سلام
دوستان ژیلت با کف ریش میشه ببری داخل؟
اصلن میشه اصلاح کرد اونجا؟
سلام
اصلن میشه اصلاح کرد اونجا؟
سلام دوستان
یه چند تا سوال ؟
مثلا کسی که دیپلم داره دیپلم کامپیوتر و از کامپیوتر و شبکه و اینترنت خیلی سر در میاره تو سربازی بدردش میخوره ؟ !
چطور ؟
و اینکه اونایی که دیپلم دارن یا لیسانس دارن (نمیدونم کدوم بود ؟ ) میگن فقط تا ساعت 3 هستن تو پادگانشون ؟!
قضیه چیه؟
کـــــــــــــــــــــــم ـــــــــــــــــــــــــ ــک
میتونید بخرین و چند روزی واکس بزنید و بزارین جلو خورشید یا بخاری تا کمی سختیش از بین بره.
من خودم برای دوره تکمیلی خریده بودم و چون فرصت نبود یکبار هم پام رو زخمی هم کرد ولی عوضش الان نرم شده و اون رو میپوشم.
رفتم معروفترین لوازم نظامی فروش تبریز میگم آمریکایی، خارجی و... چی داری، گفت ندارم اون ها رو میدزدن. (البته داشت ولی چرا نداد نفهمیدم)
عوضش ایرانی گرفتم ولی راحت ترین بود.
از بین نیروها برای وظیفه ها مرزبانی ناجا پوتین های کرمی رنگ داره بقیه سیاه هستن.
فکر نکنم ناجا دوه کد بزنه.
اول شما بگو اونجا کجاست تا بگیم میشه یا نه
مثلا سپاه فکر نکنم پرسیدن داشته باشه.
اکثرا فقط باعث میشه حمالی بیشتری رو فرد متحمل بشه...
برای لیسانس تا ساعت 2 - 2.5 هست. البته بستگی به سازمانی که خدمت میکنین و یگانی که خدمت میکنین هست.
معمولا تو سپاه و ارتش تا همین ساعت هست به غیر از بعضی جاها. مثلا جاهایی هست که اگه آزاد بزارن هم چون وسط بیابون هست نمیتونین جایی برین...
ناجا هم بستگی داره، تفاوت هاش زیاده.
خودتون اشخاصی رو دیدید که با واریکوسل درجه 3 معاف دائم شده باشند؟
+ و آیا شخص رو تحت درمان قرار نمیدن تا ببینن اگه خوب نشد معافش کنن
ارتش با اصلاح صورت مشکلی نداره.... یعنی هر چی مرتب تر باشی بهتره... اگه ریش در حد معقول بزاری و مرتب باشه و خط بگیری مشکلی نداره ولی اگه خیلی بلند بشه گیر می دن... اگه 01 باشی داخل بوفه خودش اینا رو می فروشه وگرنه دوست داشتی خودت هم می تونی ببری داخل...
سلام
اصلن میشه اصلاح کرد اونجا؟آقا من چند جا خوندم ، کلا وسایل برقی از جمله موزر نمیزارن داخل پادگان نظامی ببریماول شما بگو اونجا کجاست تا بگیم میشه یا نه
مثلا سپاه فکر نکنم پرسیدن داشته باشه.
بعد سپاه هم که نمیشه با ژیلت اصلاح کرد ، تکلیفمون چیه؟
سلام به دوستان من متولد 73/4 بعد چند روز پیش دفترچه رو پست کردم ولی برگ سبز رو گرفتم میگه 91/10/19 اعزامی اقا مگه 18 تموم شد اعزام نمیکنن من که 18 تموم نشده قضیه چیه؟
دوست من اگه وزارت دفاع باشی اصلا نمیذارن اینارو ببری.حتی بطری اب از بیرون نمیذارن داخل ببری.اما نگران نباش.سردوشی ها اینارو قاچاقی میفروشن.یک کم گرونه ولی همه چیز واسه همه جا!!!!گیر میاد
![]()
تو وزارت دفاع که بودیم بعد از اینکه گروهانها رو مشخص کردند بازم یکسری رفتند و درخواست تغییر دادند و بالاخره تونستن حل کنند.اگر بتونی دلیل منطقی بیاری میشه.به فرمانده هم بستگی داره.همچنین به تشابه مدرکتون و اینکه ایا دو تاتون معاف از رزم باشین یا هر دو رزمی و چندین فاکتور دیگه!!!!!با این حال شدنی هست هرچند خیلی سخته!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)