تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1204 از 3195 اولاول ... 20470411041154119412001201120212031204120512061207120812141254130417042204 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,031 به 12,040 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آره خدایی دوستمون راست میگه...FIFA 10 ایکس باکس کلا یه چیز دیگه ایه ...اگه اینو بازی کنی از هر چی SOCCER بدت میاد
    Last edited by A.N.A.P; 19-02-2010 at 17:32.

2. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دااوش خوب یه بولدزر گرفتی دستت رفتی تو شیکم پی اس هااا من فن نیستم چون هر کنسولی اصولا یه چیز واسه بازیه و به نظر من نباید روش غیرت داشته باشم ناموسی نیست ولی اینکه اینطوری یه چیزی رو بکوبیم هم درست نیس... از پلی استیشن پلیس آمریکا برای باز کردن قفل های کامپیوتری استفاده میکنه همین یه مثاله برای اینکه به قدرتش پی ببری
    دوست عزیز بهتره که همه چیز رو با هم مثل سالاد مخلوط نکنیم .

بله , درسته که PS3 قابلیت کد گشایی فایل ها و بر نامه هایی رو داره که میشه به عنوان یک Mode Chip ازش استفاده کرد !

و درسته که با شبکه کردن 1000 تا PS3 به پردازش یک ابررایانه معمولی میرسیم اما ...

نه اینجا CIA یا NSA هست و نه شرکت Microsoft و نه ما ماموران پلیس و برنامه نویسان بزرگی هستیم !!

پس بهتره به کاری که داریم انجام میدیم و هدفی که داریم برای اون خرج میکنیم فکر کنیم .

آره خدایی دوستمون راست میگه...FIFA 10 ایکس باکس کلا یه چیز دیگه ایه ...اگه اینو بازی کنی از هز چی SOCCER بدت میاد
    به نظره من خیلی از بازی های Xbox 360 یه چیز دیگه هست !!

4. 9 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

شما اگر دستگاهت از ایران نخریدی و یا درایور کنسولت رو ور نرفته باشی باهاش بن نمیشی!اگر واقعا مطمینی که بن شدی کار خاصی نمیتونی بکنی.اینم تا اونجایی که من میدونم هست.اگر دوستان چیز اضافه ای میدونن به جواب اضافه کنن.
    چرا میشه از حالت Ban درش آورد 15 تومن خرج داره تا Chip Nand رو Reset کنه.
    دوستان من یه xbox 360 دارم که دیشب اشتباهی به xbox live وصل شدم و دستگام بن شد
    من ایران هم نیستم که بتونم دستگاه رو ببرم جایی تعمیر کنم
    میخواستم ببینم باید چه کار کنم؟؟؟ اگه هارد دستگاه رو عوض کنم مشکل حل میشه؟؟؟؟
    اگه راهنماییم کنید ممنون میشم......
    بله ,با هارد جدید درست میشه ولی همون هارد خودتون رو هم میتونید بدید واستون درستش کنن و فقط تنها چیزی رو که نمیشه درست کرد همون دسترسی نداشتن به LIVE هست.
    من همین الان اومدم خونه و در حد و اندازه یک عدد جنازه مطرح هستم ، ولی در کل فکر میکنم برای نتیجه گیری کمی زود هست ، اگر کسی تونست مقاله ای پیدا کنه در مقایسه با طول عمر دستگاه هایی که عمودی تست شدند و آنهایی که افقی تست شدند یه حالی بده

درست مثل همین تجربه رو من در مورد Ps2 داشتم و وقتی که دستگاه در حالت عمودی بود از هر نظر بهتر کار میکرد تا در حالت افقی ، از اونجایی که در هر سانتی متر از مسیر حلزونی شکلی که یک دیسک از ابتدا تا به انتها داره (حدود چند هزار کیلومتر) هزاران سوراخ وجود داره (هر جا که نور لیزر دیسک عبور کند 0 و هر کجا که عبور نکند 1 - زبان ماشین) کوچکترین لرزش میتونه در خواند اطلاعات دیسک اختلال ایجاد بکنه و در نتیجه مدت بیشتری طول میکشه که دیسک خونده بشه .

طبق بحثی که کردیم میزان تلورانس دیسک در رابطه با انحنای دیسک و ... یا وجود نداره یا اگر هم داشته باشه در حد و اندازه ای نیست که تاثیر بذاره روی جریان خواندن دیسک . ولی این داستان لرزش یک موضوع 100% هست و میتونیم بررسی کنیم ببینیم آیا در حالت عمودی لرزش کل سیستم کمتر هست ، بیشتر یا فرقی نمیکنه .

اون داستان حرارت که دوستان گفتند ممکنه درست باشه چونکه سالهاست که کیس های کامپیوتر به صورت افقی به خاطر همین مساله تهویه تولید نمیشوند .

ادامه بدیم ببینیم به کجا میرسیم
    دور از جون

آره منم موافقم ولی همین که افتادیم تو یه خطی که داریم در موردش تحقیق میکنیم خودش کلیه و از نتایج این بحث ها میتونیم

روی بعدی ها هم استفاده کنیم.

من عملکرد CD رو کامل میدونم فقط یکم گیج شدم از حرفت !! آخه نوری که از دیسک عبور کنه که دیگه قابل تشخیص نیست برای
    درایو ! من تا اونجایی که دیدم و خوندم , زمانی که یک CD رایت میشه پستی بلندی هایی روی اون ایجاد میشه که پستی ها حکم
    1 و بلندی ها حکم 0 رو ایفا میکند , و میزان تفاوت سطح در اینها برای درایو قابل تشخیص هست.

در مورد کیس هم جدیدا شرکتی اومده و کیسی افقی همانند مدلهای قدیمی ساخته .پس باید در این مورد بیشتر تحقیق کنیم
    میلاد جان.

در مورد لرزش که 100 % باهات موافق هستم , باید ببینیم چطوریه.
    روی هارد های PC بله یه Low Level Format هار نو نو میشه ولی در مورد 360 نمیدونم . البته خیلی مهمه که ایراد ویندوز رو داشته باشه توی نوشتن اطلاعات روی هارد . تا جایی که من میدونم دشبور 360 از کرنل لینوکس استفاده میکنه و لینوکس این مشکل رو نداره . (البته اگر حتما از کرنل لینوکس استفاده بکنه !)

واسه سرور هاش که لینوکس استفاده میکنه یه وقتی هَک نشه
    البته سرور های عمومی مثل لایو یا Xbox نه بلکه سرور های داخلی شرکت که کارمند ها و تیم های برنامه نویسی رو به هم متصل میکنه .
    میلاد نرم افزار Low Level Format آبروی منو خرید !! چون تمام عکس ها و فیلمهای خانوادگیم روی یه Flash 8GB بود که خداروشکر

قبل از گم شدنش یه بار Low Level کردم که حدود 1 ساعت طول کشید.

در مورد Xbox هم که آره , Source ها همه از Linux هستن .
    خدایی جایی بهتر از اینجا پیدا میشه؟؟؟
    نه , چون همه اینجا فعال هستن و سعی میکنن به روز باشن و زود هم جواب سوال هارو میدن .
    اگر ورژن فریم ور شما ixtream 1.61 lt باشه نه ولی اگه 1.61 عادی باشه بن میشین
    LT که دیگه 1.61 حساب نمیشه !! دیگه باید 1.7 به حسابش آورد

مقایسه رزولوشن های مختلف برای کسانی که میخواهند کنسول بخرند ، تا متوجه بشوند که کنسول خفن با تلویزیون بوقی مثل مال من یعنی پشمک

میلاد جون یک سری صحبت در مورد LIVE و نحوه ی وصل شدن روکاشکی توی تاپیک خودش میکردی که اگه دیگران هم مشکل
    داشتن مشکلشون حل بشه , ولی اینجا که حرف زدی بعد از 2 روز دیگه میره اون وسط ها.

راستی من بهت پیشنهاد میکنم قبل از خرید PS3 حتما یک LCD یا LED بگیری که حداقل وقتی بعدش PS3 گرفتی تازه نری تو فکر

یک تصویر خوب
    Last edited by SamGun; 19-02-2010 at 16:49.

6. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها این اداپتور دسته های بی سیم xbox که برای pc هست رو از کجا میشه خرید؟
    بچه ها یک امیدی به من بدین ....دارم نا امید می شم
    یا می گن ندارن یا نمی دونن چی هست.....

داره خودمونی میشه wwnaser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    xbox 360، می تونه bluray rip رو که روی dvd ریخته شده اجرا کنه؟(1080p و 720p)

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام
    xbox 360، می تونه bluray rip رو که روی dvd ریخته شده اجرا کنه؟(1080p و 720p)
    والا منظورتون رو از Blue Ray Rip نفهمیدم ولی این کنسول بعضی از فرمت های تصویری HD رو تو رزولیشن های ذکر شده پخش میکنه

البته هنوز 1080 واسه خیلی از دستگاه ها سنگینه و هنوز فیلمهایی در این اندازه بعید میدونم اومده باشه.
    بچه ها یک امیدی به من بدین ....دارم نا امید می شم
    یا می گن ندارن یا نمی دونن چی هست.....
    نه بابا هستش , شما پاساژ رضا رو بگرد اگه نبود برو فروشگاه یگانه تو جمهوری پاساژ حافظ

10. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دااوش خوب یه بولدزر گرفتی دستت رفتی تو شیکم پی اس هااا من فن نیستم چون هر کنسولی اصولا یه چیز واسه بازیه و به نظر من نباید روش غیرت داشته باشم ناموسی نیست ولی اینکه اینطوری یه چیزی رو بکوبیم هم درست نیس... از پلی استیشن پلیس آمریکا برای باز کردن قفل های کامپیوتری استفاده میکنه همین یه مثاله برای اینکه به قدرتش پی ببری
    بله با چیپ روی Ps2 هم میشه یک موشک رو با ضریب خطای چند متر هدایت کرد و برای همین اوایل بهش مجوز ساخت نمیدادند ، ولی این مساله ارزش نیست برای یک کنسول .

اگر شما به مسائل نظامی و جاسوسی و ... علاقه داری میتونی بری موشکی ، تانکی F5 ای چیزی بخری یا بری توی MI6 مشغول به کار شی ، چرا کنسول خریدی ؟
    Last edited by sonixax; 19-02-2010 at 18:33.

12. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بچه ها من ممکن هست مدتی نباشم , البته جای خالی بنده با وجود شهاب جان و پدرام عزیز و دیگر دوستان هیچ وقت احساس نخواهد شد .

موفق باشید

14. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دور از جون

آره منم موافقم ولی همین که افتادیم تو یه خطی که داریم در موردش تحقیق میکنیم خودش کلیه و از نتایج این بحث ها میتونیم

روی بعدی ها هم استفاده کنیم.

من عملکرد CD رو کامل میدونم فقط یکم گیج شدم از حرفت !! آخه نوری که از دیسک عبور کنه که دیگه قابل تشخیص نیست برای
    درایو ! من تا اونجایی که دیدم و خوندم , زمانی که یک CD رایت میشه پستی بلندی هایی روی اون ایجاد میشه که پستی ها حکم
    1 و بلندی ها حکم 0 رو ایفا میکند , و میزان تفاوت سطح در اینها برای درایو قابل تشخیص هست.

در مورد کیس هم جدیدا شرکتی اومده و کیسی افقی همانند مدلهای قدیمی ساخته .پس باید در این مورد بیشتر تحقیق کنیم
    میلاد جان.

در مورد لرزش که 100 % باهات موافق هستم , باید ببینیم چطوریه.
    آره اون کیس های جدید رو دیدم ولی همشون از چیپ های اتم و موبایلی استفاده میکنند مثل لپ تاپ ، یعنی تکنولوژی ساخت فرق داره گویا .

در مورد عمل کرد دیسک های نوری هم به این صورته که نور لیزر پس از برخورد با سطح شفاف اون بر میگرده ، اگر لنز بتونه بازتاب پرتو نوری که فرستاده رو بخونه 0 و اگر نتونه اون رو بخونه یعنی نور از سوراخ رد شده رفته پی کارش 1 حساب میکنه ، توی بعضی از درایو ها هم برعکسه بستگی به درایو داره ، در مورد دیسک های دولایه هم همین طوریه ولی زاویه تابش خیلی مهمه .

در مورد بلوری نمیدونم چون هیچ علاقه ای ندارم در موردش تحقیق کنم ، البته فعلا ولی فکر کنم عملکرد یکسانی وجود داشته باشه .

میلاد نرم افزار Low Level Format آبروی منو خرید !! چون تمام عکس ها و فیلمهای خانوادگیم روی یه Flash 8GB بود که خداروشکر

قبل از گم شدنش یه بار Low Level کردم که حدود 1 ساعت طول کشید.

در مورد Xbox هم که آره , Source ها همه از Linux هستن .

میلاد جون یک سری صحبت در مورد LIVE و نحوه ی وصل شدن روکاشکی توی تاپیک خودش میکردی که اگه دیگران هم مشکل
    داشتن مشکلشون حل بشه , ولی اینجا که حرف زدی بعد از 2 روز دیگه میره اون وسط ها.

راستی من بهت پیشنهاد میکنم قبل از خرید PS3 حتما یک LCD یا LED بگیری که حداقل وقتی بعدش PS3 گرفتی تازه نری تو فکر

یک تصویر خوب

16. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان به هیچ عنوان نمیشه Update فیلم های Divx رو بدون وصل شدن به Live بگیرم؟
    چون من حداقل تا 3 ماه دیگه ADSL ام وصل نمیشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •