تو منطقه 4 کلا جای پینگ و تایم اوت عوض شده .از پست های سایر دوستان هم برمیاد که مشکل همه گیره.
صددرصد یا کوسه ها با کابلهای نت ایران مسابقه ی طناب کشی راه انداختن یا یه ساختمون تو ترکیه تا دودکش رفته زیربرف.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تو منطقه 4 کلا جای پینگ و تایم اوت عوض شده .از پست های سایر دوستان هم برمیاد که مشکل همه گیره.
صددرصد یا کوسه ها با کابلهای نت ایران مسابقه ی طناب کشی راه انداختن یا یه ساختمون تو ترکیه تا دودکش رفته زیربرف.![]()
اول از همه ببین با وضعیتی که شاتل و اندیشه و پارس و آسیا تک تو انزلی دارن پیشگامان اونجا جواب میده؟؟؟
دوم دیگه دامون ، نماینده پیشگامان نیست. فست وی نمایندشه
دوستان کسی از اینترنت مخابرات تو استان گیلان استفاده نکرده؟؟
این کوسه ها هم مثل اینکه فقط دوس دارن با سیم خط 4 بازی کنن.
نمی دونم چرا همه ی مشکل ها یا فقط واسه خط چهاره یا اول از همه واسه اون پیش میاد!!!!!!!!!!!!1
1024 محدود سرعت=70 اندیشه
گفت فیبر نوریه خط 4 مشکل داره!به این زودیا هم درست نمیشه!
سوال من از پشتیبانی فنی:
سلام 128 نامحدود دارم، از پریشب سرعت دانلود بعد از سایت 1 میاد روی 15 چرا؟ رو چه حسابی سرعت رو کم کردید؟ واقعا متاسفم
جواب پشتیبانی:
با سلام. مشترک گرامی، سرعت دریافتی شما 128 نا محدود می باشد و سقف سرعت دانلود سرویس 128 می بایست تا 16 کیلوبایت در ثانیه باشد و اندیشه سبز خزر این میزان را در طول رو به 2 برابر افزایش داده است. پس نمی توانید به کم شدن سرعت با عدد 15 اشاره نمایید. با سپاس اندیشه سبز خزر
بعدش زنگ زدم بخش فنی گفتم چرا دو شبه سرعت کم شده؟ اولش یک ساعت گفت که ما به شما لطف کردیدم تا الان سرعت تشویقی بهتون دادیم، سرعتتون باید رو 16 باشه، همین هم از سرتون زیادیه! بعدش گفت ما سرعت رو کم نکردیم، وقتی ترافیک شبکه زیاده خود سیستم سرعت رو کم میکنه! گفتم یعنی امکان داره دوبار سرعت شبانه بیاد روی 30 ؟ گفت مشخص نیست.
سلام
خواهشا یکی از دوستان لطف کنه توضیح بده الان دقیقا سرعت دانلود 128 و 512 حجمی اندیشه تو روز و شب چجوریاست؟ ممنون
پینگ افتتضاحست
یه دست کانتر هم نمیتونیم بازی کنیم
ای خدااااااااااااا
.............................
اندیشه هم هر چند ماه به جای اینکه سرعت افزایش بده داره کم میکنه
تا یه سال دیگه فکر کنم باید بریم سراغ Dial-up
سلام
دوستان اینجا کسی مبین نت 1 مگ نامحدود که حدود 70 تومنه کسی داره؟ میخوام بدونم چطوریاس
پینگ مارو باش . خط 2 انزلی .
هر وقت میزنگم طرف یا میگه متاسفانه مشکل دیتا داریم یا میگه صبر کنید وصل کنم همکارم مشکلتونو حل کنه (حالا چه خوب تو یه اتاق 6 متری دور هم نشستن، کاربر رو پاس میدن به هم دیگه) .ای بترکه اون دیتاتون .
برای خط 4 کدوم شرکت بهتره؟
پارس آنلاین
شاتل
یا یکی دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)