تری جی و فور جی اگه دانلود رایگان شبانه داشت خوب بود و طرحهای مختلف. ضمنا اگه وایمکس رو بخوان قطع کنن پس مودمو چکار کنیم آیا حاضرن هزینه های نصبشو پس بدن قیمتهای فور جی هم که دیدم خیلی گرون بود
تری جی و فور جی اگه دانلود رایگان شبانه داشت خوب بود و طرحهای مختلف. ضمنا اگه وایمکس رو بخوان قطع کنن پس مودمو چکار کنیم آیا حاضرن هزینه های نصبشو پس بدن قیمتهای فور جی هم که دیدم خیلی گرون بود
شنیدم پس میگیرن ولی باید بدونی مثل طرح تعویض ماشین های فرسوده میمونه چیز زیادی دستتو نمی گیره
یعنی این مودم رو میدیم
بعد یه مودم مثل همین وایمکس بهمون میدن با اشتراک 4g?
قیمت هاشون چه جوریه؟
تو سایت 195 ازشون شکایت کن به دلیل کم فروشی
عزیز سرعت زیر 32 کیلوبایت رو پیگیری میکنن
با 707 تماس بگیرید و اعلام کنید که 2 مگ دارید و سرعت دانلودتون زیر 32 کیلوبایت هست براتون پیگیری میکنن
من دارم به یه دکل دورتر وصل میشم چون دکل محله من واقعا هم از نظر پینگ و سرعت دانلود افتضاحه .خصوصا دانلود شبانه نهایتا چهارصد مگ میشه باهاش دانلود کرد ولی وقتی به دکل دورتر وصل میشم تا یک گیگ هم دانلود میکنم. اما وقتی به دکل دورتر وصل میشم چراغ پنجمش هی میره و میاد در عرض چند ثانیه. شما میدونید این خاموش و روشن شدن مداوم چراغ پنجم مشکلی برای مودم ایجاد میکنه یا نه؟
نه بابا واسه منم اینجوره. فقط سیگنال یه لحظه کم و زیاد میشه و سعی کن اگر میتونی میلی متری تکونش بده شاید اونم ثابت شد جای قبلی رو با مدادی چیزی مشخص کن
زدمش تو دیوار اتاق. بهترین جاییکه پیدا کردم. آر اسش بین ۷۶ و ۷۹ همش دیگه بهتر نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)