دو سوال داشتم
در حدود یک ملیون تومان دوربین DSLR خوب چی پیدا میشه؟
در حدود 500 هزار تومان دوربین دیجیتال کامپکت چی پیشنهاد میدهید؟
دو سوال داشتم
در حدود یک ملیون تومان دوربین DSLR خوب چی پیدا میشه؟
در حدود 500 هزار تومان دوربین دیجیتال کامپکت چی پیشنهاد میدهید؟
سلام
مرسی. من یه باطری دیگه میخوام بگیرم. یه باطری دیدم با مارک camelion که فروشنده میگفت 25 تومن. سوالم اینکه باتری اصل خودش پیدا نمیشه؟ و اینکه واقعاً قیمتش اینقدر هست یا نه؟ فروشنده با اطمینان میگفت که این از باطری خودش بهتره، چون ظرفیتش بالاتر بود، اگه اشتباه نکنم 1200mhA بود که از خود دوربین 1120mhA هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید. من sx220 hs دارم که باطریش با sx230 یکی هست!!!
D3100 یا 1100D
SX220
camelion مارک خوبیه اما دقیق به اون دوربین میخوره ؟؟؟
چرا خودش هم پیدا میشه بدون شک
بالای 850 هست![]()
باسلام دوستان یه دوربین Sony Alpha NEX-5دست دو درحد اک هست که میخوام بخرم طرف میگه 600 تومان به نظر شما بخرم یا نه
قیمت نوش چنده واز کجا میشه نوش رو تهیه کرد
رو جعبه اش نو شته سه بعدی منظورش چیه ایا سه بعدیه چون یه دریچه لنز داره
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
دوستان چطوری میشه عکسش رو پیوست کرد
ارزش داره با این قیمت بگیرم؟ تا قبل از عید احتمال داره بیاد پایینتر یا همین الان بگیرم؟
دوربین خیلی خوبیه ، ولی یکم قیمن رو پایین بیار اگه نشد هم ارزشش رو داره بگیری .
نوش رو توی نمایندگی های سونی پیدا میشه . همون جا قیمتش رو میگن .
منظور از سه بعدی پانورامای سه بعدیه ولی قابلیتش فقط روی 3D TV مشخصه نه روی دوربین .
کسی نیست سوالا منو جواب بده؟!! چراپستموانتقال دادین؟صفحه اول باشه بچه ها زودترجواب میگیرن.
بچه هامن میخوام دوربینو امروز بخرم.توروخداراهنماییم کنینو نظراتونو در مورد دوتاپست(سوالم)بدین.اگربعد بگین به دردم که نمیخوره.اونایی که با این مدل سونی (wx7)کار کردن ازش راضین؟عکسا سه بعدیش قابل قبوله؟
قوت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به روايت ديجي كالا دوربين خوبيه.فكر كنم در حد نيازهاي شما باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)