تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1203 از 2608 اولاول ... 20370311031153119311991200120112021203120412051206120712131253130317032203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,021 به 12,030 از 26073

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست خوبم

نه ببینید اصول تلفن اینه شما کل خطو میخری 50 هزار تومن میان برا خونه تلفن میکشن خطو بنامت میزنن

خوب مخابرات زرنگه مثلا طرف خطو بگیره زنگ بزنه خارج کشور میتونه قد همون 50 هزار تومن صحبت کنه تا 50 تومن پر میشه اتومات پیام میاد که باید پرداخت کنی مگرنه قطع میشه و اگه پرداخت نکنه تلفن اتومات قطع میشه ( برا همه اینه ) و قانونه

اگه ازاد باشه که طرف دو ماه مستقیم خارجو میگیره مخابرات ضرر میکنه برای همین اینا محدودیت 50 هزار تومن گذاشتن برا همه

حالا سوال من اینه طرف مثلا اینترنت 2مگابایتی گرفته هزینه هر دوماهش که میشه 140 تومن مثلا تا 50 تومن پر میشه باید پرداخت کنه ؟؟
    میگم که برای من همین داستان پیش اومد 1818زنگ زد گفت تا 24اردیبهشت پرداخت کن میان دوره تو منم پرداخت نکردم هنوز که هنوزه قطع هم نشده! نه خط نه اینترنت! بالای 100تومن هم بدهی داره خطه بخاطر اینترنت هم هست بدهیش. قبض بیاد اگر پرداخت نکنی دوره اول هیچی نمیشه دوره دوم خطت 1طرفه میشه و اینترنت هم قطع میشه
    تست کردم که می دونم داستانشو

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توي فايل pdf قيمت ها ديدم که الان ميگردم پيدا کنم.
    از خدامه که اشتباه کرده باشم.
    حالا شما جواب بقيه سوال ها رو ميدونيد ؟
    نامحدود مخابرات هم نامحدود هست واقعاً و اون 108 که شما می بینی منظورش اشتراک 1به 8 هست فقط بد نوشته و مشترک به اشتباه می افته بله 2مگ نامحدود هم میده مخابرات استان تهران

3. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

نامحدود مخابرات هم نامحدود هست واقعاً و اون 108 که شما می بینی منظورش اشتراک 1به 8 هست فقط بد نوشته و مشترک به اشتباه می افته بله 2مگ نامحدود هم میده مخابرات استان تهران
    مرسي.
    حالا سرعتش و خصوصا وضعش با سرورهاي خارجي چطور هست ؟(ايرانسل که الان دارم خصوصا توي اين چند هفته شديدا با سرورهاي خارجي مشکل پيدا کرد و خيلي اوقات تعداد زيادي از سايت هايي که هاست خارجي داشتن رو اصلا باز نميکرد) با نامه 2مگ ميدن ؟
    کسي از مخابرات سلمان فارسي داشته که بگه وضعش چطوري هست از نظر سرعت و پايداري و .... ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسي.
    حالا سرعتش و خصوصا وضعش با سرورهاي خارجي چطور هست ؟(ايرانسل که الان دارم خصوصا توي اين چند هفته شديدا با سرورهاي خارجي مشکل پيدا کرد و خيلي اوقات تعداد زيادي از سايت هايي که هاست خارجي داشتن رو اصلا باز نميکرد) با نامه 2مگ ميدن ؟
    کسي از مخابرات سلمان فارسي داشته که بگه وضعش چطوري هست از نظر سرعت و پايداري و .... ؟
    نامه هیچی نمی خواد فقط افیه بری مرکز مخابراتیت سرعتشم خوبه روی 250ثابت بهت میده بعد یکی دوبار در ماه فقط افت سرعتهای چند ساعته داره سرعتت مثلا میاد روی 120 این مشکلی بوده که من ازش دیدم.
    سرور خارجی داخلی هم نداره بهت سرعتو میده هر ساعت از شبانه روز دانلود کنی

6. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

نامه هیچی نمی خواد فقط افیه بری مرکز مخابراتیت سرعتشم خوبه روی 250ثابت بهت میده بعد یکی دوبار در ماه فقط افت سرعتهای چند ساعته داره سرعتت مثلا میاد روی 120 این مشکلی بوده که من ازش دیدم.
    سرور خارجی داخلی هم نداره بهت سرعتو میده هر ساعت از شبانه روز دانلود کنی
    آقا خيليي ممنون
    ببخشيد همش سوال ميکنم
    پس ثبت نام حضوري هست ؟ از توي سايتشون ثبت نام نکنم ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واسه نامه هم قطعا نميخواد و نرم بگيرم ؟

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا خيليي ممنون
    ببخشيد همش سوال ميکنم
    اینترنتی هم میشه ولی حضوری سریعتره. همون موقع یوزرنیم و پسورد رو میگیری. حداکثر هم تا فرداش وصل میشه
    نامه و اینا هم اصلا نمیخواد.
    هرچقدر هم دلت میخواد دانلود کن

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا خيليي ممنون
    ببخشيد همش سوال ميکنم
    اینترنتی ثبت نام نکن بهتره... توی این مملکت همه چی برعکسه.. اینترنتی داستان داره... برو مرکز برات ردیف کنه
    نه اصلا نامه نمی خواد! اونها فقط پول رو می شناسند که اونم به صورت دوبله سوبله روی قبض ازت می گیرند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

از این ماه به بعد دیگه نامحدود تهران هم جمع می شه , البته مشترکین قدیمی همچنان نامحدود می مونن که به احتمال زیاد اونها جوری محدود کنن که خودشون فرار کنن !

10 و 5 هم برای شرکت هست نه شخصی خیلی هم مدارک می خواد گرفتنش سخته باید حتما شرکت ثبت شده باشه پروانه فعالیت کپی از روزنامه رسمی خط هم حتما باید به اسم شرکت باشه نه شخص .

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خونمون 5تا قواره جابجا شد و گفتن نمیشه انتقال داد

هیچی اینترنت نامحدودم هم پرید و حالا هم میگن پر شده و فقط محدود میدن

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از این ماه به بعد دیگه نامحدود تهران هم جمع می شه , البته مشترکین قدیمی همچنان نامحدود می مونن که به احتمال زیاد اونها جوری محدود کنن که خودشون فرار کنن !

10 و 5 هم برای شرکت هست نه شخصی خیلی هم مدارک می خواد گرفتنش سخته باید حتما شرکت ثبت شده باشه پروانه فعالیت کپی از روزنامه رسمی خط هم حتما باید به اسم شرکت باشه نه شخص .
    آره نامحدود جدیداً نمی دن اینطوری که من فهمیدم ولی 5 و 10 مگ هم که فقط حجمی داره نیاز به مدرک خاصی نداره به مشترک خانگی هم میدن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

1. amin_v30

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •