يه حمله ديگه به چانگ آن!!!
فردا پنج عصر به وقت خودمون!!
دو باره همون يارويي كه قبلا به چانگ آن اتك داده بود اتك داده!!
مي تونيم بريم اونجا دوباره خودكشي كنيم!!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
يه حمله ديگه به چانگ آن!!!
فردا پنج عصر به وقت خودمون!!
دو باره همون يارويي كه قبلا به چانگ آن اتك داده بود اتك داده!!
مي تونيم بريم اونجا دوباره خودكشي كنيم!!
من نمیام...تازه زخمای جنگ قبلی داره خوب میشه!
پایه ای بریم کوروش؟؟ما ایرانی ها عادت داریم بازی خودمون و دیگران رو خراب کنیم . قبول کنید همیشه نمیشه پیروز بود
به خدا همون زمان که کنار چانگان بودیم و هر 48 ساعت پاس اوت میشدیم خیلی حالش بیشتر بود تا اینجا
اونجا همه با هم هماهنگ و متحد بودیم و برای هم تلاش میکردیم .
حرف من میدل نیست.تا قبل از فورت که کسی صداش در نمیومد بریم میدلتون چون اونا در دوئل ضعیف تر بودن حالا که فورت اومده میگین بریم میدلتون !
از کجا معلوم ما رفتیم میدلتون تونستیم با حمله به فورت سیلور اونجا رو بگیریم ؟ بر فرض هم که موفق شدیم آخرش چی میرسه به ما ؟
من میگم اسمونبه میدل تغییر نکنه و ما فقط الی باشیم.
شما با محمود خله دروغگو نسبت داری؟؟من آرش رو خیلی دوست دارم
ولی خیلیه که ما زیر اسم سیلور باشیم در صورتی که ارزش نداریم.
مثل هند که یک زمانی بدون اینگلیس چیزی نبود.
مثل زمان قاجار و......
باید گاندی ها باشند
اتحاد با ميدلتون = دشمني با سيلور !!!حرف من میدل نیست.
بابا آرش كومار!!!باید گاندی ها باشند
سیلور= ترسو(بقول ممد : گشاد)اتحاد با ميدلتون = دشمني با سيلور !!!
زیر اسم سیلور بودن= نداشتن اختیار بی ارزش بودن محتاج به بیگانه
کومار ندیدیبابا آرش كومار!!!
من كاري به گشاد و تنگ ندارم!!سیلور= ترسو(بقول ممد : گشاد)
زیر اسم سیلور بودن= نداشتن اختیار بی ارزش بودن محتاج به بیگانه
اگه شما ميدل متحد بشين يعني اين كه اگه اونا خواستن به سيلور حمله كنن شما هم بايد كمكشون كني و گرنه اين ديگه اسمش اتحاد نميشه!!
حالا حرف اينه كه اگه به سيلور حمله كرديد و نتونستيد اونجا رو بگيريد چي؟ اصلا گيرم گرفتيد چه فايده؟ چي گير شما مياد؟(با اجازه چاقال حرف هاش رو اينجا دوباره گفتم!!)
بله؟!!کومار ندیدی
نه . اینم یه کار اشتباه دیگست . کلی هم دلیل داره یکم فکر کن بعد پیشنهاد بده .پایه ای بریم کوروش؟؟
تنها راهی که داری اینه که از شهری که مطعلق به فدراسیونه خارج شی و حق تغییر نام یا تصاحب شهر فعلی رو نداری .حرف من میدل نیست.
هر کسی نظری مخالف نظر خودت داشت دشمنت نیست شاید صلاح خودت رو میخواد .شما با محمود خله دروغگو نسبت داری؟؟
هر کسی نظر و عقیدش محترمه ولی اینجا جای اینچیزا نیست و بازی رو با چیزای دیگه قاطی نکن .ولی خیلیه که ما زیر اسم سیلور باشیم در صورتی که ارزش نداریم.
مثل هند که یک زمانی بدون اینگلیس چیزی نبود.
مثل زمان قاجار و......
باید گاندی ها باشند
واقعا جای تاسفه.اگه شما ميدل متحد بشين يعني اين كه اگه اونا خواستن به سيلور حمله كنن شما هم بايد كمكشون كني و گرنه اين ديگه اسمش اتحاد نميشه!!
سیلوری که تو رو توی یک جنگ بزرگ تنها گذاشت دیگه سیلور نیست.
در حد یک پشنهاد بود حالا نزن ما رونه . اینم یه کار اشتباه دیگست . کلی هم دلیل داره یکم فکر کن بعد پیشنهاد بده .
شما فدراسیونی که از ما به عنوان تست یک عمل و یا بهتر یگم موش آزمایشگاهی استفاده میکنه حمایت میکنی.تنها راهی که داری اینه که از شهری که مطعلق به فدراسیونه خارج شی و حق تغییر نام یا تصاحب شهر فعلی رو نداری .
این شهر هم برای من و تو نیست که اینجوری حرصشو میخوری.
ممد شروع کرد که حالا هم کنسوله و هیچ ارزشی اون تو نداره
صلاح من اینه که تو روز شب تاریک جلوی این همه ملت دروغ بگند؟؟هر کسی نظری مخالف نظر خودت داشت دشمنت نیست شاید صلاح خودت رو میخواد .
صلاح من اینه که روز به روز سرعت اینترنت کم بشه و گرون تر بشه؟
صلاح اینه که خواهر من ، تو یا یک کس دیگه رو به عنوان بد حجاب دستگیر کنند که اسمش توی محل در بره این یک شب تو بازداشتگاه بود میگند بخاطر بد حجابی ولی شاید چیز دیگه باشه!!!؟؟؟
صلاح اینه که یک تریاکی بیاد ............
بحتره جواب ندین چون ایندفع واقعا میرم و همه ای دی ها رو بجز ممد ig میکنم.
وقتی به حرف من رسیدید میفهمید من چی میگفتن الان میگی از روی احساسته از این حرفها نمیخواهید به خودت بقبولونید که اشتباه کردید و ازتون سو استفاده شده و خودتون میتونید از خودتون مواضط و نگهداری کنید.
شما داری حرص میخوری من فقط دارم قوانین رو یادآوری میکنم . همونطور که خودت گفتی شهر نه برای من ه نه برای تو پس هیچ حقی نداری که به جای دیگران تصمیم گیری کنی و سرخود کاری کنی . این یه بازی و به نظرم همه چیو با هم قاطی کردی . اگه تو احساس میکنی موش آزمایشگاهی بودی نظر شخصیه خودته و نیازی نیست به دیگران تحمیل کنی .
دز موزد حرفای آخرت هم مجبورم که بگم هر وقت به سن قانونی یا حتی رای دادن رسیدی بعد بیا در مورد همچین مسائلی نظرات خودت رو مطرح کن و در ضمن نه تو این تاپیک ! با اینکارا فقط تاپیک رو منحرف میکنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)