تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1203 از 1805 اولاول ... 2037031103115311931199120012011202120312041205120612071213125313031703 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,021 به 12,030 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

این مخابرات انگار قصد درست شدن نداره

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

داره خودمونی میشه shina_20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    mashad

پيش فرض

سلام دوستان. من طرح برنزی 3 ماهه 5 گیگ مخابرات دارم که چند روز دیگه تموم میشه.. و ما هم نهایت 1 ماه دیگه این خونه هستیم پس نمیخوام دوباره اینو تمدید کنم! شارژ زمان هم که نداره! به نظرتون چه طرحیو واسه این 1 ماه بگیرم که سرعتش و حجمشم مناسب باشه؟ توی لیستش دیدم فقط طرح خانواده به نظرم خوب اومد ولی نمیدونم سرعتش چطوریه؟در حد طرح برنزی 1024 هست یا کمتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

متاسفانه به وضوح و از نزديک ميشه اين موضوع رو که هيشکي سر جاي خودش نيست و اينجا لمس کرد آقاي ملک جعفريان که نه تنها هيچ کار درستي توي اين بازه که مشکلات چند برابر شده انجام نداده بلکه با اومدن اينجا و مقلطه کردن و جواب هاي بي معني به مشکلات اضافه کرد

از وقتي هم که مخابرات خصوصي شده و به پيمانکارها داده شده کارها که بدتر همون نظارت دولت هم از روشون برداشته شد و هرکاري که ميخوان ميکنن و هرکي و از اقوام و خويشاوندا استخدام ميکنن تا ميايي ميگي آقا ملک جعفريان سيستم گلدنت شما و 2020 وامثال هم از پايه مشکل داره سيستم تلفن گويا مال 3 دهه پيش بود اما در جواب و مقلطه ميگن ما به شما جوون ها فرصت داديم دقيقا به کدوم جوون ها فرصت دادين شما با اين سرويس هاي من درآوردي و از بيخ مشکل دار دقيقا دارين فرصت ها رو ميگيرين احتمالا به پسر خودتون يا همکاراتون فرصت دادين تا يک سيستم مزخرف سرتاپا ايراد به اسم گلد نت و راه بندازن و از اون ورهم معلوم نيست چقدر هزينه و... به باد رفته البته شايدم از اين جيب به اون جيب

مخابرات به نظر من هرکاري هم کنه باز هم برشکسته هست تو عرصه اينترنت چرا که نه نيروي متخصص داره نه بخش متمرکز براي اينترنت و نه سياست هاي اقتصادي و...

پيشنهاد ميکنم بهتره تفکيکي صورت بگيره و بخش مجزايي با افراد کاربلد براي قسمت اينترنت مخابرات ايجاد کنند که در آينده نزديک چاره اي جز اين ندارند چون کاملا مشخصه مديريت اينترنت به افراد بي لياقتي و بي سوادي داده شده که حتي روي حرفها و وعده هاي خودشون پايبند نيستن و بزودي هم فقط زيان بيشتر ميدند

چون اينترنت قطع بود اينا رو وقت کردم بنويسم احتمالا همون فرصتي بود که آقا ملک جعفريان به همه ما دادند :|

4. 9 کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ای تف تو ذاتت ای مخابرات . خسته میای پایه اینترنت این ملک و دارودستش با این اینترنتشون میرینن تو حال ما.

این بیشرفا چند وقتیه یاد گرفتن یک آی پی بدون اینترنت میدن مردمو اسکل کنن...که مثلا مشکل از مخابرات نیست اینترنت قطع نیست مشکل از شماست.فکر کردن همه هم مثله خودشون هالو هستن.
    تف تو روحت مخابرات دست تو خیلی وقته برای ما رو شده.
    Last edited by [ Ehsan ]; 12-06-2014 at 15:25.

داره خودمونی میشه (((ASN)))'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان. من طرح برنزی 3 ماهه 5 گیگ مخابرات دارم که چند روز دیگه تموم میشه.. و ما هم نهایت 1 ماه دیگه این خونه هستیم پس نمیخوام دوباره اینو تمدید کنم! شارژ زمان هم که نداره! به نظرتون چه طرحیو واسه این 1 ماه بگیرم که سرعتش و حجمشم مناسب باشه؟ توی لیستش دیدم فقط طرح خانواده به نظرم خوب اومد ولی نمیدونم سرعتش چطوریه؟در حد طرح برنزی 1024 هست یا کمتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
    شما که میخوای برین دیگه به خودت زحمت نده کلا قید مخابراتو بزن این یه ماهه رو بدون نت باش
    مخابرات که همچین این روزا اشغال شوده نتش
    مثلا خیر سرشون به ما 10 مگ داده سرعتش به اندازه لود کردن یه صفحه ی 100 کیلو بایتی هم نیس
    توصیه می کنم بیخال شی و بری یه ماه بدون نت باشی بهتر از عصاب خوردی که می گیری
    اون یک مگشون دیگه گفتن نداره چجی باشه

7. این کاربر از (((ASN))) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

معلوم نیس کی از دست مخابرات شکایت کرده که امشب تو اخبار شبکه خراسان این ملک جعفریان زرت و پرت میکرد. و میگفت داریم دستگاهامونو ارتقا میدیم و تا شنبه درست میشه.تازه میگفت از فردا که اداره جات تعطیل بشه شروع میکنیم به اپگرد دسگاهامون.
    یکی نیس به این اشغال به عوضی بگه تو دو هفتس داری دستگاهاتو ارتقا میدی؟تو اگه میخواستی از این کارای خیر بکنی یه هفته قبلش با بلندگو تو شهر جار میزدی

این ملک جعفریان و دار و دسته دزدش توی روزهای عادی هم کار نمیکنن اونوقت میخوان روز تعطیل برن وضعیت رو درست کنند؟! بجای اینکه وقتش رو صرف این کنه که ببینه چه چرت و پرتی بیاد جلوی دوربین بگه بره یکم به این حرف هایی که میزنه عمل کنه.

9. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

چقدر ملک پرو شده بگو بی شرف 1-2 هفتس اینترنت قابل استفاده نیس داری به دروغ میگی جمعه میخوای سیستم ارتقا بدی!؟ تا الان چه غلطی میکردی؟

11. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

چقدر ملک پرو شده بگو بی شرف 1-2 هفتس اینترنت قابل استفاده نیس داری به دروغ میگی جمعه میخوای سیستم ارتقا بدی!؟ تا الان چه غلطی میکردی؟

والا به خدا...

13. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه user.1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز که کلا نت داشت قطع و وصل می شد
    ولی جالبیش این بود که به جای خروجی سرور ها ورودی رو بسته بودند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ما که ازخیر وشر اینترنت مخابرات گذشتیم چندروزی هست وازدروغ وحقه های آنها راحت شدیم فکرمیکنم بهترین راه بخشیدن عطای اینترنت مخابرات به لغای آن است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •