اره الان درست شد. برا من حجم پیش فرض دقیق کم میشه اما حجمی که ازاد میخرم به سرعت نور تموم میشه .الان از 5 روز پیش تا حالا نزدیک 1 گیگ استفاده کردم حدود 600 مگ کم کرده ولی ماه قبل که ترافیک مازاد خریده بودم روزی 900 مگ ازم میپرید.
اره الان درست شد. برا من حجم پیش فرض دقیق کم میشه اما حجمی که ازاد میخرم به سرعت نور تموم میشه .الان از 5 روز پیش تا حالا نزدیک 1 گیگ استفاده کردم حدود 600 مگ کم کرده ولی ماه قبل که ترافیک مازاد خریده بودم روزی 900 مگ ازم میپرید.
پینگت چطوره عزیز
واسه ما که داغونه
یعنی 2مگ داریم
نکنه مخابرات بلایی سر خطم اورده ؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ما هم آسیا تک سرویس دو مگ گرفتیم ولی در حد دایال آپ سرعت میده بهمون هر چی هم زنگ میزنم پشتیبانی میگه خط شما نویز داره میگم بابا من از دو تا شرکت قبلا سرویس میگرفتم دو مگ هم بود ولی مشکل سرعت نداشتم تو کتشون نمیره الان یک هفته از سرویس رفت و ما هیچ استفاده ای نکردیم
عکس از صفحه مودمت بزار وضعیت خطط رو ببینیم اگر نویز داشت که به خاطر همونه اگر هم نداشت اسیاتک شوس گفته .کلا اسیاتک چیز داغونیه و احتمالا مشکل از خودشونه ولی به هر حال اگه دوس داشتی یه عکس بزار بررسی کنیم.
پینگ با 4.2.2.4 تا دیروز واسم 128 تا 135 متغییر بود ولی امروز نمیدونم چی شده همش 180 تا 200 هست![]()
سلام چرا حجم نت من هی کم میشه در حالی کی هیچ استفاده ای نداشتم 1m 5gig مسل باد تمام شود این دیگه چجورش هست حجم دزدی علنی
شنیدم مخابرات سرویسای نامحدودش رو برگردونده با قیمت دو برابر! راسته؟!!!
بله درسته مثلا 512 نامحدود که 27 تومن بود شده 54 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)