چه اروری؟؟
اگه عکسه دیده نمیشه
چه اروری؟؟
اگه عکسه دیده نمیشه
دوست عزیز چرا دقت نمیکنی ؟ من تو صفحه ی قبل فایل آپدیت رو واست گذاشته بودم . اما چون شمایی بازم میذارم که لذتش رو ببری !
اینو بگیر
بریز تو این مسیر ،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
اگه نشد باز در خدمتیم !![]()
آقا Resident Evil رو نصب کرده بودم . پاک شد دوباره نصبش کردم . اون سری کرکش نکرده بودم ( گفتن نباید کرک کرد این نسخه ش رو ) و بازی کردم .
الان دقیقا همون منوال رو برای نصب انجام دادم و D X رو هم نصب کردم اما Error Re5DX9.Exe میده باز .
Direct X ش رو نصب کردم . این خطا برای چیه ؟
فایل Xlive.dll رو پیدا نمیکنه .
سلام
من cod6 رو برای مولتی یک کرک ریختم اما یک ارور خفن می ده(تو تاپیک cod6 online هم زدم اما جواب نگرفتم)
اگه کسی می تونه کمک کنه
ممنون
منم یه ارور شبیه این برای JC2 دارم
جواب خودمو پیدا نکردم اما درباره جواب شما سرچ کردم
مشکل شما به احتمال زیاد از NET Framework قدیمی هست
خب شما می تونید آخرین ورژن نت فریم ورک (3.5 ورژن)(البته فکر کنم ورژن 4 هم اومده ولی بتاست) رو دانلود و نصب کنید که به احتمال زیاد مشکلتون رو حل میکنه این هم لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگه حل نشد هم به راه حل دوم میریم
با سلام من بازی gears of war را نصب کردم اما ئقتی می خواد بره تو بازی پیغام زیرو میده
من برای بتمن widows live رو نصب کردم حالا برای این اونو پاک کردم و نسخه که تو اون داده بود نصب کردم.
![]()
Games For Live رو باید نصب کنی . معمولا تو DVD خود بازی داره.
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
فکر کنم باید هم بازی و هم games for live رو حذف کنی و دوباره نصب کنی .
با اجازه دوستان:
این مشکل یه راه حل عجیب و غریب داره و اون هم این که باید تاریخ کامپیوترتون رو به زمانی در ابتدای سال 2009 یا قبل از اون برگردونید.
راه حل های دیگه هم پیشنهاد شده، ولی زیاد خوب جواب نمیدن...
موفق باشید.
با سلام دوست عزیز تاریخ رو برگشت زدم به 2009 نشد بعد کردم 2007 شد
دست درد نکنه ممنون از شما و دوست عزیز دیوید جونز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)