تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1203 از 2376 اولاول ... 20370311031153119311991200120112021203120412051206120712131253130317032203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,021 به 12,030 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

كوشكي: دوباره به تركيب اصلي استقلال بازمي گردم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: با سعي و تلاش، دوباره در تركيب ثابت تيم قرار مي‌گيرم.

بيژن كوشكي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره رفع مصدوميت خود اظهار داشت: خوشبختانه توانستم مصدوميت را پشت سر بگذارم و مجددا در تمرينات شركت كنم.
    وي افزود: اكنون هم سرحال هستم و مي توانم دوباره در تركيب قرار گيرم؛ البته اين موضوع به نظر كادر فني بستگي دارد.
    اين مدافع در مورد بازي مقابل فولاد عنوان كرد: آنها تيم خوب و بزرگي هستند. در چند سالي كه در ليگ برتر بوده اند، توانسته‌اند پديده‌هاي خوبي را به فوتبال معرفي كنند. از مربي خوبي هم سود مي برند.
    كوشكي خاطر نشان ساخت: انگيزه هاي بازيكنان ما هم كم نيست و براي صدر نشيني چاره‌اي جز پيروزي نداريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفتگو با مهر عنوان شد:
    واقعیت‌ها در مورد هافبک مصدوم استقلال بیان نشد

دکتر فرهاد فرید، جراح اورتوپد و فوق تخصص طب ورزشی گفت: مشکل جباری پارگی درجه 3 مینیسک پای چپ است که طی روزهای گذشته مواردی غیر از این بیان شده است.

دکتر فرهاد فرید در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص جراحی مجتبی جباری گفت: تمام روزنامه‌ها در مورد جراحی جباری مسائلی را نوشته بودند که واقعیت نداشت چرا که مشکل این بازیکن چیزی غیر از مواردی بود که طی روزهای گذشته عنوان شده است.

وی با بیان اینکه شنبه شب دکتر نوروزی با من تماس گرفت و شرایط جباری را توضیح داد و ساعت 14:30 فردای آن روز به همراه جباری به مطبم آمدند، تاکید کرد: نوروزی گفت که جباری در بازی با ذوب آهن مصدوم شده است و پس از برنامه‌های آب درمانی و برق درمانی زیر نظر وی و دکتر ابراهیمیان هنوز احساس درد می کند.

جراح اورتوپد و فوق تخصص طب ورزشی خاطر نشان کرد: پس از معاینه جباری متوجه شدم وی از ناحیه مینیسک داخلی پا دچار پارگی درجه 3 شده است که Mri هم این موضوع را تایید کرد. به همین دلیل وی نیاز به جراحی آرتوسکوپی یا عمل لیزری داشت تا مصدومیتش برطرف شود.

وی اظهار داشت: پس از این موضوع امیر قلعه نویی با من تماس گرفت و به وی گفتم این بازیکن باید تحت عمل جراحی قرار گیرد و روز سه شنبه را برای این عمل مشخص کردم اما ناگهان امروز در روزنامه‌ها خواندم وی عمل شده است.

دکتر فرید در پایان گفت: مریض می تواند جراح خود را شخصا انتخاب کند اما ای کاش در کنار این مسائل، واقعیت‌ها هم مطرح می شد. البته من دنبال هیچ چیزی نیستم اما در ایران تنها جایی که می تواند بیمار را بصورت لیزری تحت عمل جراحی قرار دهد، موسسه "جیاموس" است، مرکزی که زیر نظر من اداره می شود و ترکیبی از بهترین جراحان و متخصصان ارتوپد که از معتبرترین دانشگاه‌های دنیا مدارک خود را اخذ کرده‌اند، در آن حضور دارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حضور با تاخیر سرمربی استقلال در تمرین امروز / قلعه نوعی فورواردها را حبس کرد
    تاخیر 15 دقیقه‌ای امیر قلعه نویی برای حضور در محل تمرین استقلال و کارهای اختصاصی او با مهاجم آبی‌پوش از مهمترین اتفاقات تمرین امروز این تیم بود.

به گزارش خبرنگارمهر، بازیکنان تیم فوتبال استقلال که روز جمعه باید مقابل فولاد خوزستان صف آرایی کنند از ساعت 15 امروز تمرینات خود را آغازکردند. آنها تمرینات خود را در غیاب امیرقلعه نوعی و زیر نظر صمد مرفاوی آغاز کردند.

تعدادی از بازیکنان پیش از آغاز رسمی تمرین به انجام تنیس فوتبال پرداختند.

درابتدای تمرین امروز، آبی پوشان زیر نظر دکتر خداداد بدن‌های خود را برای انجام حرکات تاکتیکی گرم کردند.

امیر قلعه نوعی به دلیل مشکلات شخصی با 15 دقیقه تاخیر در جلسه تمرینی امروز حاضر شد. حمید بابازاده و اشکان نامداری هم جزو نفراتی بودند که با تاخیر به جمع هم تیمی‌های خود ملحق شدند البته آنها پنج دقیقه زودتر از سرمربی استقلال وارد زمین شدند.

هاشم بیگ زاده به دلیل سرماخوردگی و به دستور دکتر نوروزی از انجام تمرین تیمی خودداری کرد.

200 تماشاگری که برای تماشای تمرین بازیکنان تیم محبوب خود به ورزشگاه دستگردی آمده بودند تا پایان تمرینات دست از تشویق برنداشتند. آنها به هنگام تمرین سروصدای زیادی ایجاد کرده بودند.

در پایان تمرینات امروز قلعه نوعی فورواردها را در زمین نگه داشت و به مدت 20 دقیقه با آنها به صورت اختصاصی تمرین گلزنی کرد ضمن اینکه تمام نکات فنی لازم را به آنها تذکر داد.

همچنین بیژن کوشکی در پایان برای چند دقیقه زیر نظردکترخداداد تمرین سرعتی و قدرتی ان

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امیرآبادی در گفتگو با مهر:
    انگیزه‌های فولاد مانع پیروزی استقلال نمی شود
    مدافع تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به آمادگی تیمش برای دیدار مقابل فولاد خوزستان گفت: با وجود انگیزه‌های بالایی که در تیم فولاد وجود دارد، استقلال برنده بازی روز جمعه خواهد بود.

مهدی امیرآبادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فولادی‌ها به خاطر چند پیروزی متوالی به سطح خوبی از روحیه و انگیزه رسیده‌اند. در این شرایط دیدار مقابل این تیم سخت است.

وی افزود: با این وجود تماشاگران استقلال در دیدار روز جمعه بازی محکم و درعین حال زیبایی از تیم خود خواهند دید که به طورحتم با پیروزی آبی پوشان نیز تمام می شود.

مدافع تیم استقلال با بیان اینکه بازیکنان این تیم از هر نظر آماده برگزاری دیدار روز جمعه هستند، خاطرنشان کرد: اگر امیر قلعه نوعی صلاح بداند و در ترکیب تیم قرار بگیرم، از تمام توان خود برای ارائه بازی برتر استفاده می کنم. درغیراین صورت برای هم تیمی‌هایم آرزوی موفقیت می کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خبرهای کوتاه از استقلال/
    کسر مبلغی از کمک رئیس جمهور / استقلال به دنبال حامی مالی جدید

خبرهایی از آخرین وضعیت بازیکنان برزیلی مد نظر باشگاه استقلال، تلاش برای جذب حامی مالی و کسر مبلغی از کمک رئیس جمهور به باشگاه استقلال را در خبرگزاری مهر می خوانید.

به گزارش خبرنگار مهر، خبرهای کوتاه باشگاه استقلال را در زیر می خوانید:
    * هادی شکوری که در تمرین روز گذشته از ناحیه مچ پا آسیب دیده بود برای بازی این هفته مقابل فولاد مشکلی ندارد.

* در شرایطی که معلوم نیست بازیکنان خارجی مد نظر استقلال در برزیل، امارات یا ایران هستند، شرکت وب ساکر بار دیگر اعلام کرده استقلال باید هزینه پرواز آنها را تقبل کند. اما مسئولان این باشگاه عنوان کرده اند در صورتی حاضرند این هزینه را تقبل کنند که این بازیکنان در تست فنی شرکت کنند و در صورت توافق مالی این پول را به این شرکت پرداخت کنند.

* تیم فوتبال استقلال در تعطیلات نیم فصل به احتمال فراوان در جزیره کیش اردو برگزار خواهد کرد.

* در حالی که دو شرکت مجید و آل اسپور برای تهیه پوشاک استقلال پیش قدم شده و پیشنهادهای خود را مطرح کرده اند اما هنوز این باشگاه با هیچ یک از این تولیدی ها قراردادی نبسته است.

* کمک مالی رئیس جمهوری به استقلال که گفته می شد یک میلیارد تومان است، به دلیل بدهی این باشگاه به صندوق حمایت از ورزشکاران و پیشکسوتان، بخشی از آن کسر شده است. این باشگاه چند ماه قبل 120 میلیون تومان را به عنوان وام از این صندوق دریافت کرده بود که زمان باز پرداخت آن فرا رسیده بود.

* مسئولان باشگاه استقلال در حال مذاکره با چند شرکت هستند تا برای نیم فصل دوم حامی مالی این تیم باشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شکوري:شکست دادن تيم جلالي سخت است
    مدافع تيم فوتبال استقلال تهران، با اشاره به بازي تيمش مقابل فولاد خوزستان ، اين تيم را حريفي سرسخت مي داند.

"هادي شکوري" روز سه شنبه به خبرنگار ايرنا گفت: فولاد در هفته هاي اخير ليگ برتر نتايج خوبي گرفته، اين نشان مي دهد که جلالي تيمش را به آمادگي و هماهنگي لازم رسانده است، به همين دليل پيش بيني مي کنم که براي شکست دادن اين تيم روز سختي پيش روي ما قرار دارد.
    مدافع تيم فوتبال استقلال تهران در ادامه با اشاره به تعطيلي دو هفته اي ليگ برتر گفت: اميدوارم اين تعطيلي باعث افت تيم ما نشود، استقلال در حالي به تعطيلات رفت که روي نوار موفقيت گام بر مي داشت و وقفه اي که به وجود‌ آمد،ممکن است بازيکنان ما را از شرايط خوبي که از آن برخوردار شده بودند، خارج کند.
    شکوري همچنين در مورد شرايط خودش نيز گفت: خوشبختانه مصدومتيم چندان حاد نبود و من مي توانم در صورت صلاحديد قلعه نويي، برابر فولاد از دقيقه اول به ميدان بروم.
    ديدار تيم هاي استقلال تهران و فولاد خوزستان در چارچوب هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال، روز جمعه هفته جاري در ورزشگاه‌ آزادي تهران برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بازيکن استقلال تهران: با شکست فولاد مدعي اصلي قهرماني مي شويم
    بازيکن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با شکست فولاد در مقابل هوادارانمان مدعي اصلي قهرماني ليگ برتر خواهيم شد.

"هاشم بيک زاده" روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشي ايرنا، خاطر نشان ساخت: در شرايط بسيار خوبي قرار داريم و تمرينات خوبي را زير نظر کادر فني برگزار مي کنيم.
    وي افزود: بازيکنان کاملا آماده بازي مقابل فولاد هستند و فکر مي کنم بتوانيم اين تيم را در مقابل هوادارانمان شکست دهيم.
    بازيکن تيم فوتبال استقلال تهران در عين حال اظهار داشت که فولاد تيم بسيار خوبي است و در چند هفته اخير توانسته نتايج خوبي را در ليگ کسب کند.
    بيک زاده تصريح کرد: به 3 امتياز ديدار مقابل فولاد به شدت نيازمنديم زيرا براي ماندن در ميان مدعيان قهرماني بايد فولاد را از پيش رو برداريم.
    وي درخصوص نيمکت نشيني اش در استقلال اظهار کرد: به دليل مصدوميت از ترکيب اصلي تيم خارج شدم و تمام تلاش خود را خواهم کرد تا دوباره در ترکيب تيم قرار بگيرم.
    بيک زاده افزود: برخلاف شايعات اخير، در ليست فروش استقلال قرار ندارم و قلعه نويي از من رضايت کامل دارد.
    اين بازيکن تيم فوتبال استقلال تهران تصريح کرد: بعضي از افراد نمي توانند موفقيتم در استقلال را ببينند و به همين دليل برايم حاشيه سازي مي کنند.
    شايان ذکر است که تيم فوتبال استقلال تهران روز جمعه يکم آذرماه از هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال ايران در ورزشگاه آزادي به مصاف فولاد خوزستان خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جلسه واعظي با مانوسي‌فر برگزار شد

صبح امروز مديرعامل باشگاه استقلال در دفترش پذيراي مشاور امور بين‌المللي و معاون اجرايي بود.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، اميررضا واعظي آشتياني به همراه مانوسي فر و اميري در اين نشست در خصوص مسائل مختلف از جمله حضور استقلال در ليگ قهرمانان آسيا بحث كردند.

واعظي آشتياني هفته آينده جهت شركت در مراسم مديران حاضر در ليگ قهرمانان آسيا به ژاپن مي‌رود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اردوي احتمالي استقلال در كيش

مسئولان استقلال براي تعطيلات نيم فصل ليگ برنامه دارند.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، باشگاه استقلال درن ظر دارد اردويي را براي تيمش در تعطيلات نيم فصل برگزار كند.

البته هنوز رسماً زمان و مكان اردو مشخص نشده شنيده ها حاكي است كه جزيره كيش اولين گزينه آبي‌پوشان براي اين مهم خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پولادي: استقلال اگر خودش باشد قهرمان مي‌شود

مهرداد پولادي گفت:‌ "استقلال يكي از تيم هاي پرقدرت ليگ است واگر بتواند هميشه خودش باشد به راحتي قهرمان ليگ مي‌شود."

بازيكن تيم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) اظهار داشت: "در اين مدت تمرينات بسيار خوبي را انجام داديم و توانستيم به آمادگي كاملي دست پيدا كنيم."

وي ادامه داد:‌ "بازيكنان استقلال هم اكنون به خودباوري رسيده و بايكديگر همدل شده اند و حالا مي‌توانند به راحتي از سر هر حريفي به راحتي بگذرند."

پولادي افزود: "ليگ امسال يكي از سخت ترين ليگ‌هاست و تمام تيم ها پرقدرت و باانگيزه ظاهر شدند. مطمئنا استقلال يكي از قدرتمند ترين تيم هاي ايران است واگر خودش باشد به راحتي مي تواند قهرمان شود."

وي در پايان خاطرنشان كرد: "‌درحال حاضر وضعيت بسيار خوبي دارم و به دنبال اين هستم تا كادر فني را به خودم جلب كنم. اگر بتوانم اين فرصت را به دست بياورم مطمئناً حرف‌هاي زيادي براي گفتن خواهم داشت و شايستگي‌هاي خودم را اثبات مي‌كنم."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •