل پیدا کرده با dns مخابرات gmail باز نمیشه با opendns باز میشه
اعدادشو بگو تا منم بزنم.
از زمانیکه که مخابرات این مشکل قطعی ها رو پیدا کرده DNS معروف 4.2.2.4 بسیار بد کار میکنه و دارای پکت لاست بالاست. توصیه میکنم از این دو DNS استفاده کنید که تست شده و در حال حاضر خوب کار میکنه:
4.2.2.1
4.2.2.3
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)