تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1204 از 2403 اولاول ... 20470411041154119412001201120212031204120512061207120812141254130417042204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,031 به 12,040 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

پینگ مارو باش . خط 2 انزلی .

هر وقت میزنگم طرف یا میگه متاسفانه مشکل دیتا داریم یا میگه صبر کنید وصل کنم همکارم مشکلتونو حل کنه (حالا چه خوب تو یه اتاق 6 متری دور هم نشستن، کاربر رو پاس میدن به هم دیگه ) .ای بترکه اون دیتاتون .
    سلام داداش تو انزلی الان پارس آنلاین هم بهترینه ما هم الان وایساتیم میخواییم دامون نت رو بیاریم تو انزلی ببینیم وضعیت چیه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام
    خواهشا یکی از دوستان لطف کنه توضیح بده الان دقیقا سرعت دانلود 128 و 512 حجمی اندیشه تو روز و شب چجوریاست؟ ممنون
    من خودم رشت نیستم اما با اینترنت دوستان رشتی که کار کردم ، 128 حدودا 80 - 90 میرسه
    البته بازهم تو مراکز مختلف مخابراتی فرق داره

3. این کاربر از hamed_totally بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سوال من از پشتیبانی فنی:
    سلام 128 نامحدود دارم، از پریشب سرعت دانلود بعد از سایت 1 میاد روی 15 چرا؟ رو چه حسابی سرعت رو کم کردید؟ واقعا متاسفم

جواب پشتیبانی:
    با سلام. مشترک گرامی، سرعت دریافتی شما 128 نا محدود می باشد و سقف سرعت دانلود سرویس 128 می بایست تا 16 کیلوبایت در ثانیه باشد و اندیشه سبز خزر این میزان را در طول رو به 2 برابر افزایش داده است. پس نمی توانید به کم شدن سرعت با عدد 15 اشاره نمایید. با سپاس اندیشه سبز خزر

بعدش زنگ زدم بخش فنی گفتم چرا دو شبه سرعت کم شده؟ اولش یک ساعت گفت که ما به شما لطف کردیدم تا الان سرعت تشویقی بهتون دادیم، سرعتتون باید رو 16 باشه، همین هم از سرتون زیادیه! بعدش گفت ما سرعت رو کم نکردیم، وقتی ترافیک شبکه زیاده خود سیستم سرعت رو کم میکنه! گفتم یعنی امکان داره دوبار سرعت شبانه بیاد روی 30 ؟ گفت مشخص نیست.
    فردا سرعتت میشه صفر . زنگ میزنی به پشتیبانی علت رو جویا بشی ، بهت میگن که خدای را باید شاکر باشی که به جرم داشتن مودم و کامپیوتر در خانه شما را به مقامات قضایی جهت زندان و شلاق و ... معرفی نکردیم .
    به قول معروف " اَشَن جان دِ چوب خَیه "
    Last edited by TimeWarp; 30-01-2012 at 10:22.

5. 3 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

برای خط 4 کدوم شرکت بهتره؟
    پارس آنلاین
    شاتل
    یا یکی دیگه؟
    کلا مخابرات منطقه 4 همیشه رو هواست ، حالا حالا هم پایین نمیاد . بعضی از دوستان شاتلی میگن شاتل تو منطقه 4 خوبه (البته برای وبگردی و بازی آنلاین ) ولی اگه برای دانلود میخوای دور شاتل رو یه خط گنده قرمز بکش با اون قانون من درآوردیش که رو دست هر چی دزد زدن .

7. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام..
    از بچه هايي كه رشت خط 8 از شاتل يا پارس وي سرويس گرفتن لطفا بگن سرعتشون چطوره ؟؟
    من خونه خط 7 انديشه دارم و چندان راضي نيستم.. ميخوام واسه مغازه م كه سمت پاستوريزه س از شاتل يا پارس وي سرويس بگيرم..
    ممنون ميشم كمكم كنيد..

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان همشهری کسی این مودم رو نداره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ارور 678 میده

برای اندیشه است
    سی دی که قبلا اندیشه داده بودم با ان همیشه نصب میکردم اون رو فعلا ندارم الان نرم افزارش رو از اینترنت پیدا کردم نصب شده ولی ایت ارور 678 میده
    lan هم که سیستمم lan کار نمیکنه که اونوطری کار کنم
    الان چی کنم راهنمایی کنید
    کسی این سی دی مودم که خود اندیشه میداد نداره البته دوستانی که 4سال پیش گرفتند منظورمه والا این مودم قدیمیه؟

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام..
    از بچه هايي كه رشت خط 8 از شاتل يا پارس وي سرويس گرفتن لطفا بگن سرعتشون چطوره ؟؟
    من خونه خط 7 انديشه دارم و چندان راضي نيستم.. ميخوام واسه مغازه م كه سمت پاستوريزه س از شاتل يا پارس وي سرويس بگيرم..
    ممنون ميشم كمكم كنيد..
    شاتل خط 8 سرویس آرت 6

سرعت دانلود 105 شب یک به بعد هم 60

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خط 4 ، سرویس 1024 محدود اندیشه !!!

در آغاز فعالیت Amiroman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سوال من از پشتیبانی فنی:
    سلام 128 نامحدود دارم، از پریشب سرعت دانلود بعد از سایت 1 میاد روی 15 چرا؟ رو چه حسابی سرعت رو کم کردید؟ واقعا متاسفم

جواب پشتیبانی:
    با سلام. مشترک گرامی، سرعت دریافتی شما 128 نا محدود می باشد و سقف سرعت دانلود سرویس 128 می بایست تا 16 کیلوبایت در ثانیه باشد و اندیشه سبز خزر این میزان را در طول رو به 2 برابر افزایش داده است. پس نمی توانید به کم شدن سرعت با عدد 15 اشاره نمایید. با سپاس اندیشه سبز خزر

بعدش زنگ زدم بخش فنی گفتم چرا دو شبه سرعت کم شده؟ اولش یک ساعت گفت که ما به شما لطف کردیدم تا الان سرعت تشویقی بهتون دادیم، سرعتتون باید رو 16 باشه، همین هم از سرتون زیادیه! بعدش گفت ما سرعت رو کم نکردیم، وقتی ترافیک شبکه زیاده خود سیستم سرعت رو کم میکنه! گفتم یعنی امکان داره دوبار سرعت شبانه بیاد روی 30 ؟ گفت مشخص نیست.
    دقیقا همینو میگن!!!
    میگم خوب چرا از اول این سرعتو نزاشتین این جوابشونه!!!!
    به من گفتم فیبرنوری خط 4 مشکل داره!

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دقیقا همینو میگن!!!
    میگم خوب چرا از اول این سرعتو نزاشتین این جوابشونه!!!!
    به من گفتم فیبرنوری خط 4 مشکل داره!
    امروز رفتم اندیشه و بهشون گفتم چرا اینطور شده گفت البته ما به شما لطف کردیم اما تقصیر مانیست مخابرات داره اینترنت میده و بخاطر ترافیک بالا مارو مجبور کرده رو ی تمام خطوط ساعت 1تا سه سرعت رو کم کنیم گفت ما مشکلی با ساپرت ندارین بندویت بالایی داریم اما مخابرات مارو مجبور کرده...
    نمیدونم چی باید بهش میگفتم اما واقعا میخام از اندیشه برم کسی میتونه امار انترنت مخابرات رو در بیاره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •