سلام داداش تو انزلی الان پارس آنلاین هم بهترینه ما هم الان وایساتیم میخواییم دامون نت رو بیاریم تو انزلی ببینیم وضعیت چیه!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام داداش تو انزلی الان پارس آنلاین هم بهترینه ما هم الان وایساتیم میخواییم دامون نت رو بیاریم تو انزلی ببینیم وضعیت چیه!!!
من خودم رشت نیستم اما با اینترنت دوستان رشتی که کار کردم ، 128 حدودا 80 - 90 میرسه
البته بازهم تو مراکز مختلف مخابراتی فرق داره
فردا سرعتت میشه صفر . زنگ میزنی به پشتیبانی علت رو جویا بشی ، بهت میگن که خدای را باید شاکر باشی که به جرم داشتن مودم و کامپیوتر در خانه شما را به مقامات قضایی جهت زندان و شلاق و ... معرفی نکردیم .
به قول معروف " اَشَن جان دِ چوب خَیه "![]()
Last edited by TimeWarp; 30-01-2012 at 10:22.
کلا مخابرات منطقه 4 همیشه رو هواست ، حالا حالا هم پایین نمیاد .بعضی از دوستان شاتلی میگن شاتل تو منطقه 4 خوبه (البته برای وبگردی و بازی آنلاین ) ولی اگه برای دانلود میخوای دور شاتل رو یه خط گنده قرمز بکش با اون قانون من درآوردیش که رو دست هر چی دزد زدن .
![]()
سلام..
از بچه هايي كه رشت خط 8 از شاتل يا پارس وي سرويس گرفتن لطفا بگن سرعتشون چطوره ؟؟
من خونه خط 7 انديشه دارم و چندان راضي نيستم.. ميخوام واسه مغازه م كه سمت پاستوريزه س از شاتل يا پارس وي سرويس بگيرم..
ممنون ميشم كمكم كنيد..
دوستان همشهری کسی این مودم رو نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارور 678 میده
برای اندیشه است
سی دی که قبلا اندیشه داده بودم با ان همیشه نصب میکردم اون رو فعلا ندارم الان نرم افزارش رو از اینترنت پیدا کردم نصب شده ولی ایت ارور 678 میده
lan هم که سیستمم lan کار نمیکنه که اونوطری کار کنم
الان چی کنم راهنمایی کنید
کسی این سی دی مودم که خود اندیشه میداد نداره البته دوستانی که 4سال پیش گرفتند منظورمه والا این مودم قدیمیه؟
شاتل خط 8 سرویس آرت 6
سرعت دانلود 105 شب یک به بعد هم 60
خط 4 ، سرویس 1024 محدود اندیشه !!!![]()
دقیقا همینو میگن!!!
میگم خوب چرا از اول این سرعتو نزاشتین این جوابشونه!!!!
به من گفتم فیبرنوری خط 4 مشکل داره!
امروز رفتم اندیشه و بهشون گفتم چرا اینطور شده گفت البته ما به شما لطف کردیم اما تقصیر مانیست مخابرات داره اینترنت میده و بخاطر ترافیک بالا مارو مجبور کرده رو ی تمام خطوط ساعت 1تا سه سرعت رو کم کنیم گفت ما مشکلی با ساپرت ندارین بندویت بالایی داریم اما مخابرات مارو مجبور کرده...
نمیدونم چی باید بهش میگفتم اما واقعا میخام از اندیشه برم کسی میتونه امار انترنت مخابرات رو در بیاره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)