منتظر ناظر شبکه در تهران هستیم. که گزارش بدهد.
منتظر ناظر شبکه در تهران هستیم. که گزارش بدهد.
دو سایت تجهیز شده است.
اقا رضا شما قبلا گفته بودید در بهمن 1393 ایرانسل به شبکه ملی وصل میشه سرعت میره بالا حتی در دو شهر قم و مشهد اسم بردید ولی .....
بله درست میفرمایید. شبکه در گیت وی اصلی را اندازی شده و در زیر ساخت هر استان وارد مدار میشود.تبریزو قم هم پایلوت استانی بودند.
دو سایت تجهیز شده است. امیدواریم در اردیبهشت کردستان شاهد تغییر بزرگ باشد.
درباره قیمت های اینترنت ایرانسل دوباره قراره تغییری رخ بده آخه بسته های شبانه رو حذف کرده دوباره و بسته هایی که کاهش قیمت داده رو ازش به اسم تخفیف نام برده و مثلا روی قیمت 1ماهه 5گیگ خط زده و نوشته 20تومن حذف نکرده قیمتهای گران رو
این داستانش قراره به کجا برسه؟
تو شهر سبزوار بعد از یک هفته که زدن 3g ایرانسل فعال شده ولی هیج جای شهر انتن نمیده هنوز
کسی دوستان خبر داره ؟؟
اینایی که من میشناسم میرن واسه فاز ۴-۵-۶...... قانع نیستن. ما که جز کندی سرعت و پینگ بالا و تایم اوت و مسدود کردن چیز دیگری ندیدیم داریم روز به روز عقبگرد می کنیم چون مسیله نت دیگه تو اکثر کشورها حل شده و شرکتها خودبخود در راستای ارتقا هستن و مردم فقط مصرف می کنند اما ما همچنان حسرت داشتن اینترت واقعی هستیم. البته از نظر اونا فیلترینگ هوشمنده از نظر مردم غیر هوشمند!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
قسمت بالای بلوار پاکنژاد(مخابرات) بعد ازخروجی اتوبان یادگار و کوچه های حول و حوش اون محدوده اصلا
از نظر پوشش کیفیت خوبی ندارن من حتی با مکالمه معمولی هم با خط ایرانسلم مشکل دارم البته فکر میکنم بخاطر ساختمان های بلندی هستش که در کوچه های باریک معلوم نیست طبق چه ضوابطی ساخته شدن!!!!!!!
ایرانسل اگر دکل های خودش رو به ساختمان های مرتفع تر منتقل کنه احتمالا وضعیت بهتر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)