سرعت یک مگ و دو مگ محدود دقیقا چقدره؟
و اینکه آیا فرقی بین سرعت ۴ گیگی ها با ۸ گیگی ها هستش؟
و اینکه آیا مخابرات بالاتر از ۲ مگ هم سرعت داره؟ مثلا ۸ مگ؟
سرعت یک مگ و دو مگ محدود دقیقا چقدره؟
و اینکه آیا فرقی بین سرعت ۴ گیگی ها با ۸ گیگی ها هستش؟
و اینکه آیا مخابرات بالاتر از ۲ مگ هم سرعت داره؟ مثلا ۸ مگ؟
کلا در یک شبانه روز شما فقط می تونی ۷۷۰ مگ دانلود رایگان داشته باشی؟
سرعت بالاتر داره ولی فکر کنم برای شرکتها هستش.
1مگ=220
2مگ=-280تا300
فرقی نداره چه 4 بخری و چه 8
نه 880 مگ میتونم تو این دوساعت با سرعت 130 دانلود کنم
ز دوستانی که 512 نامحدود دارن کسی سرعتش زیر 10 اومده ؟ باز مخابرات پهنای باند کم اورده ما باید جورشو بکشیم ؟![]()
دو مگ محدود سرعت اومده زیر 60 . باز دارن یه کارایی می کنن
10؟
نه دوستم داره 55 هستش مشکلی نداره با سرور داخل تست کن و ازدم در هم تست کن اگه مشکل داشت شکایت تو بازرسی هست
بله منم این مشکلو دارم منتها همراه با تایم اووووووووووووووووووووت فراوون! صبح زنگیدم 2020 به زنه گفتم ریست کنه ، بازم توفیری نکرد، بدتر هم شد! واسه من دانلود قطعو وصل هم میشه،گاهی 55 و گاهی 0 و گاهی قطع، سرور خارجی که اصلا نمیتونم دانلود کنم، همش قطعو وصل میشه! وصل هم که میشه بین 0 تا 10 بیشتر نیست! تف تو روحشون که باز کمپین دانشجویی هم میزنن!
بله درست میگی، دوست منم دومگ محدود داره سرعتش افتضاح شده، سایت هم بزور باز میکنه!
دوستانی که 512 نامحدود دارن وضعیتشون چطوره؟ واسه من تایم اوتش در حد لالیگاست، سایت بزور باز میشه!
دیوانه شدم از دست مخابرات به خدا.الان 3 شبه که سرعت دانلود 1 مگ محدود تا ساعت 3:30 با 4 صبح زیر 60 هستش.بعد از این ساعت به زور سرعت به 230 می رسه.خسته شدم انقد ما رو به ساز خودشون رقصوندن. تو این دو روزه توی ساعات عادی سایت هم به زور باز می کنه.یعنی کار عادیت روهم نمی تونی انجام بدی.
Last edited by piuma; 30-04-2014 at 01:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)