به توصیه من نگیرید چون دارن زیرابی میرن و قانون رو اجرا نمی کنن
به توصیه من نگیرید چون دارن زیرابی میرن و قانون رو اجرا نمی کنن
اگه كسي دنبال سرويسهاي نامحدود نره ، برنده اصلي اين isp است و بعدش بايد برين شب از سرعت همديگه بزنين تا بتونين شب دانلود داشته باشين ، تازه اونوقت يه مقدار از حجم شبانه رو هم ميزنن تو حجم اصلي.
اينا وقتي ميبينن دانلود شبها زياده اشتراك يه به ده رو سرويسهاي محدودشون هم اجرا ميكنن.يا كاربراني كه زياد دانلود ميكنن رو با هم شر ميكنن. همينطوري است كه اوايل سرعت دان شبانه خوبه بعد از يه مدتي خراب ميشه.
بعد از تمدید 5 گیگ میدن...34200 سه ماهه
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
یعنی سرعتم تا 1.5 مگ به نسبت آنلاین بودن کابرا قابل افزایشه(هرچه قدر کاربرا کمتر باشن من سرعت بیشتر میشه) اما همیشه سرعتم ثابته یعنی از 1.5 مگ پایین تر نمیاد.
مال من امروز 200 مگ کم کرد
البته اشکال از خودم بود
چون مودم را زمانی روشن کردم که یا ساعت یک بود یا از 1 رد کرده بود
برای چند دقیقه حال کردی؟
چون الان فیلـــتره
به نظر من پارس نگیر
مگر اینکه چاره ای نداشه باشی
پارس خیلی خیلی آشغاله
دو تا لینک مدیافایر میدم
نمیتونه دانلود کنه
مال شما دانلود میکنه ؟
یعنی الان سرعتت رفته بالا تر ؟ این مجموعش الان 100 ـه تقریباً . یه فایل بزاری کمتر از 100 ـه ؟
دانلود دیشب من با سرویس 1 مگابیت
![]()
برعکس بقیه دوستان من دیشب خیلی حال کردم . سرویسم 128 ه . قبلنا خیلی بهم حال میداد 1300 مگ دان میکرد . اما دیشب ترکوند . من الان از خوشحال در پوستم نمیگنجم .
2000 مگ دانلود کرده .![]()
دوستان محدود دار تا حالا بیشترین دون استریمی که داشتید چند بوده؟ یعنی امکانش هست من بتونم دان استریم 4مگ بگیرم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)