من خودم خیلی از شاتلند استفاده میکنم خوبه هنوز اتفاقا این هایی که حجم بالاتر میدن دیگه فشار سنگینی مثل قبل رو شاتلند نیست سریع لیچ میکنه
یکی از دوستان هم vps داره فایلای سنگین رو اسپیلت میکنم روش
بعدشم چارتا بانک دیوار نیس ترین بیت اپلود بوی ...
من خودم خیلی از شاتلند استفاده میکنم خوبه هنوز اتفاقا این هایی که حجم بالاتر میدن دیگه فشار سنگینی مثل قبل رو شاتلند نیست سریع لیچ میکنه
یکی از دوستان هم vps داره فایلای سنگین رو اسپیلت میکنم روش
بعدشم چارتا بانک دیوار نیس ترین بیت اپلود بوی ...
Last edited by MMDFullHD; 19-10-2019 at 12:52.
دمت گرم زنگ بزنم ببینم برام بازش میکنن یا نه ولی بعید میدونم بازش کنن سرعت رو![]()
دست درد نکنه یکی از بچه ها بالا گفت سرویس Eco -light رو اگه زنگ بزنم سرعت خارجیش هم باز میکنن اگه انجام دادن (که بعید میدونم باز کنن) فوق العاده به صرفه میشه![]()
روش جالبیه ولی سرور مجازی vds قیمتش بالاست
قیمت خوب پیدا میشه ولی تقریبا طرف بره حجم بالاتر از یه سرویس دهنده دیگه بگیره همون قیمت میافته....
من با ماهی حدود 130 گیگ خارجی حدود 50 گیگ داخلی یه ترابایت کامل جوابمه رو شاتل برا استفاده روزمره و خونواده
همراه اول هم دارم که هر دو ماه یباری میام یه بسته ماهیانه میگیرم میترکونمش شبی 200 گیگ دانلود میکنم
اینقدری فیلم سریال دانلود کرده دارم از قبل که هنوز ندیدم که سایتای فیلم هارو بستن بدون هیچ دردسری تا یکی دو سال فیلم دارم برا دیدن
شانل جشنواره داره ؟ کسی لینکی داره !
Last edited by light; 22-10-2019 at 01:53.
دوستان این FMC ها داخلی رایگان هست یعنی اون گیگ های که داره فقط برای سرور ها خارج هست
ارزش خرید نداره
داخلی فقط لیچرش رایگانه نه سایتهای داخلی بله اون چند گیگی که گذاشته مال خارجی هست
منظورتون اینه که فقط دانلود از شاتلند رایگان هست ؟
از سرور ها داخلی دیگه رایگان نیست ؟
درود
من fmc دارم! از اون 500 تا سایت مثل آپارت هم رایگانه! و فقط شاتلند نیست! کلا هر سایتی که نیم بها باشه رو شاتل با این طرح رایگان میشه!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)